Menü

Testvérek fotózás

Fotózás infók
háttér:fehér papírháttér
ruházat:2 ruhaszett, amit nektek kell hozni
fotók:100 db fotó, amiből 10 db retusált
Kérhető extrák
25 000 Ft
Nem csak a retusált fotókat, hanem a nyers képeket is megkapod.
Testvérek fotózás
  • Testvérek fotózás
  • Testvérek fotózás
  • Testvérek fotózás
  • Testvérek fotózás
  • Testvérek fotózás
  • Testvérek fotózás
Részletek
smink:
Rád jellemző sminket javaslunk, ha erősen sminkeled magad, erősebb sminket, ha nem sminkelsz, akkor egy finom visszafogott sminkre lesz szükséged. Igény szerint mi is elkészíthetjük a sminket, felár ellenében - ezt külön kell kérned.
frizura:
Javaslatunk: a laza hullámos vagy kivasalt egyenes frizura. Kérésedre, elkészítjük neked felár ellenében - ezt külön kell kérned.
ruházat:
Két ruhaszettet kell hoznotok, amiből az egyik lehetne összeöltözős, azaz egyforma színű felső és nadrág. Pl fehér póló és kék farmer, vagy piros blúz/ing és fekete nadrág. A második szett pedig az, amit szeretnétek hozni. lehet egy elegáns szett, vagy egy hétköznapibb, sportos vonal. Rátok van bízva.
pózok:
Ha nem voltál még fotózáson, és nem vagy gyakorlott “pózer”, nem kell aggódnod. A pózokat a fotózáson én biztosítom. Természetes beállításokkal fogunk dolgozni, amik passzolnak a személyiségedhez és a fotózás témájához. Szóval nyugalom, a pózokat bízd rám.

Testvérek fotózása

A testvér olyan, mint egy legjobb barát és egy családtag keveréke.Feltétlen szeretetet, örök piszkálódást, egymás elfogadását és támogatását jelenti. Ez az, amit a fotókon meg szeretnénk mutatni. A testvért nem választod, és nem is tudod lecserélni, igazából semmit nem tudsz ellene tenni, és hidd el, ő éppen ezt élvezi.A testvérek fotózás kiváló ajándék szülőknek, nagyszülőknek, bármilyen alkalomra. De talán a legszebb ajándék egy ilyen fotózás éppen a testvéred számára!

Pontosan ez az, ami kell nekem.
Akarom ezt a fotózást!
Akció
Értesítsünk ha ez a fotózás akciós lesz?
A stáb
Tóth László - fotós
Tóth László
fotós
Skurla Dóra - sminkes
Skurla Dóra
sminkes
Keczán Renáta - fodrász
Keczán Renáta
fodrász
Kövess minket a közösségi médiában is