Szabadtéri fotózás

A mi szabadtéri fotózás csomagunk a civilizációs közegre koncentrál, ezért városi környezetben fotózunk. Ez egy paparazzi típusú fotózás, Debrecen kihaltabb helyein. Tudok néhány bevált és izgalmas belvárosi helyszínt, ahol nem nagyon van mozgás, így nem kell feszélyezve érezned magad a kíváncsi szemek által. 
A celebeket szokták “meglesni”, azaz a hétköznapi élet pillanatait lekapni. Sok ilyen képet látunk róluk, így az utcai divatfotózás ezt lovagolja meg. Ezt hívják street fashion fotózásnak.

Ajándékozz stílust


Ajándékozz önbizalmat, stílust és élményt! A szabadtéri fotózás, jelen esetben a street fashion fotózás egy oylan különleges nívót teremt a képeken, amitől finomodik a stílus, erősödik az önbizalom és szárnyalni kezd a lélek.
Az ajándékutalványt Debrecen területén belül ingyenesen kiszállítjuk. 

utcai divatfotózás a szabadtéri fotózás témában a kedvencem

Szabadtéri fotózás árak és csomagok


Üzleti portréfotózás csomag
35.000 Ft
 • 1 szett
 • 100 kép
 • 10 db retusált
 • 1 helyszín
 • helyszín: Debrecen utcái
Prémium üzleti portréfotózás csomag
75.000 Ft
 • 3 szett
 • 3 helyszín
 • 250 kép
 • 15 db retusált
 • két városi helyszín
 • egy helyszín az állomáson
 • smink készítés a stúdióban
 • helyszín: Debrecen

Időpontfoglalás

szabadtéri fotózásra

Időpontot kérekAjándékozz

élményt és stílust

Ajándékutalványt kérek


szabadtéri fotózás a modell a falnál áll és közeli portré készül róla - Debrecen belvárosában
szabadtéri fotózás

Modell pózban áll a modell, kezei a magasba emelve, rövid farmernadrágban és kis topban. A fotó Debrecenben készült - szabadtéri fotózás kategóriában.
szabadtéri fotózás

A modell egy lámpaoszlopnak támaszkodva áll, átkarolva a saját felsőtestét, a kamerába néz. Szabadtéri fotózás debrecen
szabadtéri fotózás

Egy még át nem adott de elkészült 3 sávos úton fotóztunk, háttérben egy távoli lakótelep - szabadtéri fotózás debrecen
szabadtéri fotózás

fekete-fehér kép, a lány gugol, nagy táska a vállán és maga mögé néz - Debrecen belvárosban
szabadtéri fotózás

barátok szabadtéri fotózása - fiúk tanyáztak le egy omladozó ház mellett - Debrecen
szabadtéri fotózás

Srácok szabadtéri fotózása egy téglafal előtt, elöl karba tett kézzel, hátul pedig a falhoz támaszkodva.
szabadtéri fotózás

közeli fekete-fehér portré egy fiatal srácról, szabatéri fotózás kis szélben Debrecen belvárosában
szabadtéri fotózás

Vasútállomáson a sinen egy bőröndön ül egy lány, kezében könyvet tart - szabadtéri fotózás vasút állomáson
szabadtéri fotózás

hosszúhajú lány ül a váltón, hosszú szoknyában és zilált hajjal - szabadtéri fotózás debrecen
szabadtéri fotózás

naplemente környékén a modell ül egy magas utcai ágyáson, mögüle kicsillan a nyugvó nap sugara - szabadtéri fotózás
szabadtéri fotózás

modell ül a fekete bőrnadrágban a lejárat kis elválasztó falán, előrehajolva és néz maga mögé - szabadtéri fotózás debrecen
szabadtéri fotózás

Városi fotózás Debrecen utcáin


Én ezt a stílust nagyon szeretem, a street fashion vagyis utcai divatfotózás során kihozható a modellből a celeb, a katalógus modell. 

Ha rólad is ilyen képek készülnek, akkor mások egy picit úgy érzik amikor a képeket nézik, hogy kicsit olyan vagy rajtuk, mint egy híresség. A street fashion fotózás lényege, egy különleges világot teremteni a mindennapok pillanataiból, hétköznapi helyeken, ismert utcákon és ennek a világnak a középpontjában te magad állsz. Az egyszerű is lehet különleges. A szabadtéri fotózások közül szerintem ez a legkarakteresebb. Ezeket a képeket színesben és fekete-fehérben is retusálom, az utóbbinál a kontraszt erősíti a képek erejét.

Szabadtéri fotózás tippek


A szabadtéri fotózás két ellenséggel küzd, amik bizony meg tudják hiúsítani a tökéletes körülményeket. Az egyik az eső, érthető módon. Bár egy utcai divatfotózás esőben, esernyővel, elázott hajjal hihetetlen képeket eredményezhet, de átélni modellként nem igazán komfort zónán belüli helyzet. A másik ami nagyon bele tud rondítani a tökéletes fotóba, az a déli napsütés. Ugyanis az erős nap délben felülről süt, így erős, csunya fekete árnyék vetül a szemed alá, az orrod alá, és még hunyorogsz is az erős fény miatt. Nem szeretjük. A szabadtéri fotózás kitettsége az időjárásnak bizony elég magas. 

A legfontosabb tipp: olyan helyszín kell a szabadtéri fotózásra, ahol van valami fedett rész is, hiszen az mindkettő ellen véd. De lehetőleg a fotózást kora délelőttre vagy késő délutánra érdemes tenni, elkerülve a déli előnytelen napsütést. 

Szabadtéri modell fotózás helyszínek


Debrecenben van néhány olyan helyszín a belvárosban, amit szeretek városi divatfotózásra “használni”. Ilyen a felújított Dózsa Nádor tér, a Széchenyi utcai táblabíróság környéke, vagy a Kálvin tér. Debrecen belvárosa egyre szebb, egyre több az izgalmas tér, a modern építészeti megoldás, amit kár lenne kihagyni, ha szabadtéri modell fotózásról beszélünk. Amikor egy területet kiválasztunk, használjuk a padokat, a falakat, a zebrákat, az oszlopokat, lépcsőket és minden mást amit találunk. 

Milyen szettet hozz street fashion fotózásra?


Az utcai divat fotózásnál nem nagyon lesz lehetőségünk átöltözni, ezért okosan kell a szettet összeállítani. Lefele vetkőzős rétegződésben kell gondolkodni. 

Egy szett példa lányoknak: 
Hosszú, bő farmer nadrág, felül egy farmerdzseki vagy bőrdzseki. A dzsekit levéve máris van egy farmernadrág - blúz szettünk, ezt követően leveszed a blúzt, ami alatt egy crop top van, ami a farmerrel már a harmadik szett. És még mindig lehet dobni egy csavart, levenni a farmernadrágot, ami alatt egy pamut rövidnadrág bújik, ami a crop toppal egy negyedik szettet alkot. 

Egy szett példa fiúknak:
A szabadtéri fotózást indíthatjuk bőrdzseki és farmer nadrággal, majd a dzseki lekerül, ami alatt van egy pulcsi. A Pulcsi a farmerrel a második szett, a pulcsi alatt egy ing, ami a harmadik szettet adja, és még mindig lehet az ing alatt egy póló. 
Ha nem tudunk átöltözni a szabadtéri fotózás alkalmával, akkor így is készülhetünk a fotózásra. 

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!