Menü
Szenvedélyes párfotózás

Szenvedélyes párfotózás

"A köztetek lévő érzelmi kötelék kifejezhető képekben is.Bizonyíték az egész világ számára, hogy Ő a tiéd, és Te az övé! Örökre!"
Fotózás infók
háttér:fehér papírháttér
ruházat:1 ruhaszett, amit nektek kell hozni
fotók:100 db fotó, amiből 10 db retusált
smink:benne van az árban
frizura:benne van az árban
javasolt:18 - 40 év között
25.000 Ft
Nem csak a retusált fotókat, hanem a nyers képeket is megkapod.
  • szenvedélyes műtermi párfotózás
  • párfotózás debrecen
  • fekete-fehér párfotózás stúdióban
Részletek
smink:
Hölgyeknek: Olyan sminket készítünk, amilyet te szeretnél. Ránk is bízhatod ha nincs konkrét elképzelésed, mert ebben az esetben az arc-karakterednek megfelelő, gyönyörű, visszafogottabb sminket kapsz tőlünk.
frizura:
Hölgyeknek: Választhatsz a laza hullámos vagy kivasalt egyenes frizura között. Amelyiket választod, azt készítjük el neked.
ruházat:
Fiú: farmernadrág, póló nélkül, mezitláb. A lány: pedig szintén farmer nadrág, fekete melltartó, és ő is mezitláb van a fotózáson. Egyszerű öltözet, de mégis magazinos képeket hozunk össze a segítségükkel.
pózok:
Ha nem voltál még fotózáson, és nem vagy gyakorlott “pózer”, nem kell aggódnod. A pózokat a fotózáson én biztosítom. Természetes beállításokkal fogunk dolgozni, amik passzolnak a személyiségedhez és a fotózás témájához. Szóval nyugalom, a pózokat bízd rám.
Kérj időpontot

Az emberek különbözőek, és a kapcsolatok jellege is emiatt más-más. Ezt a párfotózást azoknak ajánlom, akik kicsit hevesebb vérmérsékleten üzemelnek. Az a kapcsolat, ahol dominál a szenvedély, ahol szikrázik a levegő pusztán attól, ha a másikra gondolsz. Ha eddig csak kacérkodtatok a gondolattal, hogy ilyen képek készüljenek rólatok, akkor ez a megfelelő alkalom, hogy bebizonyítsátok: van spiritusz a kapcsolatotokban!Ez egy bevállalósabb téma, de ha megvan az igazi bizalom köztetek, akkor messze nem olyan, amit ne lehetne vállalni. Ezek a képek nyilván nem a családi fotóalbumba készülnek (bár ha belegondolok, miért ne), de pont ettől lesz izgalmas – azok a titkos fotók, amelyek az éjjeliszekrényen egy szép keretben, vagy esetleg annak egy fiókjában bújnak!A párfotózás ezen fajtája, a szenvedélyes romantika, ahogy a neve is utal rá: szenvedélyes pillanatokat örökít meg. Ezeken a picit pikáns képeken a kettőtök közti vonzalom, vágy jelenik meg, ahol a testbeszéd, a szemkontaktus, a lágy érintések kapnak hangsúlyt. A férfi és a nő közti flört, ahol még egy elkapott félmosolynak, egy kacér pillantásnak is jelentése van!Szettek terén a fiúknak a farmert ajánljuk, póló nélkül, mezítláb, a hölgyeknek pedig a fekete melltartó és farmer együttesét. Ezek a szettek megalapozzák a hangulatot köztetek, viszont teljességében biztonságot is adnak –hiszen csak annyit látatnak, amennyi pont szükséges. Azt gondolom, a párfotózás koronázatlan királya (vagy királynője) a szenvedélyes fotózás. Ezekre a képekre biztosan életed végéig büszke leszel, mert valami olyat örökít meg, amit sokan mások mindig csak irigyelni fognak; azt a lángot, ami nem lobban fel mindenkinél. A képeken külön is érvényesültök – a lány magabiztossága, nőiessége pont úgy, ahogy a fiú erőt sugárzó pillantása, férfias megjelenése. A szenvedélyes párfotózás olyan fokozott mértékben rólatok szól, amilyenhez fogható nagyon kevés van az életben. Azt fogjátok viszontlátni, amit egymás felé sugároztok, ennél nagyobb önbizalomnövelő dopping pedig kevés van! Ez a párfotózás az, amit vétek lenne kihagynotok.

Pontosan ez az, ami kell nekem.
Akarom ezt a fotózást!
Akció
Értesítsünk ha ez a fotózás akciós lesz?
A stáb
Tóth László - fotós
Tóth László
fotós
Skurla Dóra - sminkes
Skurla Dóra
sminkes
Keczán Renáta - fodrász
Keczán Renáta
fodrász
Kövess minket a közösségi médiában is