Menü
DomiArt Modell - a modell tehetségkutató verseny Debrecenben.

DomiArt Modell

- a modell tehetségkutató verseny Debrecenben.
#légyteismodell

A verseny 2018. szeptember 2.-án indul, és október 21.-én hirdetjük ki a győztest!

100% tehetség, 0% lezsírozott győztes!

Elindulhatsz tapasztalat nélkül is.

Légy Te is modell!

Előzetes feliratkozás
VIP értesítést küldünk a következő fotómodell tehetségkutató versenyünkről.
A fődíj
A nyertessel prémium portfóliót készítünk,
ami 9 fotózásból áll:
Előzetes feliratkozás
VIP értesítést küldünk a következő fotómodell tehetségkutató versenyünkről.

Hogyan tudsz jelentkezni, és mik a szabályok?

Jelentkezési határidő: 2018. szeptember 2. - október 2.

Korhatár: 17-30 év közötti hölgyek.

Jelentkezési feltételek: 17 év feletti, de 30 év alatti hölgyek jelentkezését várjuk. Egy arcképet és egy teljes alakos képet kell csatolj a jelentkezésedhez. Fontos, hogy a képek egy évnél NE legyenek régebbiek, és ha lehet ne napszemüvegben pózolj rajtuk! :P Ha lehet normális képarányú képeket küldjetek, ne olyat, amiről levágtok másokat.

(Lehet jelentkezni olyan fotókkal is, amit korábban mi készítettünk.)

A lenti űrlap segítségével tudsz jelentkezni (csak szeptember 2.-én jelenik meg).

A verseny menete

I.Elődöntő

Facebook szavazás és zsűrizés
Automatikus továbbjutás: 35 lány
(legtöbb szavazat)
Zsűri által: 10 lány
(min. 50 szavazat szükséges)
Jelentkezés:
2018. szeptember 2 - október 02. 20:00 óráig
Szavazás:
2018. szeptember 6 - október 07. 20:00 óráig
Eredményhirdetés: 2018. október 10.

Az elődöntő menete

Az elődöntő a Facebookon zajlik. A DomiArt Photo Facebook oldalán zajlik a szavazást, a képgaléria egyik mappájában (DomiArt Modell 2019), a szokásos, amit mindenki utál, " lájkold a jelentkező képét" menetrenddel, könnyítés: az oldalt nem kell lájkoltatni.

Csak szavazatokkal (képlájkok) lehet továbbjutni a középdöntőbe. Automatikus továbbjutás: a legtöbb lájkot kapott jelentkezők közül sorrendben 35 lány jut tovább, így az jut tovább, aki lelkes, aki komolyan gondolja, és aki tovább akar jutni. További 10 jelentkezőt a stáb és a korábbiDomiArt Modellekből álló zsűri pontozása alapján juttatunk tovább.Fontos: arab , kínai és távol-keleti szavazatokat érvénytelennek minősítünk!

Már az elődöntőn való továbbjutás is egy pár képes fotózást jelent! Az automatikus továbbjutáshoz nem kell túl sok szavazat, csak legyél benne a TOP35-ben. A jelentkezések 48 órán belül kerülnek ki a facebook oldalra, lájkolásra készen.

II.Középdöntő

Casting és próbafotózás

Fotózás: 2018. október 13-14.

Eredményhirdetés: 2018. október 17.

Továbbjut a döntőbe: 5 lány

A zsűri tagjai

Skurláné Zsóka sminkes

Tomcsik Renáta fodrász

Tóth László fotós

A középdöntő menete

A jelentkezők közül 45 (35+10) lány jut be a középdöntőbe a közönség és a stáb + korábbi DomiArt Modellek választása alapján. Ez egy casting, ami egy fotózással lesz egybekötve. Ezt a DomiArt Photo műtermében tartjuk, Debrecenben, egy hétvégét szánva rá.

A középdöntősök egyesével érkeznek, mindenki a saját, kapott időpontjában. Igen, időpontot fogok osztani, nem kell órákat várakozni a műterem előtt, hogy Rád kerüljön a sor. Először néhány percet beszélgetünk, lesz 4-5 dolog, amivel kapcsolatban érdekel a véleményed, ezeket a kérdéseket beszéljük meg, majd jön a fotózás.

Néhány képet készítek rólad, ha kell, adok majd instrukciókat is. Rád vagyok kíváncsi, arra aki vagy valójában. A középdöntősök nem kerülnek automatikusan a zsűri elé, a fotós fogja továbbengedni a zsűri elé a megfelelő jelentkezőket. A zsűri elé csak a készült fotók kerülnek, szem,élyesen már nem kell megjelenj újra.

III.Döntő

Mátrix fotózás
Fotózás: 2018. október 20. szombat
(pót időpont megadására nincs lehetőség)
Az új DomiArt Modell kihirdetése:
2018. október 21.

A döntő menete

Megcsináljuk a Mátrix fotózást, mind az 5 döntős lánnyal. A mátrixok kikerülnek a Facebook oldalra, és a honlapra is. Az 5 döntős közül a Mátrix fotózások eredményétől függően a fotós fogja kiválasztani azt, aki egy éven át a DomiArt Photo stúdió arca lesz, és akivel 9 fotózáson át együtt fogunk dolgozni.

§Fontos

A DomiArt Modell 2019 játékra nincs nevezési díj, és a játék alatt semmilyen jogcímen nem kérünk anyagi ellenszolgáltatást. A győztes a 9 fotózást teljesen ingyen kapja, rejtett költségek nélkül! A DomiArt Photo vállalja, hogy a nyertessel 9 fotózást csinál, a nyertes pedig vállalja, hogy ezeken a fotózásokon időben és felkészülten megjelenik, a képek mindkét fél számára szabadon használhatóak.

Előzetes feliratkozás
VIP értesítést küldünk a következő fotómodell tehetségkutató versenyünkről.