Erotikus fotózás, akt fotózás


Nálunk nem kell szégyellned, ha munkához kell. Mi nem ítélkezünk, támogatunk és dolgozunk. 

Vidékilány fotózás: 40.000 Ft
1 szett, 30 kép, 5 retusált kép, fehér papír háttér

Erotikus glamour fotózás: 70.000 Ft
3 szett, 100 kép, 10 retusált kép, fehér + fekete háttér, füstgép

Stúdió glamour fotózás: 90.000 Ft
3 szett, 200 kép, 10 retusált kép, berendezett stúdióban fotózunk

A fotózás 18 év felettiek számára érhető el!

Erotikus fotózás debecen - stúdió fotózás

100 % diszkréció


Ez a legkényesebb pont, amikor erotikus fotóst keresel. Fontos a bizalom. A diszkréció nálunk a legfontosabb tényező. A fényképeid biztonságban lesznek, kizárólag te kapod meg őket, nem kerülhetnek ki publikus felületekre. Fényképeket, amiket itt látsz, minden esetben jóváhagyással, írásos beleegyezéssel kerültek ki, vagy eleve abból a célból készültek, hogy bemutassam a munkámat. 

Tudok olyan debreceni fotóst, aki szombat este egy szórakozóhelyen a telefonjára mentett erotikus és fehérneműs képekkel szórakoztatta a haverjait. Undorítónak és visszataszítónak tartom ezt a viselkedést és eljárást. A képek kizárólag a fizető vendég birtokában lehetnek, illetve a központi archívumokban, ami egy biztonsági másolat. De nem a fotós telefonján…

Férfi fotós vagy női fotós? 
Mi férfi fotóssal dolgozunk. Tedd fel magadban a kérdést, hogy a képek nőknek vagy férfiaknak szólnak? Melyik szemlélet hasznosabb a számodra a női vagy a férfi? Érdemes hát eszerint fotóst keresned. 

Erotikus fotózás árak


A fotózáson csak 18. éven felüliek vehetnek részt! 

Vidékilány fotózás
40.000 Ft
 • 1 szett
 • 30 kép
 • 5 db retusált fotó
 • fehér papírháttér
 • retusálás: 7 nap
 • helyszín: Debrecen
Erotikus glamour fotózás
70.000 Ft
 • 3 szett
 • 100 kép
 • 10 db retusált
 • fehér papírháttér
 • fekete papírháttér
 • füstgép
 • expressz retusálás: 24 óra
 • plusz retsuált kép: 2.500 Ft/db
 • helyszín: Debrecen
Stúdió glamour fotózás
90.000 Ft
 • 3 szett
 • 100 kép
 • 10 db retusált
 • berendezett stúdióban fotózunk
 • expressz retusálás: 24 óra
 • plusz retsuált kép: 2.500 Ft/db
 • helyszín: Debrecen


fotozas-idopontkeres-kicsi

Időpontfoglalás

erotikus fotózásra

Időpontot kérekfotozas-ajandekutalvany-debrecen-kicsi

Ajándékozz

erotikus fotózást

Ajándékutalványt kérek


domiart photo stúdió berendezés glamour

Munkához vagy párodnak - mi támogatunk, nem ítélkezünk


Nálunk a diszkréció az első, így nem kell szégyelned, ha ezeket a képeket munkához szeretnéd használni.

Ellenkezőleg, abban az esetben ha hazai- vagy külföldi erotikus munkához rendeled meg az erotikus fotózást, akkor teljesen más stílust és elvárást támasztunk a képekkel szemben, mintha magán célra készülnek. A munkához készült képeknek izzóbbnak, "értékesítőnek" kell lennie, ahol a komfort zónán néha túl kell lépni (pl: félakt képek). A pózokat mindig aszerint választjuk, hogy a képeknek pontosan mi a célja. 

Stúdió glamour fotózás berendezései


Erotikus fotózás berendezett háttere barokk stílusban
Stúdió glamour erotikus fotózás helyszíne

Barokk épített háttér világos ablakkal izgalmas képek érdekében - arotikus fotózáshoz
Stúdió glamour erotikus fotózás helyszíne

Vintage épített háttér erotikus fotózás debrecen szolgáltatásunkhoz - fehér függőfotel, fehér függöny
Stúdió glamour erotikus fotózás helyszíne

erotikus fotózás debrecen - wood and gold épített hátterünk zöld bársony fotel, sötét lambériázott fal és arany képkeret a falon, arany levelű pálmával
Stúdió glamour erotikus fotózás helyszíne

debrecen domiart berednezett hátteres fotó stúdió
Stúdió glamour erotikus fotózás helyszíne

függőfoteles berendezett fotó stúdió debrecen
Stúdió glamour erotikus fotózás helyszíne

fotostudio-debrecen
Stúdió glamour erotikus fotózás helyszíne

fotostudio-debrecen
Stúdió glamour erotikus fotózás helyszíne

erotikus fotózás munkához Debrecen - a képen fehérneműs popsi látható
erotikus fotózás

Erotikus fotózás arc nélküli kép, a hölgy a mellére teszi a kezét
erotikus fotózás

fehér széken ülő szőlke modell fehérneműben - erotikus fotózás debrecen
erotikus fotózás

popsis erotikus fotó egy fa színű széken, a lány arca nem látszik - debrecen
erotikus fotózás

fekete bárszéken ülő modell keresztbe tett lábbal, kerek fenékkel fekete fehérneműben - debrecen
erotikus fotózás

starasszos cowboy kalapban oldalra néző, félmeztelen modell szőke hosszú haja oldalra igazítva, keze a mellét takarja - erotikus fotózás debrecen
erotikus fotózás

erotikus fotózás debrecen - a lány a melle elé teszi a cowboy kalapot, fekete hátteres fotózás
erotikus fotózás

felülről világított erotikus kép, fekete fehér kidolgozással - debrecen
erotikus fotózás

fehér fehérnemű, félakt kép, fehér harisnyafűzővel és csipke esernyővel - erotikus fotózás debrecenerotikus fotózás

pucsítós, kis széken térdelős szexi erotikus fotó, vintage háttérrel debrecen
erotikus fotózás

háttal álló modell húzza le bal kezével a bugyiját, jobb kezével pedig egy csipkés esernyőt tart a kezében
erotikus fotózás

erotikus akt fotózás debrecen - stúdióban ül a modell egy kanapén felhúzott lábbal
akt fotózás

Erotikus modell fotózás munkához - Debrecen


Erotikus modell fotózás bejelentkezésnek nem feltétele sem a modell pálya, sem a modell múlt. Azért hívjuk így, mert igyekszünk mindig magazinos, modelles képeket készíteni, ami által a végeredmény vonzóbb, intenzívebb, hatásosabb lesz. 

Én fotósként soha nem ítélkezem, megértem azt, hogy ha a fotózás munkához kell. És minden tudásommal támogatni foglak abban, hogy a lehető legnagyobb sikert érd el a képekkel, azaz megtérülő és eredményes legyen a fotózás. Érdemes velem közölni időpontfoglaláskor, ha munka célra szeretnéd a képeket, hiszen teljesen más, merészebb, bujább képeket készítünk, ha munkához kell, mint ha valaki a férjének szeretné a fotókat ajándékba. Ennek azaz oka, hogy akinek munkához kell, egészen máshol van az ingerküszöbe, ezért simán beleáll egy-egy nagyon pucsítós pózba, míg aki nem ebben él nap mint nap, ott egy kicsit visszafogotabb pózokat alkalmazunk. 

Archiváljuk, megőrizzük a retusált képeket - számodra


Minden esetben a központi archívumunk számára biztonsági másolatot készítünk a retusált erotikus képeidről, azért, ha elveszíted, visszakereshető legyen és újra el tudjam neked küldeni. A tárolás díjmentes, a visszakeresés és újra elküldés 5.000 Ft díjért bármikor elérhető számodra. 

Retusálás: standard 7 nap vagy expressz 24 óra


Bármelyik erotikus fotózás csomagunkat választod, az utómunka, a retusálás a fotók általad történt kiválasztását követő 7 napot vezsnek igénybe. Tehát kiválasztod a képeket, amiket retusáljak, és onnan kezdve 7 nap múlva megkapod a fotókat. Nem 8-10 nap, vagy “ha végzek”, hanem pontosan 7 nap. 
Ha a képek sürgősek, mert kicsúsztál picit az időből, akkor választhatod az expressz retusálást is, ami azt jelenti, hogy a kiválasztást követően 24 órán belül megkapod a retusált képeket. Ennek a szolgáltatásnak van egy felára, amit a csomagoknál találhatsz meg. 

Tetoválás eltávolítás


Ésszerű keretek között el tudunk távolítani tetoválásokat, vagy akár fel is tehetünk tetoválást a tested valamelyik részére. Ez plusz munkával jár, amit nem mindenki vesz igénybe, így nem építettünk be a csomagokba. Ha ilyet szeretnél, a fotózás napján jelezd nekem, és ott helyben mondok rá neked egy díjat (a tetoválás helyétől és méretétől függ az eltávolítás díja).

Retusálás mértéke


Az erotikus fotózás az nem fantázia fotózás. Azaz egy 60 éves 90 kg-os hölgyből nem csinálunk 19 éves 40 kg-os lányt. Ezt nem vállaljuk. Egyszer volt egy ilyen esetünk, a hölgy reklamált, hogy ő kövér és öreg maradt a képeken, elégedetlen volt, mert ő azon a képen nem 25 évesnek néz ki, egyharmad súllyal, ellenben a valósággal. Megcsináltam neki a borzalmat, a szörnyszülött képet, mire az összes portál elutasította a “művet”, mondván túlretusált. Ha ilyet szeretnél, akkor javasolnék inkább egy szobrászt vagy egy festőt. Nincs szükséged fotózásra, ha ez a célod, elég vásárolnod egy erotikus stock fotót egy tökéletes modellel a netről néhány dollárért, és már meg is van a tökéletes hazugság. A fotózás a valóság megörökítése, az erotikus fotózás pedig nem alapulhat a megtévesztésre.

Lesz retusálás, a pózokból fakadó bőr gyűrődéseket, a bőrön található repedéseket, pattanásokat, sebeket, bőrhibákat eltüntetjük, a bőrt kicsit simítjuk, hogy hidratált, feszes hatást fokozzuk. Arcon a ráncokat tompítjuk, de viaszbábut senkiből nem készítünk. Ha pociban kicsit erősebb vagy, akkor picit alakítunk rajta, hogy a képek előnyösebbek legyenek, de nem lesz kétszer akkora melled, nem lesz háromszoros feneked, stb. Mindent csak módjával, az összkép javítása érdekében, de azért a modell tartsa meg az alapvető arányait, jellegzetességeit. 

Erotikus fotózás - férfi fotós előnyei


Ezt a kis blokkot eredetileg nem is akartam leírni, de már-már csodálkozásra késztet a női fotós kollégák kifejezett érvelése amellett, hogy ők nők, és válassz női fotóst, mert ugye ő mégsem férfi. 
Nah, hát rendben, mondom magamnak, akkor mégiscsak írok nektek két olyan érvet, amiért érdemes férfi fotós választani. Az első érvem az, hogy az erotikus fotózáson általában olyan képek készülnek, amik férfiaknak szólnak. Hát akkor felteszem a nagy kérdést, mégis ki tudja hitelesebben elkészíteni ezeket a képeket, egy férfi fotós vagy egy női fotós? 
Ha ez nem győzött meg, akkor a másik érvem a férfi fotós mellett, ami nem más, mint hogy ő egy férfi. Tudom ez legalább annyira komoly érv, mint amit a női kollégák írnak magukról, miszerint a női fotós egy nő. :) 
Lépjünk is ezen túl, és térjünk rá az erotikus fotózás csomagokra és fajtákra. 

Erotikus fotózás csomagok és árak


Az erotikus fotózás csomagokat úgy alakítottam ki, hogy egyrészt változatos legyen, másrészt pedig mindenki megtalálja a számára megfelelő fotózást. Bízom benne te is megtalálod a számodra megfelelő megoldást. 

Vidékilány fotózás csomag


Ez az erotikus fotózás csomag elsősorban azoknak van összeállítva, akik néhány jó képet szeretnének a hirdetésekhez. Ők elsősorban idehaza dolgoznak, és új képek frissítésére kifejezetten alkalmas ez a választás. Tudunk olyan pózokat alkalmazni, ahol eleve nem is látszik az arcotok, így nincs szükség arckitakarásra, sokkal természetesebbek lesznek így a képek, élőbbek, magazinosabbak (ugye egyetlen magazinban sincs arckitakarás). 

Erotikus glamour fotózás csomag


Az erotikus fotózás nem mindig jelent meztelenséget, a vágykeltés a cél, és azt többféle stílussal érjük le a legjobban. Ez a műtermi erotikus portfólió feladata. 
Ez egy sokkal komplexebb erotikus fotózás csomag, mint a vidékilány csomag, több kép készül, több képet retusálok, több szettet használunk és készítek fekete hátteres és fehér hátteres műtermi fotókat is. Ez így már egy teljes portfólió, hiszen a változatosság miatt exkluzív erotikus portfólió készül, egyszínű fehér és fekete háttér előtt. 

Tudod mi az előnye a fehér és a fekete papír háttérnek az erotikus fotózáson? 
A legfőbb előnye, hogy a háttér részletgazdagsága nem vonja el a figyelmet a modellről. 100% rólad szól a kép, kizárólag te vagy rajta a látnivaló. Ebből pedig az következik, hogy sokkal jobban kiemel téged a fényképen ez a típusú háttér. Szóval ha sikeres szeretnél lenni a fotókkal, mindenképpen kell néhány ilyen fénykép is, ahol a hangulat és látvány egy az egyben támogatva van a sima, homogén háttér miatt. 

Milyen szetteket ajánlok az erotikus portfólió fotózás a csomagnál?

1. Fekete fehérneműs műtermi szett: a fekete háttérrel fekete fehérneműt ajánlok. Az erotikus fotózások alapkelléke a szexi fehérnemű. Dobdjuk fel egy hálós harisnyával, magassarkúval, egyéb kiegészítőkkel. Itt használhatunk füstgépet is!


2. Pamut fehérneműs műtermi szett: Fehér háttérrel is készítsünk egy fehérneműs sorozatot. Én itt már nem a csipkés fehérneműt választanám, hiszen stílusban azt már ellőttük a fekete háttérnél. Itt jöhetne valami szexi alvós bugyi, és hozzá illő felső, esetleg félakt képek. Kis cuki pamut bugyi, szélesebb pánttal, mezítláb igencsak ráhangolja a férfiakat a barátnő feelingre. 


3. Farmeres-láncos műtermi szett: Harmadik szetthez használhatunk egy civilebb verziót. Keresd elő a legszűkebb rövid farmernacidat, az sem baj, ha már nem tudod begombolni - mert nem is kell begombolni. Hozzá lehet sportmelltartót választani, tornacipővel. Egy szexi fruska, egy kihívóan öltözködő, picit sztriptízes hangulatot teremtünk, ami sokszor nagyobb hatással van a férfiakra, mint a húspiac, amikor minden ki van rakva. Ennél a szettnél vastag acélláncot is tudunk használni, amivel tudsz pózolni, izgalmas magazinos képeket alkotva. 

Barokk erotikus glamour szett tippek


Az erotikus stúdiófotózás királynője a barokk erotikus glamour fotózás. Csodaszép, fehér színekben domináló saját stúdiónkban készítjük a képeket. 
Íme a legújabb glamour hátterünk: barokk stílusú épített háttér a stúdióban. Erotikus munkához kiváló szexi fotózás - bőr kanapé, bézs fotel és szofa és ezüst berendezési tárgyak társaságában.

Ennél az erotikus fotózásnál arra ügyelek a legjobban, hogy számodra előnyös pózokban fotózzalak. Erre különösen figyelni kell.  A háttér részletgazdagsága miatt alakformáló retusálásra nem igazán lesz lehetőségünk, vagy csak korlátozottan, így azt a beállításokkal, a fényekkel, és a fotózáson viselt ruhákkal ellensúlyozzuk. Ezzel azt érjük el, hogy bár egyébként is természetes, szexi beállításokkal dolgozunk, a képekkel a valóságot tudod mutatni, minden különösebb manipuláció nélkül. Ez magában hordozza a hihető és valósághű érzetet, és az eredményességet. Garantáltan minőségi, erotikus képeket készítek rólad, amiket bármilyen munkához bátran használhatsz. 


Milyen szetteket ajánlok a barokk erotikus glamour fotózásnál? 

1. partiruha glamour szett: egy szűk szabású koktélruha vagy estély ruha javasolt (piros, pink, fekete vagy fehér), amiből felül ki tudsz bújni derékig, hogy félakt képeket is készítsünk. Ezek az elegáns szexi hangulatú képek olyan hangulatot keltenek, mintha egy parti után ketten maradtatok volna a férfivel, aki a képeket nézi, és ugye ott elszabadul a fantázia. 

2. harsinyás glamour szett: Érdemes egy fekete klasszikus harisnyát felvenni és egy fekete melltartót. A harsinya általában jó csali a pasiknak, vannak akik kifejezetten kedvelik ezt a ruhadarabot. Itt a berendezés, a stílus simán megengedi számunkra ezt a lehetőséget. 

3. fehérneműs glamour szett: fekete kétrészes fehérnemű és egy fehér férfi ing a sejtelmes képekért. Érdemes beszerezned egy vékony derék láncot erre a fotózásra, ékesít, kicsit kecsesebbé tesz minden kiegészítő, ami nem a hagyományos és unalmas viseletek közé sorolható.  

Természetesen bármelyik szett felváltható fehérnemű vagy bikini szettre, vagy bármi másra, ami közelebb áll az elképzelésedhez, mindent a Te igényeid szerint csinálunk, ezek csak bevált javaslatok.

Erotikus portfólió stúdió szett tippek


A barokk egy önálló stúdió fotózás, amellett készítettem egy másik csomagot is, amiben a barokk nincs benne. Van még három másik épített hátterünk, azokat tettem be egy csomagba. Három háttér, három szett. És mivel stílusában ez nagyon változatos, ezért ezzel a csomaggal egy erotikus portfóliót tudunk neked csinálni. Ez a legváltozatosabb erotikus fotózás csomagunk. Erotikus fotózás Debrecen kínálatában sok van, de bizton állíthatom nálunk a legváltozatosabb a kínálat. 

1. miniruhás parti szett: wood and gold hátterünk fa borítású fal, arany színű pálmafák állnak a háttérben és egy csodaszép méregzöld fotel alkotja a központi elemet. Olyan mini, szűk fekete ruhát ajánlunk hozzá, ami éppen csak eltakarja a feneked, és felül a dekoltázsa is merész. Igen, az a miniruha kell, amibe alig tudod magad belegyömöszölni. Egy sztriptíz táncos műsort képzelj el, olyan pózokat fogunk alkalmazni. A fotel kiváló lehetőségeket rejt a pózolásban, izgalmas pózok, intenzív képek és sok-sok érzékiség rejlik ebben a szettben. 


2. pamut bugyis hosszú zoknis vintage erotikus szett: a vintage épített hátterünk nagyon hangulatos. Világos, nagy mintás tapéta adja a hátteret, berendezésként egy exkluzív rattan függőfotel szolgál, egy mini antikolt kis sámli és egy csodaszép, sok fényt beengedő ablak előtt is készítünk képeket. A vintage stílus az egyszerűségért kiált, így csak egy egyszerű (alvós) pamut bugyit kell hoznod, ha van hozzá megfelelő mini felső az is jöhet, ha nincs, akkor félakt képeket is készíthetünk. Másik verszió, ha felülre egy kötött oversize pulcsit veszel fel, amit a pózokkal teszünk erotikus hangulatúvá. Színek: Itt jól mutat egy halvány rózsaszín, szürke vagy levendula szín. Jól mutat a szetthez egy térdzokni, lehet fehér, szürke vagy világos árnyalat. 


3. kondis, súlyzós erotikus szett: ez egy ízig-vérig erotikus fotózás szett, a sportosság, fiatalosság, dinamizmus hangulatát adják át. Ezek mind friss és izgalmas impulzusok, amiket érdemes erotikus fotózás alkalmával meglovagolni. A pasik szeretnek konditerembe járni, és hát ha erre a témára fűzünk egy erotikus sorozatot, akkor sokan ráharapnak majd.. Itt egy nagyon szűk, pici rövidnadrágra van szükség, ami feszül a testre és nem fedi be az egész popsid. Felülre egy sportmelltartót lehet felvenni, és egy fehér sportcipő, fehér bokazoknival. Kellékként egykezes súlyzókat használunk illetve egy polifoam-ot, amin a földön tudunk jó kis pózokat csinálni. 

Prémium erotikus fotózás csomag


Ez a legnagyobb erotikus fotózás csomagunk. Debrecen kínálatában ennyi szett, ennyi háttérrel ilyen áron nem elérhető sehol. Ehhez a csomaghoz jár egy smink és frizura készítés is a helyszínen, profi stáb keze által. Az összes csomagunk összevonva, illetve mellé még néhány extra stílus és épített hátteres fotózás egyben. 
Ha ezt a csomagot választod, legalább egy évig nem kell újabb fotózásra menned, mert nagyon változatos lesz a képanyagod, amit használhatsz hirdetésekhez. Sőt azt is megteheted, hogy folyamatosan teszed ki a képeket, mintha frissen készültek volna. Egy-két éven belül nem nagyon változol annyit, hogy ne legyenek hitelesek a képek. 

1. farmernacis acél láncos erotikus szett: fehér papír hátteret használunk rövid szűk farmer nacival, jól megy hozzá a levágott szakított atléta vagy akár félakt kép is készülhet. 


2. fekete fehérneműs erotikus szett: fekete háttérrel az árnyékok és a fény játékával sejtelmessé és gömbölyűbbé varázsolva az idomokat. 


3. harisnyás erotikus szett: itt lehet egy barokk glamour szettet választani. A harisnyás szettet javaslom, fekete melltartóval. Legyen ütős az erotikus sorozatod, a harisnya emiatt nem maradhat ki belőle. Akár szét is szakíthatjuk, ha később nem lesz már rá szükséged, néhány trash the dress kép erejéig. Külföldön honos téma ez, amit érdemes használni ha kintre készülnek a képek. 


4. miniruhás parti erotikus szett: wood and gold hátterünk fa borítású fal, arany színű pálmafák és egy csodaszép méregzöld fotel. Ehhez egy extra mini fekete kisruha illik, amivel sok pucsítós képet készítünk, mintha egy műsort adnál egy férfi számára. ezek a képek a sorozatod legizzóbb képei lehetnek, hiszen keveset mutatunk, de a fantáziát elragadja. 


5. pamut bugyis hosszú zoknis vintage erotikus szett: vintage épített hátterünk egy fehér rattan  függő fotellel segíti a szuper szexi képek elkészítését. Extrém és izgalmas pózokat tudunk összehozni a segítségével. Itt jól mutat egy halvány rózsaszín, szürke vagy levendula színű pamut bugyi, ici-pici felsővel, vagy akár félakt képekkel. Jól mutat a szetthez egy térdzokni, lehet fehér, szürke vagy világos árnyalat. 


6. kondis, súlyzós erotikus szett: a pasik szeretnek konditerembe járni, és hát ha erre a témára fűzünk egy sorozatot, akkor sokan fogják közel érezni magukhoz. Itt egy nagyon szűk, pici rövidnadrágra van szükség, ami feszül a testre és nem fedi be az egész popsid. Felülre egy sportmelltartót lehet felvenni, és egy fehér sportcipő, fehér bokazoknival. Egykezes súlyzókkal csinálunk képeket, téglafal előtt, a háttérben egy öltöző szekrénnyel, amit szintén bevonhatunk a pózolásba. Úgy gondolom ezzel a sorozattal a sportosság, a fiatalosság bevihető a sorozatodba, ami imponálni fog minden férfinak. 

Akt fotózás


Az aktfotózás nem igazán erotikus fotózás kategória, inkább művészi vonal. Azt akt fotózásnál a modell nem visel semmit. Még kiegészítőt sem. Általában erős árnyékokkal dolgozunk, és a lényeg sokszor takarásba kerül. Nem cél a vágykeltés, a női test bemutatása  cél, retusálás mentesen, vagy minimális javításokkal. Az akt képek gyakran fekete-fehérek kidolgozással készülnek. Vállalunk akt fotózást debreceni stúdiónkban, még ha erre kevés az igény. 

Erotikus képek ajándékba, erotikus fotózás ajándékba


Ha az erotikus képek az ajándék:
Ha az ajándékozás tárgya maga az erotikus sorozat, azaz egy hölgy készíttet magáról egy sorozatot ajándékba, az biztosan nagyot fog szólni a másik oldalon. Ilyenkor érdemes az ajándékozott személyes tárgyait is belecsempészni a képekbe. Pl ha a párod egy orvos, akkor a sztetoszkópját, ha szeret barkácsolni, akkor a fúrógépét, ha pedig zenész, akkor a hangszerét csend el pár órára. 

Amennyiben az erotikus fotózás az ajándék:
Exkluzív ajándék utalvány formájában tudod átadni, egy csodás vacsora vagy más alkalom keretében a fotózást fizikai formában. Az ajándékutalvány egy éven belül bármikor beváltható. 

Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása