Menü
Sminkes, smink készítés Debrecenben

Sminkes, smink készítés Debrecenben

Ezt a menüpontot annak a kiváló szakembernek szenteltem, aki a fotózásaim során jobbnál jobb sminkeket készít. Bizton állíthatom, hogy ezzel a képek minőségéhez nagy mértékben hozzájárul a kiváló, jól eltalált smink.

Skurla Dóra, Debrecenben tevékenykedő sminkes

A smink, mint művészeti alkotás, Skurla Dóra munkája, valamennyi fotózásomon. Nélküle nem is szívesen kezdek neki. Debrecenben egyre többen ismerik meg a munkáját, versenyekre jár, maximalista. Több ponton hasonlítunk, mindkettőnknek vannak időnként őrült ötletei, amik rendhagyó, szokatlan és emiatt ütős végeredményeket szülnek. Közös vonás a kreativitáson túl a maximalizmus, azaz addig nem nyugszunk, amig a fejünkben megszületett kép nem ölt fizikailag is testet a munkánkban.

Dóri Debrecen egyik jövőbeli nagy tehetsége a sminkes területen. Nemrég kezdte, de már most túlszárnyal néhány régi motorost, mind kreativitásban, mind lelkesedésben, mind pedig minőségben!

Dóri így értékeli a hivatását, és saját sminkes tevékenységét

Dóri így értékeli a hivatását, és saját sminkes tevékenységét

Tudásomat Bacskai Erzsébetnek (Böbének) köszönhetem, ő tanított meg a műfaj trükkjeire, praktikáira és tőle tanulhattam meg a legfontosabb fogásokat. Egyből magával ragadott ez a szakma, amire mostanra már nem is a munkámként, hanem a hobbymként tekintek. Mindig is vonzott a szépség és a divat világa, s a régi múltra visszagondolva is jelen volt már az életemben a szépre, a tökéletesre való törekvés, mikor aktívan vettem részt tánccsoportokban.

Jó szívvel és szívesen gondolok vissza azokra az időkre, mikor mindenféle szakmai képzettség nélkül, de annál nagyobb örömmel készítettem sminket egy-egy barátnőmnek, csapattársamnak, vagy akár saját magamnak is.
Az alapok elvégzése után hatalmas lelkesedéssel és kíváncsisággal vetettem bele magam a munkába, mint szabadúszó sminkes, mely időszak alatt rengeteg élménnyel és tapasztalattal gazdagodtam.

Igen hamar belekóstolhattam a profik világába, hiszen már az elején divatbemutatókon, fotózásokon, elit cégek rendezvényein csillogtathattam meg tudásomat.

A DomiArt-hoz való csatlakozásomról:

2012 decemberében egy szuper csapathoz csatlakozhattam, a DomiArt Photo csapatához, akikkel azóta a jó hangulaton felül egy összetartó és profi csapatként dolgozunk együtt, ötletelünk, kreatívkodunk és egymást segítve hozzuk létre és valósítjuk meg az elképzeléseket.
Szeretek modellekkel és jó szakemberekkel együtt dolgozni, mert mindig kiváló hangulatban telnek ezek az órák, ami számomra nagyon fontos.

A munkám egyben a szenvedélyem.

Imádom, hogy kiélhetem a kreativitásomat, hogy temérdek színű és textúrájú anyag áll rendelkezésemre, hogy az adott arcból a legszebbet hozhassam ki.
Örömmel tölt el és persze hatalmas visszacsatolás számomra a munkámmal kapcsolatban, ha a vendég mosolyog, mikor belenéz a tükörbe és elégedett az eredménnyel.

Professzionális, és minőségi termékekkel dolgozom

Sminkelés során törekszek a kiváló minőségre, az esztétikus látványra, ezért kizárólag professzionális és minőségi anyagokkal dolgozok. (Coverderm, Jafra, MAC, Paese, Sleek, E.L.F., Coastal Scents)
Ami a legfontosabb szerintem, hogy jó munkához idő kell, ezt tartom a mottómnak is, így aki hozzám jön szépülni, szánjon rá időt, cserébe garantálom, hogy az eltelt idő jó hangulatban és megfelelő környezetben fog telni és persze a tökéletes befejezés sem lehet kérdés.

Ha egy szép sminket szeretnél, vagy valamilyen alkalom adódott amire tökéletes megjelenés a célod vagy csak kíváncsi vagy, hogy milyen színű és formavilágú smink áll jól neked, akkor hívj bizalommal!

sminkelés Skurla Dóra
Skurla Dóra sminkes

Sminkes szolgáltatásaim

  • Nappali smink
  • Alkalmi smink
  • Esküvői smink
  • Smink portfólió fotózáshoz vagy szimpla fotózáshoz
  • Smink: Bálra, Ballagásra, Szalagtűzőre, Sportversenyekre, Fellépésekre, Rendezvényekre
  • stb...
Az áraimat igyekszek úgy alakítani, hogy mindenkinek megfelelő legyen, illetve kérésre házhoz is szívesen megyek előzetes egyeztetés alapján.

Az alábbi telefonszámon elérhető vagyok:

06 30 627 8648

Skurla Dóra sminkes Debrecen