Menü

Társkereső fotózás

Fotózás infók
háttér:fehér papírháttér
ruházat:3 ruhaszett, amit neked kell hoznod
fotók:100 db fotó, amiből 10 db retusált
Kérhető extrák
20 000 Ft
Nem csak a retusált fotókat, hanem a nyers képeket is megkapod.
Társkereső fotózás
  • Társkereső fotózás
  • Társkereső fotózás
  • Társkereső fotózás
  • Társkereső fotózás
  • Társkereső fotózás
  • Társkereső fotózás
Részletek
smink:
-
frizura:
-
ruházat:
Három ruha szettben fotózlak. Javaslatom: első ruha szett legyen egy rád most jellemző hétköznapi viselet, a második szett egy elegánsabb öltözék (jó a sportosan elegáns is, mint a farmer és sport zakó), harmadiknak pedig egy szabadidős, sportosabb verziót készíts be, sportcipő, bemelegítő nadrág vagy rövid naci és egy poló. Ettől természetesen el lehet térni, de ez a kombó egész jól működik.
pózok:
Ha nem voltál még fotózáson, és nem vagy gyakorlott “pózer”, nem kell aggódnod. A pózokat a fotózáson én biztosítom. Természetes beállításokkal fogunk dolgozni, amik passzolnak a személyiségedhez és a fotózás témájához. Szóval nyugalom, a pózokat bízd rám.

Utólagos elnézést kérek a címben használt kifejezésért, de hát a tapasztalat az, hogy a férfiak 70%-a azért nem hajlandó fotózásra menni, mert attól tartanak, hogy “buzis” lesz a végeredmény. Nos, nálunk ez nem így van. Én mindig arra törekszem, hogy mindenkiből a természetes arcát hozzam ki. Nem csinálunk nyakatekert pózokat, lazák leszünk és vagányok. Olyan képeket szeretnék veled csinálni, amikre te is büszke leszel.A képek jól működnek társkeresés esetén, de az önéletrajzod is feldobhatod velük, vagy csak FB profilképek előregyártását is kiválóan megoldják.

Pontosan ez az, ami kell nekem.
Akarom ezt a fotózást!
Akció
Értesítsünk ha ez a fotózás akciós lesz?
A stáb
Tóth László - fotós
Tóth László
fotós
Skurla Dóra - sminkes
Skurla Dóra
sminkes
Keczán Renáta - fodrász
Keczán Renáta
fodrász
Kövess minket a közösségi médiában is