Családi fotózás árak


Testvér/anya-lánya fotózás: 30.000 Ft
1 szett, 50 kép, 5 retusált kép, fehér háttér

Szülők+gyerekek családi fotózás: 40.000 Ft
2 szett, 100 kép, 10 retusált kép, fehér vagy fekete háttér

Nagyszülők+szülők+gyerekek fotózás: 70.000 Ft
2 szett, 200 kép, 15 retusált kép, fehér+épített stúdió hátterek


Ez a fotózás ajándékba is adható! :)
Ajándékozz emléket és élményt! A családi fotózás tökéletes ajándék a szülők/nagyszülők számára. Az ajándékutalványt Debrecen területén belül ingyenesen kiszállítjuk. 

fotozas-ajandekutalvany-debrecen-kicsi

összeöltözős családi fotózás debrecen, fehér póló, kék farmernadrág
családi fotózás műteremben

Testvér fotózás, anya-lánya fotózás
30.000 Ft
 • 1 szett
 • 50 kép
 • 5 db retusált fotó
 • fehér papírháttér
 • retusálás: 7 nap a kiválasztás után
 • helyszín: Debrecen
Szülők + gyerekek családi fotózás csomag
40.000 Ft
 • 2 szett
 • 100 kép
 • 10 db retusált
 • csak szülők + gyerekek
 • csak közös képek, egyéniek nem
 • fehér papírháttér
 • retusálás: 7 nap a kiválasztás után
 • helyszín: Debrecen
Nagyszülős családi fotózás csomag
70.000 Ft
 • 2 szett
 • 200 kép
 • 15 db retusált kép
 • szülők + gyerekek + nagyszülők
 • közös és egyéni képek is készülnek
 • fehér papírháttér + stúdiófotózás
 • retusálás: 7 nap a kiválasztás után
 • helyszín: Debrecen

családi fotózás Debrecen, mindenki fehér ingben fehér háttér előtt, különlegesen tiszta kép
az egyik kedvenc családi képem, egy nagyon jófej családtagokkal - családi fotózás

fotozas-idopontkeres-kicsi

Időpontfoglalás

női portréfotózásra

Időpontot kérekfotozas-ajandekutalvany-debrecen-kicsi

Ajándékozz

önbizalmat, élményt és stílust

Ajándékutalványt kérek


Régi családi fotók értéke
Biztosan vannak nektek is régi családi fotó albumotok. Sok korabeli fotóval, olyan időkről, ami már soha nem jön vissza. Egyrészt azért nem, mert már felnőttetek, másrészt azért mert vannak, akik ugyan rajta vannak a képeken, de már nincsenek köztünk. A fényképek kaput nyitnak a múltba, amit újra át tudtok élni. Ma van a jövő múltja, amit ma fotózól 5-10-20-30 év múlva egy másik világra nyit kaput. A régi képek értéke felbecsülhetetlen, hát csináljunk ilyen kincseket ma - a jövő generáció számára. 


Négytagú család, apa. anya és a gyerekek vicces nevetős kép - családi fotózás Debrecen
családi fotózás

Műtermi családi fotózás - anya, apa és a kislányuk. Közeli, életteli családi portré.
családi fotózás

családi totemoszlop, a fiú hason feskzik a többiek felette állnak - családi fotózás árak
családi fotózás

vicces családi fotózás, mindenki a széken ül és csoportosan mosolyognak a kamerába - családi fotózás debrecen
családi fotózás

családi fotózás debrecen - domiart 2023 01
családi fotózás

családi fotózás debrecen - domiart 2023 02
családi fotózás

családi fotózás debrecen - domiart 2023 03
családi fotózás

családi fotózás debrecen - domiart 2023 04
családi fotózás

anya a fiával nevetős kép, az anyától a fia egy fejjel magasabb - anya-fia fotózás debrecen
anya-fia fotózás

boldog pillanat amikor az anya és a fia együtt áll a kamerák elé, csillog a szemük és fülig ér a szájuk - anya-fia fotózás debrecen
anya-fia fotózás

10 éves kislány az anyukájával ketten ölelve, anya-lánya fotózás debrecen
anya-lánya fotózás

anya-lánya fotózás, összeöltözős, háttal állnak egymásnak és mindketten a kamerába nevetnek
anya-lánya fotózás

három nővér fotózása - testvérfotózás debrecen
testvér fotózás

három testvér egy fehér szék, körbepózoltuk - testvér fotózás debrecen
testvér fotózás

három fivér közeli portré, a legkisebb 6 év körül lehet - testvér fotózás debrecen
testvér fotózás

a három fivér összeöltözős kék ingben és napszemüvegben - testvér fotózás debrecen
testvér fotózás

Miért minket válassz családi fotózásra?


Mert mi pontosan tudjuk, hogy ...

 • ... a családi fotózások által megállítjuk az időt és megörökítjük az életünk egy fontos korszakát. Ezek a családi fotók később, évek múlva,  emlékeztetnek majd bennünket ezekre az évekre és ezáltal mindig megérintik a szívünket. 
 • ... a családi fotózás olyan időtöltés, amikor egymásra figyelünk. Együtt dolgozunk azért, hogy közösen alkossunk valamit, ami mindannyiunké.
 • ... a mosolygós családi fotók nagyon fontos értékkel bírnak, hiszen ezek a képek később olyan érzéseket idéznek meg, amikre mindig szükségünk lesz a nehéz pillanatokban.
 • ... a családi fotók által láthatjuk, milyen gyorsan nőnek fel a gyermekeink, vagy éppen mennyit változunk az évek során. Megtanuljuk értékelni az időt, azon belül a közös időt. 
 • ... egy jól sikerült családi fotósorozatban mindenki gyönyörűnek és fontosnak érezheti magát. A pozitív visszajelzések és az egymásra való figyelem segíthet abban, hogy növeljük az önbizalmunkat.
 • ... a családi fotózás tökéletes alkalom arra, hogy megünnepeljük a fontos napokat, mint például a kicsi egy éves születésnapja, az első közös karácsony, stb. Ezek az fényképek végigkísérnek minket az életünk során.

Családi fotózás ötletekFotózás a nagyszülőkkel - ez az első és legfontosabb családi fotózás ötlet.
Ők azok, akik a legkorábban fognak távozni a családból. Az élet sajnos rendje ez. Ma még itt vannak velünk, egészségesek és boldogok. Most örökítsük meg a nagy családot, aminek ők is tagjai. Bár már nyugdíjasok, nagyon fontosak nekünk, nagyon fontosak a társadalomnak. A bölcsességük, az élettapasztalatuk, a szeretetük nélkül sokkal kevesebbek lennénk. Sőt, az ő egykori döntéseik vezettek ahhoz, hogy ma létezel, és létezik az egész család. Ők az alappillérek. Kicsit már lassabbak, kicsit makacsabbak is talán, de nélkülük elképzelhetetlen lett volna a gyerekkorod, és nem az lennél ma, aki vagy. Ha a nagyszülők Debrecen környékiek, és nem jelent nehézséget nekik egy fotózáson részt venni, akkor egy ilyet még ajándékba is érdemes nekik adni. 

Testvér fotózás - a testvérek egy olyan kis egységei a családnak, ami egy generációt mutat be, igazi egyéniségek. Ezen a fotózáson kihozzuk a maximumot az összes testvérpárból (vagy trióból, stb.).

Karácsonyi családi fotózás - a karácsony önmagában egy különleges téma, meghatározza a hangulatot. A karácsonyi fotózás legalább egyszer kötelező, évente pedig ajánlott. 

Fekete hátteres családi fotózás - ez egy ritka választás, mégis nagyot tud ütni. Amikor a család minden tagja feketébe öltözik, és egy fashion jellegű igencsak vagány kis fotózást csinálunk, felejthetetlen moziplakátos fényképekkel a végén. 

Anya-lánya fotózás (anya-fia fotózás): Anya-lánya fotózás: különleges kapcsolat, különleges emberek között.
Az a lényeg, hogy ne parázzatok rá a fotózásra! Bízzátok rám magatokat, és minden szuper lesz. Egymásból kell erőt merítsetek, az anya-lánya kapcsolat olyan, amit csak ti ismerhettek igazán. Hiszen minden anya-lánya kapocs más és más, mind egyedi. Az én feladatom, hogy megmutassam a képeken, hogy a tiétek milyen, és ezt általában sikerül is elkapni. 
Én úgy gondolom, minden anya-lánya "páros"-nak el kell jönnie egyszer egy ilyen fotózásra, és mivel most ezeket a sorokat olvasod, közelebb állsz ehhez, mint gondolnád.

Családi fotózás, tesós fotózás ajándékba


Ha van olyan fotózás, amivel nem lehet mellényúlni ajándékként, az a családi fotózás. Egyedül nem mindenki mer eljönni egy fotózásra, de családdal már megjön a bátorság, sőt. Az interneten számtalan csodaszép családi képeket lehet látni ismerősökről és ismeretlenekről. Olyankor valahol mélyen, vagy esetleg a felszínen ébred egy érzés: ahh, de jó nekik. Én is szeretnék ilyen fotókat. Hát eljött a pillanat, hogy a szeretteidet megajándékozd egy családi fotózással. A családi fotózáson olyan fényképeket készítünk, amilyen a család. Ha van humorérzékük, csinálunk pár vicces, őrültebb képet is, ha inkább komolyabbak, akkor dinamikus, de természetes kompozíciókat készítünk. A családi fotózás mindig olyan, amilyen a család. Én leszkennelem őket, és hamar felmérem ki milyen egyéniség, és a képeken azt fogjuk visszaadni. Egy családi fotózás mindig élmény, és mindig eredményes. 

Testvér fotózás - a nagyik és a szülők álma


Speciális családi fotózás típus a testvér fotózás, hiszen a család csak egy része vesz részt rajta. A testvér olyan, mint egy legjobb barát és egy családtag keveréke. Feltétlen szeretetet, örök piszkálódást, egymás elfogadását és támogatását jelenti. Ez az, amit a fotókon meg szeretnénk mutatni. A testvért nem választod, és nem is tudod lecserélni, igazából semmit nem tudsz ellene tenni, és hidd el, ő éppen ezt élvezi. A testvérek fotózás kiváló ajándék szülőknek, nagyszülőknek, bármilyen alkalomra. De talán a legszebb ajándék egy ilyen fotózás éppen a testvéred számára!

Műtermi családi fotózás vs otthon elkapott telefonos képek


Profi fotós által készített családi fotózás értéke
Sokan talán megkérdőjelezik a családi műtermi fotózások értelmét a digitális korszakban, amikor szinte mindenki rendelkezik egy okostelefonnal és a hozzá tartozó, beépített, egyre profibb kamerával. Azonban van valami különleges és megfoghatatlan varázsa annak, amikor egy profi fotós által megörökített családi pillanatokat tartunk a kezünkben. Ez a megfoghatatlan dolog nem más, mint a fotós által hozzáadott érték. Az, hogy a fotós szemével lásd magad és a családodat. 

Stúdió hangulat: A fotó stúdiónak megvan a hangulata, így egy családi fotózás itt lényegesen másabb, mint othhon vagy a szabadban. Itt a fényeket irányíthatjuk, így magazin minőségű fényképek, azaz emlékek születnek majd. A műtermi fotózás lehetőséget ad arra, hogy profi körümények között örökítsük meg a család egyedi stílusát és családtagok személyiségét kiemeljük. A fotós itt olyan képeket alkothat, amelyek nemcsak egy-egy pillanatot örökítenek meg, hanem egy egész történetet mesélnek el.

A fotós szemével láthatod magatokat: Egy profi fotós tudja, hogyan kell a legjobbat kihozni a családi fotózásból, azaz belőletek. A megfelelő világítás, pózok, beállítások és kompozíciók segítségével képes varázslatos képeket alkotni, amelyeket otthoni körülmények között nehéz lenne reprodukálni. Hiszen onnan több dolog hiányzik, de a legfontosabb komponens biztosan nem lesz jelen: a fotós! 

Időtlen képek az örökkévalóságnak: A műtermi családi fotózások képei olyan értékek, amelyek generációkon át öröklődhetnek. Ezek a képek fennmaradnak és nemcsak az adott pillanatot idézik meg, hanem a család történetét és összetartását is megörökítik.

Minőségi idő, együtt: A fotózás maga is egy különleges élmény lehet a családnak. Az együtt eltöltött idő, a nevetések és az ölelések mind olyan pillanatok, amelyeket a fotózás során megoszthatnak egymással. Mi a fotó stúdióban törekszünk arra, hogyezek a fotózások viccesek legyenek, mindenki oldódjon fel és lehessen önmaga. A család attól család, hogy különböző egyéniségek alkotják, és ezek az egyéniségek úgy vannak elfogadva, ahogy vannak. Ezt szeretnénk a családi fotózáson megörökíteni, ezt hívjuk szeretetnek! 

Történetmesélés: A családi fotók nem csupán "szépített" pillanatok, nem fedik le a család minden pillanatát, hanem egy család történetét mesélik el. Azok a kis mosolyok, őszinte tekintetek, fintorok, ölelések és egyéb apró pillanatok, amikor mindenki egy cél miatt van jelen, amikor a család megmutatja önmagát, nah ezek azok, amik valóban emlékezetessé teszik ezeket a képeket. Szerintem igazából ekkor mutatja meg a család az igazi arcát, ez a képsorozat lesz a család valódi öröksége. Ez a történetük. 

Műtermi családi fotózás - debreceni stúdióban


Ma valóság, holnap emlék
Ne csak emlékekben, hanem képekben is örökítsd meg azt, amit ma éltek át. A családi portrék régen nagyon divatosak voltak. Anya és apa egy képen, fiatalon, ahol a bizalom, szeretet áradt, a gyerekekkel csoportkép, ami a vidámságot, a család boldogságát sugározza. Az emberek nagy része szeretne magáról "néhány jó képet", akkor is, ha nem vallja be. A család pedig több, mint emberek csoportja, erről szól a családi fotózás. Debrecen valamennyi fotóstúdiója kínál családi fotózást, mi igyekszünk több alternatívát is felmutatni.

A gyerekek felnőnek …
A gyerekek szépsége, ami ma még természetes, de napról napra változik, egyszer csak a múlté lesz. A 2-3 évesek sima bőre, tiszta tekintete, csodás gyermeteg haja, életvidámsága és ártatlansága minden embert mosolyra fakaszt. Ezt a mosolyt konzerváljuk saját magunk számára, a jövőben, ha megörökítjük ezt az időszakot. Ma gyerekek, holnap felnőnek, és kirepülnek. A mi stúdiónk kisbaba és pici gyerek portré fotózásokat nem vállal, vannak erre szakosodott fotóstúdió Debrecen környékén, több is. De családi fotózást minden további nélkül csinálunk picibabás családokkal is. Sőt, nagyon sokat készítünk! :) 

Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása