Menü
Szenvedélyes romantika fotózás debrecen

Szenvedélyes romantika

"A köztetek lévő érzelmi kötelék kifejezhető képekben is.Bizonyíték az egész világ számára, hogy Ő a tiéd, és Te az övé! Örökre!"

Fotózás infók

háttér:fehér papírháttér

ruházat:1 ruhaszett, amit nektek kell hozni

fotók:100 db fotó, amiből 10 db retusált

smink:benne van az árban

frizura:benne van az árban

javasolt:18 - 40 év között

30.000 Ft

Nem csak a retusált fotókat, hanem a nyers képeket is megkapod.

A fotózás képei

  • Szenvedélyes romantika fotózás
  • Szenvedélyes romantika fotózás
  • Szenvedélyes romantika fotózás

Részletek

smink:

Hölgyeknek: Olyan sminket készítünk, amilyet te szeretnél. Ránk is bízhatod ha nincs konkrét elképzelésed, mert ebben az esetben az arc-karakterednek megfelelő, gyönyörű, visszafogottabb sminket kapsz tőlünk.

frizura:

Hölgyeknek: Választhatsz a laza hullámos vagy kivasalt egyenes frizura között. Amelyiket választod, azt készítjük el neked.

ruházat:

Fiú: farmernadrág, póló nélkül, mezitláb. A lány: pedig szintén farmer nadrág, fekete melltartó, és ő is mezitláb van a fotózáson. Egyszerű öltözet, de mégis magazinos képeket hozunk össze a segítségükkel.

pózok:

Ha nem voltál még fotózáson, és nem vagy gyakorlott “pózer”, nem kell aggódnod. A pózokat a fotózáson én biztosítom. Természetes beállításokkal fogunk dolgozni, amik passzolnak a személyiségedhez és a fotózás témájához. Szóval nyugalom, a pózokat bízd rám.

Kérj időpontot

Szenvedélyes romantika - a páros fotózások ékköve

Az emberek különbözőek, és a kapcsolatok jellege is emiatt más-más. Ezt a fotózást azoknak a pároknak ajánlom, akik kicsit hevesebb vérmérsékleten üzemelnek. Az a kapcsolat, ahol dominál a szenvedély, ahol szikrázik a levegő pusztán attól, ha a másikra gondolsz. Ez egy kicsit bevállalósabb téma, de messze nem olyan, amit ne lehetne vállalni. A páros fotózás ezen fajtája, a szenvedélyes romantika, ahogy a neve is utal rá: szenvedélyes pillanatokat örökít meg. A fiú farmerben, mezitláb van, poló nélkül, a lány pedig farmer nadrágban és fekete melltartóban, szintén mezitláb. Ez egyrészt megadja azt a hangulatot, amit a képek árasztanak, másrészt biztonságot ad. Azt gondolom, a páros fotózás koronázatlan királya (vagy királynője) a szenvedélyes fotózás, ezekre a képekre biztosan életed végéig büszke leszel, mert valami olyat örökít meg, amit sokan mások mindig csak irigyelni fognak.
Pontosan ez az, ami kell nekem.
Akarom ezt a fotózást!
Ajándékozz fotózást
Ajándékozz egy ilyen fotózást<br/>Fotók, a megosztható ajándékok
Ajándékozz egy ilyen fotózást
Fotók, a megosztható ajándékok
Ez is tetszhet még
Barátok és barátnők
Barátok és barátnők
Akció
Értesítsünk ha ez a fotózás akciós lesz?

A stáb

Tóth László - fotós

Tóth László

fotós

Skurla Dóra - sminkes

Skurla Dóra

sminkes

Keczán Renáta - fodrász

Keczán Renáta

fodrász

Kövess minket a közösségi médiában is