Családi fotózás árak

Régi családi fotók értéke
Biztosan vannak nektek is régi családi fotó albumotok. Sok korabeli fotóval, olyan időkről, ami már soha nem jön vissza. Egyrészt azért nem, mert már felnőttetek, másrészt azért mert vannak, akik ugyan rajta vannak a képeken, de már nincsenek köztünk. A fényképek kaput nyitnak a múltba, amit újra át tudtok élni. Ma van a jövő múltja, amit ma fotózól 5-10-20-30 év múlva egy másik világra nyit kaput. A régi képek értéke felbecsülhetetlen, hát csináljunk ilyen kincseket ma - a jövő generáció számára. 

Ajándékozz élményt és emléket


Ajándékozz élményt és emléket egy családi fotózás formájában! A portréfotózás tökéletes ajándék hölgyek számára. Nagyszülők számára kiváló ajándék egy tesvérfotózáson készült képek, a szülők pedig magának a fotózásnak örülnek a legjobban, hiszen ritka ma már, hogy összejön a család, ha pedig ez megtörténik, legyen hát ott egy fotós is. :) 

Az ajándékutalványt Debrecen területén belül ingyenesen kiszállítjuk. 

összeöltözős családi fotózás debrecen, fehér póló, kék farmernadrág
családi fotózás műteremben

Testvér fotózás, anya-lánya fotózás
35.000 Ft
 • 2 szett
 • 100 kép
 • 10 db retusált fotó
 • fehér papírháttér
 • helyszín: Debrecen
Standard családi fotózás csomag
40.000 Ft
 • 2 szett
 • 100 kép
 • 10 db retusált
 • csak szülők + gyerekek
 • csak közös képek, egyéniek nem
 • fehér papírháttér
 • egy választott épített háttér
 • helyszín: Debrecen
Prémium családi fotózás csomag
75.000 Ft
 • 3 szett
 • 200 kép
 • 15 db retusált kép
 • szülők + gyerekek + nagyszülők
 • smink 2 fő részére
 • közös és egyéni képek is készülnek
 • retusált képek előhívása 10x15 méretben
 • 1 db nagyítás 20x30 méretben, keretezve
 • helyszín: Debrecen

családi fotózás Debrecen, mindenki fehér ingben fehér háttér előtt, különlegesen tiszta kép
az egyik kedvenc családi képem, egy nagyon jófej családtagokkal - családi fotózás

Időpontfoglalás

családi fotózásra

Időpontot kérekAjándékozz

emléket és élményt

Ajándékutalványt kérek


Négytagú család, apa. anya és a gyerekek vicces nevetős kép - családi fotózás Debrecen
családi fotózás

Műtermi családi fotózás - anya, apa és a kislányuk. Közeli, életteli családi portré.
családi fotózás

családi totemoszlop, a fiú hason feskzik a többiek felette állnak - családi fotózás árak
családi fotózás

vicces családi fotózás, mindenki a széken ül és csoportosan mosolyognak a kamerába - családi fotózás debrecen
családi fotózás

anya a fiával nevetős kép, az anyától a fia egy fejjel magasabb - anya-fia fotózás debrecen
anya-fia fotózás

boldog pillanat amikor az anya és a fia együtt áll a kamerák elé, csillog a szemük és fülig ér a szájuk - anya-fia fotózás debrecen
anya-fia fotózás

10 éves kislány az anyukájával ketten ölelve, anya-lánya fotózás debrecen
anya-lánya fotózás

anya-lánya fotózás, összeöltözős, háttal állnak egymásnak és mindketten a kamerába nevetnek
anya-lánya fotózás

három nővér fotózása - testvérfotózás debrecen
testvér fotózás

három testvér egy fehér szék, körbepózoltuk - testvér fotózás debrecen
testvér fotózás

három fivér közeli portré, a legkisebb 6 év körül lehet - testvér fotózás debrecen
testvér fotózás

a három fivér összeöltözős kék ingben és napszemüvegben - testvér fotózás debrecen
testvér fotózás

Családi fotózás ötletekFotózás a nagyszülőkkel - ez az első és legfontosabb családi fotózás ötlet.
Ők azok, akik a legkorábban fognak távozni a családból. Az élet sajnos rendje ez. Ma még itt vannak velünk, egészségesek és boldogok. Most örökítsük meg a nagy családot, aminek ők is tagjai. Bár már nyugdíjasok, nagyon fontosak nekünk, nagyon fontosak a társadalomnak. A bölcsességük, az élettapasztalatuk, a szeretetük nélkül sokkal kevesebbek lennénk. Sőt, az ő egykori döntéseik vezettek ahhoz, hogy ma létezel, és létezik az egész család. Ők az alappillérek. Kicsit már lassabbak, kicsit makacsabbak is talán, de nélkülük elképzelhetetlen lett volna a gyerekkorod, és nem az lennél ma, aki vagy. Ha a nagyszülők Debrecen környékiek, és nem jelent nehézséget nekik egy fotózáson részt venni, akkor egy ilyet még ajándékba is érdemes nekik adni. 

Testvér fotózás - a testvérek egy olyan kis egységei a családnak, ami egy generációt mutat be, igazi egyéniségek. Ezen a fotózáson kihozzuk a maximumot az összes testvérpárból (vagy trióból, stb.).

Karácsonyi családi fotózás - a karácsony önmagában egy különleges téma, meghatározza a hangulatot. A karácsonyi fotózás legalább egyszer kötelező, évente pedig ajánlott. 

Fekete hátteres családi fotózás - ez egy ritka választás, mégis nagyot tud ütni. Amikor a család minden tagja feketébe öltözik, és egy fashion jellegű igencsak vagány kis fotózást csinálunk, felejthetetlen moziplakátos fényképekkel a végén. 

Anya-lánya fotózás (anya-fia fotózás): Anya-lánya fotózás: különleges kapcsolat, különleges emberek között.
Az a lényeg, hogy ne parázzatok rá a fotózásra! Bízzátok rám magatokat, és minden szuper lesz. Egymásból kell erőt merítsetek, az anya-lánya kapcsolat olyan, amit csak ti ismerhettek igazán. Hiszen minden anya-lánya kapocs más és más, mind egyedi. Az én feladatom, hogy megmutassam a képeken, hogy a tiétek milyen, és ezt általában sikerül is elkapni. 
Én úgy gondolom, minden anya-lánya "páros"-nak el kell jönnie egyszer egy ilyen fotózásra, és mivel most ezeket a sorokat olvasod, közelebb állsz ehhez, mint gondolnád.

Családi fotózás, tesós fotózás ajándékba


Ha van olyan fotózás, amivel nem lehet mellényúlni ajándékként, az a családi fotózás. Egyedül nem mindenki mer eljönni egy fotózásra, de családdal már megjön a bátorság, sőt. Az interneten számtalan csodaszép családi képeket lehet látni ismerősökről és ismeretlenekről. Olyankor valahol mélyen, vagy esetleg a felszínen ébred egy érzés: ahh, de jó nekik. Én is szeretnék ilyen fotókat. Hát eljött a pillanat, hogy a szeretteidet megajándékozd egy családi fotózással. A családi fotózáson olyan fényképeket készítünk, amilyen a család. Ha van humorérzékük, csinálunk pár vicces, őrültebb képet is, ha inkább komolyabbak, akkor dinamikus, de természetes kompozíciókat készítünk. A családi fotózás mindig olyan, amilyen a család. Én leszkennelem őket, és hamar felmérem ki milyen egyéniség, és a képeken azt fogjuk visszaadni. Egy családi fotózás mindig élmény, és mindig eredményes. 

Testvér fotózás - a nagyik és a szülők álma


Speciális családi fotózás típus a testvér fotózás, hiszen a család csak egy része vesz részt rajta. A testvér olyan, mint egy legjobb barát és egy családtag keveréke. Feltétlen szeretetet, örök piszkálódást, egymás elfogadását és támogatását jelenti. Ez az, amit a fotókon meg szeretnénk mutatni. A testvért nem választod, és nem is tudod lecserélni, igazából semmit nem tudsz ellene tenni, és hidd el, ő éppen ezt élvezi. A testvérek fotózás kiváló ajándék szülőknek, nagyszülőknek, bármilyen alkalomra. De talán a legszebb ajándék egy ilyen fotózás éppen a testvéred számára!

Műtermi családi fotózás - debreceni stúdióban


Ma valóság, holnap emlék
Ne csak emlékekben, hanem képekben is örökítsd meg azt, amit ma éltek át. A családi portrék régen nagyon divatosak voltak. Anya és apa egy képen, fiatalon, ahol a bizalom, szeretet áradt, a gyerekekkel csoportkép, ami a vidámságot, a család boldogságát sugározza. Az emberek nagy része szeretne magáról "néhány jó képet", akkor is, ha nem vallja be. A család pedig több, mint emberek csoportja, erről szól a családi fotózás. Debrecen valamennyi fotóstúdiója kínál családi fotózást, mi igyekszünk több alternatívát is felmutatni.

A gyerekek felnőnek …
A gyerekek szépsége, ami ma még természetes, de napról napra változik, egyszer csak a múlté lesz. A 2-3 évesek sima bőre, tiszta tekintete, csodás gyermeteg haja, életvidámsága és ártatlansága minden embert mosolyra fakaszt. Ezt a mosolyt konzerváljuk saját magunk számára, a jövőben, ha megörökítjük ezt az időszakot. Ma gyerekek, holnap felnőnek, és kirepülnek. A mi stúdiónk kisbaba és pici gyerek portré fotózásokat nem vállal, vannak erre szakosodott fotóstúdió Debrecen környékén, több is. De családi fotózást minden további nélkül csinálunk picibabás családokkal is. Sőt, nagyon sokat készítünk! :) 

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!