Menü

Vadnyugati fotózás

Fotózás infók
háttér:hortobágyi puszta, romos épületek
ruházat:1 ruhaszett, amit neked kell hoznod
fotók:100 db fotó, amiből 10 db retusált
Kérhető extrák
30 000 Ft
Nem csak a retusált fotókat, hanem a nyers képeket is megkapod.
Vadnyugati fotózás
  • Vadnyugati fotózás
  • Vadnyugati fotózás
  • Vadnyugati fotózás
  • Vadnyugati fotózás
  • Vadnyugati fotózás
  • Vadnyugati fotózás
Részletek
smink:
Az alapárban smink készítés nincs benne. Igény szerint kérhető sminkes a fotózásra. Olyan sminket készítünk, amilyet te szeretnél. Ránk is bízhatod ha nincs konkrét elképzelésed, mert ebben az esetben az arc-karakterednek megfelelő, gyönyörű, visszafogottabb sminket kapsz tőlünk.
frizura:
Az alapárban nincs benne a frizura készítés. Igény szerint kérhető fodrász a fotózásra. Választhatsz a laza hullámos vagy kivasalt egyenes frizura között. Amelyiket választod, azt készítjük el neked.
ruházat:
1-2 klasszikus vadnyugati darabot ajánlunk: szűk kék farmer, kockás ing, esetleg kantáros farmer nadrág, fekete melltartó.
pózok:
Ha nem voltál még fotózáson, és nem vagy gyakorlott “pózer”, nem kell aggódnod. A pózokat a fotózáson én biztosítom. Természetes beállításokkal fogunk dolgozni, amik passzolnak a személyiségedhez és a fotózás témájához. Szóval nyugalom, a pózokat bízd rám.

Miért csináljuk a vadnyugati fotózást?

Hát mert ez a fotózás vagány, rendhagyó és korszakidéző. Egy olyan kort idéz, ahol vastörvények uralkodtak, de megpróbáljuk belecsempészni a fashion jelleget is. A mai vonalat, a kantáros farmert, a városi lányt hozzuk össze a vadnyugat világával és szellemiségével. ha lovagolsz, kimehetünk és a lovaddal is készülhetnek közös fotók, ha pedig csak a téma tetszett meg, akkor kihozzuk belőled a túlélő nőt, aki képes a vadnyugatot is az uralma alá hajtani.

Pontosan ez az, ami kell nekem.
Akarom ezt a fotózást!
Akció
Értesítsünk ha ez a fotózás akciós lesz?
A stáb
Tóth László - fotós
Tóth László
fotós
Skurla Dóra - sminkes
Skurla Dóra
sminkes
Keczán Renáta - fodrász
Keczán Renáta
fodrász
Kövess minket a közösségi médiában is