Menü

Vintage fotózás

Fotózás infók
háttér:épített vintage háttér
ruházat:1 vagy 2 ruhaszett, amit neked kell hozni.
fotók:100 db fotó, amiből 10 db retusált
Kérhető extrák
25 000 Ft
Nem csak a retusált fotókat, hanem a nyers képeket is megkapod.
Vintage fotózás
  • Vintage fotózás
  • Vintage fotózás
  • Vintage fotózás
Részletek
smink:
Nem javaslunk túlzó sminket, szemhangsúlyos smink az idevaló, finom szájfénnyel, vagy púderszínű rúzzsal.
frizura:
Nagyon passzol a kreppelt haj ehhez a stílushoz. De jó lehet az egyenesített vagy a hullámos frizura is.
ruházat:
Világos ruhát javaslunk, bézs vagy pasztel színű mintás testhez álló ruhák illenek ehhez a fotózáshoz. Jó ötlet lehet a púder színű, vajszínű, halvány rózsaszín, illetve hasonló színhőmérsékletű kötött vagy horgolt kisruha, világos cipővel. Természetesen lehetünk reformerek, és újíthatunk levendula színű vagy esetleg vörös színekkel(de azért ne feketével).
pózok:
Ha nem voltál még fotózáson, és nem vagy gyakorlott “pózer”, nem kell aggódnod. A pózokat a fotózáson én biztosítom. Természetes beállításokkal fogunk dolgozni, amik passzolnak a személyiségedhez és a fotózás témájához. Szóval nyugalom, a pózokat bízd rám.

A vintage fotózás stílus különleges, és kifinomult érzéki hangulatot sugall. Főbb színei a mi fotózásainkra vetítve a világos tónusoktól a paszteles középtónusokig tartanak. Vajszín, púder szín, rózsaszín, barna, bézs és ezek árnyalatai. De nem csak a meleg színeket, hanem a kékes, zöldes árnyalat is kiváló lehet. Az erős színekből a levendula az, ami leginkább illik a képbe, de én a pirosat sem érzem távolinak.A vintage fotózáshoz még jól passzol a csipke ( fehér, púder, rózsaszín, mályva) vagy például a virágos mintájú de nem erőteljes ruhadarabok, szoknyák. Maga a vintage amolyan hamvas-rózsa, púderillat, némi gyöngynyaklánc korszakot idéz, ami egy szolid, bájos nőiességet sugall a fotókon. Kiegészítőkkel óvatosan kell bánni, magát a szettet is pár darabból kell elképzeni – például egy púderárnyalatú body és hozzá egy pasztelles A – vonalú szoknya – kiegészítőként pedig csipkekesztyű, vagy csipke esernyő,vagy egy statement nyaklánc is jól mutat.Hidd el,az egyszerű koncepció jól fog működni a vintage fotózáson, kevés kiegészítővel, az egyszerűsége és a szolidsága, ami miatt olyan jól fog érvényesülni a képeken!A vintage jól mutat virágokkal, abban a környezetben, amit mi biztosítunk neked. A pózok miatt nem kell aggódnod – én majd segítek a pózok terén!Ha egyéb ötleted van színek terén, mi nyitottak vagyunk az újdonságokra, de ne felejtsd el, hogy ez a fotózás a finomságokról szól, így a fekete vagy a nagyon élénk színek nem feltétlenül mutatnának jól ebben a közegben.A hangulatért is mi felelünk, neked csak annyi dolgod van, hogy önmagadat add, mosolyogj sokat és érezd jól magad ebben a retro, vintage világban!

Pontosan ez az, ami kell nekem.
Akarom ezt a fotózást!
Akció
Értesítsünk ha ez a fotózás akciós lesz?
A stáb
Tóth László - fotós
Tóth László
fotós
Skurla Dóra - sminkes
Skurla Dóra
sminkes
Keczán Renáta - fodrász
Keczán Renáta
fodrász
Kövess minket a közösségi médiában is