Menü
Természetben fotózás

Természetben fotózás

Fűzfák, örökzöldek, tópart és természetesség. Önbizalom növelésre kiválóan alkalmas szabadtéri fotózás. A fotózás elérhető: május 1 - szeptember 30. között.
Fotózás infók
háttér:egy közeli arborétum
ruházat:1 ruhaszett, amit neked kell hoznod
fotók:100 db fotó, amiből 10 db retusált
smink:benne van az árban
frizura:benne van az árban
javasolt:14 - 60 éves hölgyek
30.000 Ft
Nem csak a retusált fotókat, hanem a nyers képeket is megkapod.
  • Természetben fotózás
  • Természetben fotózás
  • Természetben fotózás
Részletek
smink:
Olyan sminket készítünk, amilyet te szeretnél. Ránk is bízhatod ha nincs konkrét elképzelésed, mert ebben az esetben az arc-karakterednek megfelelő, gyönyörű, visszafogottabb sminket kapsz tőlünk.
frizura:
Választhatsz a laza hullámos vagy kivasalt egyenes frizura között. Amelyiket választod, azt készítjük el neked.
ruházat:
rád jellemző színeket javaslok ruházatban, az egyéniségednek megfelelő fazonnal készülj. A fekete színt nem javaslom, inkább a nyárra jellemző intenzívebb színek fognak érvényesülni a zöld környezetben.
pózok:
Ha nem voltál még fotózáson, és nem vagy gyakorlott “pózer”, nem kell aggódnod. A pózokat a fotózáson én biztosítom. Természetes beállításokkal fogunk dolgozni, amik passzolnak a személyiségedhez és a fotózás témájához. Szóval nyugalom, a pózokat bízd rám.
Kérj időpontot

A helyszínünk Debrecentől néhány kilométerre található, belépő díjas park, a belépőt tartalmazza a fotózás ára. A fotózás során több kis állomást iktatunk be az arborétum területén. Fotózunk fűzfák alatt, a tóparton, ahol fa padokat találunk, de modern farönk játszótér is a rendelkezésünkre áll, csúszdával, mászókákkal és hintával. A játszótér is brutálisan jó lehetőséget ad a címlapszerű képekhez. Találunk még szép fa hidat, illetve téglafalas épületet ahol mindig megállunk fotózni. Mindezt csendes környezetben és rendszeresen nyírt gyeppel. Tökéletes helyszín egy jó kis fotózáshoz.

Pontosan ez az, ami kell nekem.
Akarom ezt a fotózást!
Akció
Értesítsünk ha ez a fotózás akciós lesz?
A stáb
Tóth László - fotós
Tóth László
fotós
Skurla Dóra - sminkes
Skurla Dóra
sminkes
Keczán Renáta - fodrász
Keczán Renáta
fodrász
Kövess minket a közösségi médiában is