Barátnős fotózás, lánybúcsú fotózás 

Lánybúcsú fotózás: Ezer és egy lánybúcsú program kering a neten, én hozzáteszek nektek még egyet. Több alkalommal voltak már nálam lánybúcsú program keretében egy barátnős fotózáson. 
Itt aztán elszabadul a pokol, bolondos vicces képeket készítünk, hogy ennek a féktelen napnak méltó emléket állítsunk közösen. 

Barátnős fotózás: Ezt a fotózást azért találtam ki, mert egyrészt sokkal nagyobb biztonságot jelent a legjobb barátoddal eljönni fotózásra, mintha egyedül vágsz bele, másrészt, egy újabb közös kaland vár rátok, hiszen ami a fotózáson történik, az garantáltan kaland lesz számotokra. Garantáltan különleges közös élményt élhettek át együtt. 

Ajándékozz különleges közös élményt


Ajándékozz olyan különleges élményt, ami kizárólag hozzád köthető! A barátnős fotózás erősíti a köteléket, és évek múlva is rólatok fog szólni, amikor az ajándékozott a képeket nézegeti.
Az ajándékutalványt Debrecen területén belül ingyenesen kiszállítjuk. 

Összeöltözős, jó hangulatú barátnős fotózás Debrecen
Barátnős fotózás

Barátnős fotózás csomag
35.000 Ft
 • 2 szett
 • 100 kép
 • 10 db retusált
 • maximum 3 fő
 • fehér papírháttér
 • helyszín: Debrecen
Lánybúcsú fotózás csomag
40.000 Ft
 • 2 szett
 • 100 kép
 • 10 db retusált
 • maximum 6 fő
 • fehér papírháttér
 • helyszín: Debrecen
Prémium barátnős fotózás csomag
75.000 Ft
 • 3 szett
 • 200 kép
 • 15 db retusált
 • smink 2 fő részére a helyszínen
 • fehér papírháttér
 • barokk háttér
 • smink készítés a helyszínen
 • helyszín: Debrecen


Időpontfoglalás

barátnős vagy lánybúcsú fotózásra

Időpontot kérekAjándékozz

különleges közös élményt

Ajándékutalványt kérek


Közeli barátnős portré, nevető lányok. Barátnős fotózás
barátnős fotózás

Szürke hátteres barátnős fashion pózolós kép, barátnős fotózás debrecen
barátnős fotózás

összeöltözős barátnős fotózás - fehér pólók, kék farmer
barátnős fotózás

fehér székes modellfotózás - barátnős fotózás
barátnős fotózás

jó hangulatú lánybúcsú fotózás vicces kalapban
lánybúcsú fotózás

Fehér pólós összeöltözős lánybúcsú fotózás
lánybúcsú fotózás

lánybúcsú fotózás, vicces zokniban három lány fekszik a hátán és magasba tartja a lábát
lánybúcsú fotózás

lánybúcsú fotózás, három lány közösen pózol - lánybúcsú fotózás
lánybúcsú fotózás

Barátnős fotózás


Fotózás egy őszinte emberi kapcsolatról: a barátság
Két barátnő kapcsolata különleges, őszinte és érdekmentes. A barátság egy nagyon értékes kötelék, ritka és ápolni kell. 
Ezt a fotózást azért találtam ki, mert egyrészt sokkal nagyobb biztonságot jelent a legjobb barátoddal eljönni fotózásra, mintha egyedül vágsz bele, másrészt, egy újabb közös kaland vár rátok, hiszen ami a fotózáson történik, az garantáltan kaland lesz számotokra. A képeket pedig imádni fogjátok. A legjobb barát és legjobb barátnő fotózások kötelező darabok a portfóliómban, nem szabad kihagyni.

Lánybúcsú ötletek, program


Ezer és egy lánybúcsú program kering a neten, én hozzáteszek nektek még egyet. Több alkalommal voltak már nálam lánybúcsú program keretében egy barátnős fotózáson. 
Itt aztán elszabadul a pokol, bolondos vicces képeket készítünk, hogy ennek a féktelen napnak méltó emléket állítsunk közösen. 


Lánybúcsús fotózás ötletek:

 • hozhattok olyan, erre a napra készített pólót, amire egységes, egyedi felirat van nyomva. Pl “Barátnők” felirat és egy szívecske
 • hozhattok bolondos dolgokat, vicces kellékeket, ami valahol felbukkant a hosszú évek során a közös életetekben
 • picit viccet lehet csinálni a vőlegény munkájából vagy hobbijából, pl ha szeret barkácsolni, csináljunk kalapácsos, fúrógépes képeket, ha orvos, akkor hozzátok el a sztetoszkóját, stb. Kicsit legyen “másnaposok” hangulat a stúdióban és a képeken. 

Az a cél a lánybúcsús fotózáson, hogy évekkel később, ha visszanézitek a képeket, fülig vigyorogva emlékezzetek vissza erre a napra, és az legyen az első gondolatod: “Jézusom, de hülyék voltunk”, mert az azt fogja jelenteni: fiatalok, boldogok, szabadok voltunk, ezen a napon önmagunk lehettünk. Féktelenül! :) 

Hogyan készüljetek barátnős fotózásra?


Smink:
A legjobb választás a gyönyörű, visszafogottabb smink. Hangoljátok össze a sminket, vagy stílusában vagy színeiben, esetleg mindkettőben passzoljatok egymáshoz. Egy olyan barátnős fotózás, ahol az egyik résztvevő citromsárga, a másik pink szemhéj púdert használ, nem fogja visszaadni a kívánt hatást. 

Frizura:
Itt bármi jöhet, akár a laza hullámos vagy kivasalt egyenes frizura is passzol. De lehet közös fonásotok is, ha szeretitek mindketten az ilyesmit. 

Ruházat:
Két ruha szettben fotózlak titeket. 


Első szett: Az egyiknek javaslom a kék farmert és hozzá egységes, fekete vagy fehér pólót. Ez az összeöltözős szett, a barátnős fotózás megjelenésében is a közös nevezőt kell tükrözze, legalább az egyik szett esetében. 

Második szett: A másik szett lehet egy díva fotózás is akár, azaz testhez simuló koktélruhák, magassarkúval. Természetesen ezt nem muszáj kőbe vésett törvényként kezelni. Működhet az is, hogy az egyéniségetekhez öltöztök. Például az egyik lány a fent említett elegáns dáma, a másik egy bőrszerkós rocker, bakanccsal. A nagy kontraszt ugyanolyan izgalmas, mint az azonosságok és hasonlóságok. Öltözhettek egyforma színbe, vagy nagyon eltérő színekbe, lehet valaki fehér, a másik feket. Lehet olyan fekete-fehér szett, hogy az egyik alul fekete, a másik felül, a fehér pedig épp fordítva. 
Hozhattok még kiegészítőket is, olyan kellékeket, amik egy közös emléket idéznek, egy közös kaland jelképei, vagy csak a bolondos énetek egyik megtestesítő eszköze. lehet ez a csíkos zokni, egy pohár pezsgő, vagy bármi, amihez valami emlék fűz titeket. Ettől lesz még személyesebb a barátnős fotózás sorozata. 

Az a legfontosabb, hogy a barátnős fotózás rólatok szól, a ti barátságotok erős és szilárd alapja az egyéniségetek. Ez lehet épp azért működik, mert egyformák vagytok, vagy talán azért mert annyira ellentétesek. A második szett tükrözze ezt! 

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!