Menü

Természetben fotózás

Fotózás infók
háttér:közeli arborétum
ruházat:1 ruhaszett, amit neked kell hozni
fotók:100 db fotó, amiből 10 db retusált
Kérhető extrák
30 000 Ft
Nem csak a retusált fotókat, hanem a nyers képeket is megkapod.
Természetben fotózás
  • Természetben fotózás
  • Természetben fotózás
  • Természetben fotózás
Részletek
smink:
-
frizura:
-
ruházat:
Ruházat: Bézs vagy barnás nadrág, homokszínű polóval, esetleg fehér ing, fekete farmerrel, több összeállítás is passzolhat ehhez a környezethez. A föld színekkel érdemes operálni, azok jól passzolnak a természetes környezethez a fotókon.
pózok:
Ha nem voltál még fotózáson, és nem vagy gyakorlott “pózer”, nem kell aggódnod. A pózokat a fotózáson én biztosítom. Természetes beállításokkal fogunk dolgozni, amik passzolnak a személyiségedhez és a fotózás témájához. Szóval nyugalom, a pózokat bízd rám.

Fotózásra készülve mindig mindenki izgatott, ami érthető. A természetes környezetben hamarabb oldódik az ember, így ez a téma ilyen tekintetben nagyon kedvező. A helyszín egy arborétum, Debrecentől 10 km-re, ahova kocsival jutunk ki. A fűzfák, a tó, a farönk padok, és egy rendezett rét, örökzöldekkel, ez biztosítja számunkra a tökéletes környezetet. Ráadásul kevesen is vannak, így nem nagyon lesz “nézőközönség”.Ha félénk vagy, visszahúzódó, de mégis szeretnél profi képeket magadról, akkor ez a helyszín lesz a te ideális választásod.

Pontosan ez az, ami kell nekem.
Akarom ezt a fotózást!
Akció
Értesítsünk ha ez a fotózás akciós lesz?
A stáb
Tóth László - fotós
Tóth László
fotós
Skurla Dóra - sminkes
Skurla Dóra
sminkes
Keczán Renáta - fodrász
Keczán Renáta
fodrász
Kövess minket a közösségi médiában is