Menü
DomiArt Modell - a modell tehetségkutató verseny Debrecenben.

DomiArt Modell

- a modell tehetségkutató verseny Debrecenben.
#légyteismodell

A koronavírus helyzet 2020 őszi bizonytalanságai miatt ebben az évben a versenyt nem rendezzük meg. A következő verseny indulásának időpontja: 2021. szeptember 2.

100% tehetség, 0% lezsírozott győztes!

Elindulhatsz tapasztalat nélkül is.

Légy Te is modell!

Előzetes feliratkozás
VIP értesítést küldünk a következő fotómodell tehetségkutató versenyünkről.
A fődíj
A nyertessel prémium portfóliót készítünk,
ami 9 fotózásból áll:
Előzetes feliratkozás
VIP értesítést küldünk a következő fotómodell tehetségkutató versenyünkről.

Hogyan tudsz jelentkezni, és mik a szabályok?

Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 2. - szeptember 27.

Korhatár: 17-30 év közötti hölgyek.

Jelentkezési feltételek: 17 év feletti, de 30 év alatti hölgyek jelentkezését várjuk. Egy arcképet és egy teljes alakos képet kell csatolj a jelentkezésedhez. Fontos, hogy a képek egy évnél NE legyenek régebbiek, és ha lehet ne napszemüvegben pózolj rajtuk! :P Ha lehet normális képarányú képeket küldjetek, ne olyat, amiről levágtok másokat.

(Lehet jelentkezni olyan fotókkal is, amit korábban mi készítettünk.)

A lenti űrlap segítségével tudsz jelentkezni (csak szeptember 2.-én jelenik meg).

A verseny menete

I.Elődöntő

Facebook és Instagram szavazás és zsűrizés
Automatikus továbbjutás: 35 lány
(legtöbb szavazat)
Zsűri által: 10 lány
(min. 50 Facebook szavazat szükséges)
Jelentkezés:
2019. szeptember 2. - szeptember 27. 20:00 óráig
Szavazás:
2019. szeptember 5. - október 3. 20:00 óráig
Eredményhirdetés: 2019. október 04.

Az elődöntő menete

Az elődöntő a Facebookon és az Instagramon zajlik. A DomiArt Photo Facebook oldalán zajlik a szavazást, a képgaléria egyik mappájában (DomiArt Modell VIII.), a szokásos, amit mindenki utál, " lájkold a jelentkező képét" menetrenddel, könnyítés: az oldalt nem kell lájkoltatni.

Facebook:

Be kell küldened 2 fotót e-mailen (nem Facebook üzenetben), ez 2 napon belül kikerül a Facebook oldalra és ott kell szavazatokat gyűjtenetek.Tipp: jelöld meg magad a képen, úgy sokkal több ismerősödhöz eljut, és ezáltal nem kell kérned a támogatásukat.

Instagram:

Emellett az idei évtől elindul az Instagram szavazás is. Ugyanazt a fotót, amit a facebookos szavazásban találsz magadról (az általad beküldött fotók egyikét), töltsd fel az instagramra, a következő módon:

Kép aláírás: Jelentkezek!
Első hastag: #domiartmodell
és jelöld (tageld) meg a @domiartphoto oldalt

Aki nem küldi be a jelentkezését, ezáltal Facebookon nem jelenik meg a képe, csak instán indul, az a jelentkezés érvénytelen lesz!

Csak szavazatokkal (képlájkok) lehet továbbjutni a középdöntőbe. Automatikus továbbjutás: a legtöbb lájkot kapott jelentkezők közül sorrendben 35 lány jut tovább, így az jut tovább, aki lelkes, aki komolyan gondolja, és aki tovább akar jutni. Az Insta és az FB szavaztokat összeadjuk!

További 10 jelentkezőt a stáb juttat tovább, de ennek feltétele a minimum 50 Facebook szavazat (itt az Insta nem játszik).
Fontos: a Facebookon az arab , kínai és távol-keleti szavazatokat érvénytelennek minősítünk!

Már az elődöntőn való továbbjutás is egy pár képes fotózást jelent! Az automatikus továbbjutáshoz nem kell túl sok szavazat, csak legyél benne a TOP35-ben. A jelentkezések 48 órán belül kerülnek ki a facebook oldalra, lájkolásra készen. Instagramra csak akkor tehetitek ki, ha már a facebookon megjelent.

II.Középdöntő

Casting és próbafotózás

Fotózás: 2019. október 12-13.

Eredményhirdetés: 2019. október 16.

Továbbjut a döntőbe: 5 lány

A zsűri tagjai

Skurláné Zsóka sminkes

Kovács Erika fodrász

Tóth László fotós

A középdöntő menete

A jelentkezők közül 45 (35+10) lány jut be a középdöntőbe a közönség és a stáb választása alapján. Ez egy casting, ami egy fotózással lesz egybekötve. Ezt a DomiArt Photo műtermében tartjuk, Debrecenben, egy hétvégét szánva rá.

A középdöntősök egyesével érkeznek, mindenki a saját, kapott időpontjában. Igen, időpontot fogok osztani, nem kell órákat várakozni a műterem előtt, hogy Rád kerüljön a sor. Először néhány percet beszélgetünk, lesz 4-5 dolog, amivel kapcsolatban érdekel a véleményed, ezeket a kérdéseket beszéljük meg, majd jön a fotózás.

Néhány képet készítek rólad, ha kell, adok majd instrukciókat is. Rád vagyok kíváncsi, arra aki vagy valójában.
Fontos: A középdöntősök nem kerülnek automatikusan a zsűri elé, a fotós fogja továbbengedni a zsűri elé a megfelelő jelentkezőket. A zsűri elé csak a továbbjutókról készült fotók kerülnek, személyesen már nem kell megjelenj újra.

III.Döntő

Mátrix fotózás
Fotózás: 2019. október 19. szombat
(pót időpont megadására nincs lehetőség)
Az új DomiArt Modell kihirdetése:
2019. október 20.
Első fotózás:
2019. október 23. (téma: Halloween)

A döntő menete

Megcsináljuk a Mátrix fotózást, mind az 5 döntős lánnyal. A mátrixok kikerülnek a Facebook oldalra, és a honlapra is. Az 5 döntős közül a Mátrix fotózások eredményétől függően a fotós fogja kiválasztani azt, aki egy éven át a DomiArt Photo stúdió arca lesz, és akivel 9 fotózáson át együtt fogunk dolgozni.

§Fontos

A DomiArt Modell VIII. játékra nincs nevezési díj, és a játék alatt semmilyen jogcímen nem kérünk anyagi ellenszolgáltatást. A győztes a 9 fotózást teljesen ingyen kapja, rejtett költségek nélkül! A DomiArt Photo vállalja, hogy a nyertessel 9 fotózást csinál, a nyertes pedig vállalja, hogy ezeken a fotózásokon időben és felkészülten megjelenik, a képek mindkét fél számára szabadon használhatóak.

Előzetes feliratkozás
VIP értesítést küldünk a következő fotómodell tehetségkutató versenyünkről.