Menü

Vörös és fekete fotózás

Fotózás infók
háttér:vörös papírháttér
ruházat:2 ruhaszett, amit neked kell hoznod
fotók:100 db fotó, amiből 10 db retusált
Kérhető extrák
25 000 Ft
Nem csak a retusált fotókat, hanem a nyers képeket is megkapod.
Vörös és fekete fotózás
  • Vörös és fekete fotózás
  • Vörös és fekete fotózás
  • Vörös és fekete fotózás
Részletek
smink:
Javaslatunk: feketével kiemelt szem (ennek mértékét az arcod karaktere határozza meg), vörös rúzs. A fotózás színei. Az alapárban smink készítés nincs benne. Igény szerint kérhető sminkes a fotózásra.
frizura:
Javaslatunk: Hátul összefogott coff, “lenyalt frizura” a babahajszálak eltüntetése végett. Az alapárban nincs benne a frizura készítés. Igény szerint kérhető fodrász a fotózásra.
ruházat:
Fekete illetve vörös alkalmi ruhák, amiket neked kell biztosítani. Már 2-3 ezer forintért is lehet olyan ruhákhoz jutni, amik egy-egy fotózásra megfelelő megjelenést biztosítanak.
pózok:
Ha nem voltál még fotózáson, és nem vagy gyakorlott “pózer”, nem kell aggódnod. A pózokat a fotózáson én biztosítom. Természetes beállításokkal fogunk dolgozni, amik passzolnak a személyiségedhez és a fotózás témájához. Szóval nyugalom, a pózokat bízd rám.

A vörös és fekete. Nagyon meghatározó színek, két rendkívül erős szín. Ez volt az első olyan fashion fotózás típus kezdeti éveimben, ami meghatározta a pályafutásomat. Történetesen az első DomiArt modellem (Szász Tündi) is ezen a fotózáson debütált jó pár évvel ezelőtt. A divatvilág újra és újra felfedezi a verhetetlen párost, a vöröset és a feketét. A vörös az erő és a szenvedély színe, a fekete a mélység és a méltóság képviselője. Nos a kettő együtt valami olyat hoz létre, ami exponenciálisan növeli a wow hatást egy fotón. Ezek után kihagyhatatlan darabja lett a fotózásaimnak a vörös és fekete.Kiknek ajánlom?Csak azoknak a hölgyeknek, akik elképzelték már magukat néha egy-egy divatlap oldalain. Ez a fotózás igazi önmegvalósítás, hiszen dívaként tündökölni a világ legerősebb színeinek társaságában úgy hiszem bakancslista kategória.

Pontosan ez az, ami kell nekem.
Akarom ezt a fotózást!
Akció
Értesítsünk ha ez a fotózás akciós lesz?
A stáb
Tóth László - fotós
Tóth László
fotós
Skurla Dóra - sminkes
Skurla Dóra
sminkes
Keczán Renáta - fodrász
Keczán Renáta
fodrász
Kövess minket a közösségi médiában is