Ízléses fehérneműs boudoir fotózás


Wakeup fotózás: 40.000 Ft
1 szett, 100 kép, 10 retusált kép, fehér háttér

Nightup fotózás: 60.000 Ft
2 szett, 200 kép, 10 retusált kép, fehér és fekete háttér

Glamup fotózás: 80.000 Ft
3 szett, 300 kép, 15 retusált kép, fehér+fekete+épített stúdió hátterek, szélgép használat

A fotózás 18 év felettiek számára érhető el!


Ez a fotózás ajándékba is adható! :)
Ajándékozz önbizalmat, visszaigazolást és élményt! A boudoir fotózás tökéletes ajándék hölgyek számára. Az ajándékozott szeretted jó kezekben lesz, biztonságos környezetben a magabiztossága pedig garantáltan nőni fog a fotózás után. 

Az ajándékutalványt Debrecen területén belül ingyenesen kiszállítjuk. 

fotozas-ajandekutalvany-debrecen-kicsi

Fehérneműs fotózás Debrecen - közeli portré fekete fehérneműben pózoló lányról, akin fehér ing van. Az ing a vállán lecsúszik.
Wake up - boudoir fotózás

Fehérneműs boudoir fotózás árak és csomagok


Wakeup fotózás
40.000 Ft
 • 1 szett
 • 100 kép
 • 10 db retusált fotó
 • fehér papírháttér
 • retusálás: 7 nap a kiválasztás után
 • helyszín: Debrecen
Nightup fotózás
60.000 Ft
 • 2 szett
 • 200 kép
 • 10 db retusált
 • fehér papírháttér
 • fekete papírháttér
 • wakeup fotózás kiegészítve a nightup fekete hátteres fotózással
 • retusálás: 7 nap a kiválasztás után
 • helyszín: Debrecen
Glamup fotózás
80.000 Ft
 • 3 szett
 • 200 kép
 • 15 db retusált
 • fehér papírháttér
 • fekete papírháttér
 • berendezett stúdió épített háttér
 • szélgép
 • wakeup, nightup és beauty fotózás
 • retusálás: 7 nap a kiválasztás után
 • helyszín: Debrecen


fotozas-idopontkeres-kicsi

Időpontfoglalás

boudoir fotózásra

Időpontot kérekfotozas-ajandekutalvany-debrecen-kicsi

Ajándékozz

ízléses, modern fehérneműs fotózást

Ajándékutalványt kérek


Feloldódás után prémium fotók
A nők nagyon nagy része, nagyjából 10-ből 9 hölgy egy fehérneműs fotózás elején nagyon szorong és furán érzi magát. Idegenkedik a gondolattól, hogy egy idegen ember előtt, aki ráadásul egy férfi fehérneműben álljon. Aztán rájön, ahogy elkezdjük a közös munkát, hogy ez egyébként biztonságos, különleges helyzet és szépen lassan oldódik fel.

Én segítek ebben neked, mindig mutatom az elkészült képeket, hogy lásd az eredményt, és ahogy vissza látod magad, egy csodálatos és őszinte mivoltodban, egyre inkább lelkesedsz majd és ezzel együtt oldódsz fel és lazulsz el a kezdetben fura fehérneműs fotózás során.

fekete fehérneműben és fehér ingben álló lány, akia haját túrja a kezzével. Fehérneműs fotózás Debrecen
Wake up - boudoir fotózás

fehérneműs fotózás - fehér ingben pózoló barna hajú lány az ingat jobb oldalán leengedi, bal oldalt pedig takar.
Wake up - boudoir fotózás

ablak mellett álló hölgy fehérneműben és fehér ingben a párkányra támaszkodik és balra néz - fehérneműs fotózás debrecen
Wake up - boudoir fotózás

műtermi fényekkel világított fehér háttér előtt pózoló lány fehér ingben, a válláról lecsúszva az ing. Fehérneműs fotózás Debrecen
Wake up - boudoir fotózás

​​​​​​pamut rövidnadrágban és fehér spagettipántos felsőben a kanapén ülő lány keresztbe tett lábbal - beauty fehérneműs fotózás
Beauty fotózás

fehér rövidnadrágban és fehér sportmelltartóban a földön ülő, lábát felhúzó lány. Beauty fehérneműs fotózás.
Beauty fotózás
Fehér ingben ül egy hölgy a kanapén, az ing alatt csak fehérnemű van így kivillan a combja és a feneke. Fehérneműs fotózás debrecen
Wake up - boudoir fotózás

Fehérneműs fotózás - Szexi pózban a kanapén térdel a hölgy majdnem leül, felhúzza a fehér inget, látszik a combja, feneke és felül a dekoltázs is.
Wake up - boudoir fotózás
fekete selyem, fekete háttér, köntösben térdelőülés pózban ül a lány a combja és a válla szabadon van - fehérneműs fotózás debrecen
Night up - boudoir fotózás

Fehérneműs fotózás - fekete hálóköntösben, fekete fehérneművel
Night up - boudoir fotózás

fekete mini selyem pizsamában pózoló lány, fekete háttér előtt - fehérneműs fotózás debrecen
Night up - boudoir fotózás

boudoir-nightup-fotozas-debrecen-domiart-02
Night up - boudoir fotózás

boudoir-nightup-fotozas-debrecen-domiart-03
Night up - boudoir fotózás

boudoir-nightup-fotozas-debrecen-domiart
Night up - boudoir fotózás

boudoir-nightup-fotozas-debrecen-domiart-04
Night up - boudoir fotózás

night-up-boudoir-fotozas-debrecen-domiart-photo
Night up - boudoir fotózás

Inges fehérneműs fotózás - wake up


Ez egy amerikai stílusú fotózás, hiszen a története, amit kitaláltam, olyan tökéletes, hogy csak egy amerikai filmben történhet meg. Ez a fehérneműs fotózás szofisztikált, nem erotikus fotózás, azonban ennek ellenére vagy talán épp emiatt rendkívül szexi fotózás. A kellékek nagyon egyszerűek. Nem kell hozzá semmi, csak egy kétrészes fehérnemű, egy fehér ing, és Te! A wake up fehér inges fehérneműs fotózás olyan, mint egy kézműves torta. Nem csak ízléses és gyönyörű, hanem nagyon finom is. Azaz a képek nem csak egy csodás szexi nőt mutat, de van mögötte valódi tartalom, emberi érzés és történet. 

Csináljuk meg ezt a boudoir fotózást neked, legyen ez egy ajándék Tőled a Te számodra.
Ünnepeljük az új kapcsolatod, az új függetlenséged, az új karriered, az újrakezdett életed egy ilyen fehérneműs fotózással.

Boudoir fotózás - mi vár rád ezen a fotózáson?


A boudoir fotózás a kulisszák mögötti életet mutatja be, eredeti jelentése női hálószoba, illetve a hálószoba hangulatának lencsevégre kapása. Egy hölgy a saját hálószobájában mindig önmaga, hiszen komfortos és természetes érzés egyedül a saját hálószobájában fehérneműt viselni, ez egy felszabadító érzés. 
Tudom, a hálószobában és valóban egyedül tényleg az lehet, de mindezt egy idegen fotós előtt megcsinálni - hát minden csak nem felszabadító. Természetes reakció ez a leírtakra. 

Kezdetben ez mindenkinek fura. Bátorság kell a jelentkezéshez, és a fotózás elkezdéséhez is. A szorongás természetes egy iylen fotózás előtt. 
Képzeld el, a legtöbben a boudoir fotózás végén már rendkívül kényelmesen érzik magukat és egy ritka, különleges élményként élik meg a fotózást. Azt a fehérneműs fotózást, amitől annyira tartottak vagy féltek előtte. A fotóstúdiónk Debrecen városában található, nagyon szép, ízléses, ahol garantáltan jól fogod érezni magad ebben a különleges témában.

Wake up sztori, a képek mesélnek


A Wake up fehérneműs fotózás sztorija: egy kalandos éjszaka után egy ismeretlen pasi ágyában ébredsz, azonban a pasit nem találod a szobában. Nyújtózkodsz, kiszállsz az ágyból, fekete fehérnemű van rajtad, tegnap estéről. Lazán kócos a hajad, az esti smink még rajtad van, visszafogott de mégis szexi. Körülnézel a szobában, meglepően világos és tiszta. A szobának üvegfala van, a tengerre néz, ezen keresztül könnyen szűrődik be a reggeli napfény. Kintről gőzölgő kávé illata szivárog be, a férfi kávét főz magának és neked. Felkapod a pasi fehér ingét, ami a földön hever és mezítláb, lassú léptekkel, egy tollpihe könnyedségével, szinte lábujjhegyen  elindulsz a hatalmas tükör felé. A tükör előtt állva  néhányat pózolsz magadnak a reggeli napsugarak simogatásában. Tetszik, amit látsz, érzed, kiegyensúlyozott vagy, érzed a kaland szabadságát és azt, hogy élsz. Az egyik legőszintébb sorozat, mert itt egyetlen dolgot kell tenned ... a reggeli napfényben lustálkodó önmagad adnod. Merész, de ízléses, szexi, de méltóságteljes ez a boudoir fotózás  és nem utolsó sorban nagyon modern. Bár a sztori az amerikai álom, mégis elérhető, hiszen a Debrecen csendesebb részén található stúdiónkban a történet valóra válik, azaz fényképek meg fognak születni. 

Night up fotózás - wakeup + nightup éjjeli relax pillanatok


A wake up fotózáshoz hasonlóan, a night up is egy saját fejlesztés. Míg a wakeup az ébredésről szól, a night up a lefekvésről - ezúttal egyedül. A sztori az, hogy hazamész egy stresszes nap után, veszel egy forró fürdőt, és meggyújtasz néhány mécsest. A telefonodon beteszel egy kis halk hangulatos zenét, finom bár muzsikát. Ellazulsz, hallgatod a forró víz zubogását, és hagyod, hogy a stressz kivezetődjön a testedből. Újjászületve felveszed a szexi mini fekete selyem pizsamádat, és finom léptekkel bemész a hálóba, ahol a hatalmas fekete selyem ágynemű hívogat. Töltesz egy pohár bort, és ellazulva felfekszel az ágyra. 

Itt kezdődik a mi történetünk a fotózáson, azaz a képek fekete háttérrel készülnek, selyem lepedőn, sejtelmes fényekkel, és végtelen mennyiségű könnyed női eleganciával. A night up fotózás a prémium csomagunkban érhető el egy napon a wake up fotózással. Mindkettő fehérneműs fotózás, de a kettő együtt adja meg azt a keretet, amivel teljes lesz a történet az ébredéstől az elalvásig. Ilyen komplex csomag Debrecen fotósai közül csak nálunk elérhető. 

A fotózás csomagunk neve ugyan nightup, de az tartalmazza a wakeup és a nightup fotózást is. 

Hogyan készülj boudoir fotózásra?


Először is kérj időpontot online, itt a felületen. Én vissza foglak hívni, és csinálunk egy konzultációt. Ez több dolog miatt fontos. Először is azért, mert így kerülsz képbe a pontos részletekkel kapcsolatban, de nem ez a fő oka. Hanem az, hogy beszéljünk. Hogy még a fotózás előtt megismerd a stílusom, halld a hangom, ami alapján fel tudod építeni, hogy ki lesz az akivel együtt dolgozol majd ezen a szuper projekten. Nagyon fontos, hogy telefonon vagy személyesen kontaktba lépj egy fehérneműs fotózás előtt a fotóssal. Az, hogy milyen képeket csinálok, azt láthatod itt a honlapomon, az hogy milyen ember vagyok, azt csak egy konzultáció során tudod szondázni. Szerintem ez borzasztóan fontos egy boudoir fotózás  előtt. 

Fehérneműs fotózás ajándékba


Egy jó fotósorozathoz nincs szükség különleges alkalomra. De ha mégis valamilyen alkalomhoz szeretnéd kötni, akkor mutatom inspirációként a lehetőségeket.

házassági vagy kapcsolati évforduló: varázsold el, és emlékeztesd, hogy miért téged választott!
menyasszonyok választása esküvő előtt, ezzel lepik meg a vőlegényt a nagy nap előtti estén
ha életmódot váltottál, és az új énedet szeretnéd méltóképpen “felavatni”, a boudoir fotózás kiváló lehetőség erre
önbizalom bomba ha nem érzed magad szépnek, vonzónak - bebizonyítom, hogy tévedsz
készítsük neked, legyen ez egy ajándék Tőled a Te számodra. Ünnepeljük az új kapcsolatod, az új függetlenséged, az új karriered, az újrakezdett életed egy ilyen fotózással. 

Ajándékba adható szexi képek rólad - , azaz dobd fel a kapcsolatotokat egy kis szenvedéllyel


Sok kapcsolatban előfordulnak hullámvölgyek. Ezek háttere változó, de az biztos, hogy megviseli a résztvevőket. Ha valami miatt ki akarod engesztelni a párod, vagy akár fel szeretnéd kicsit tüzelni az estéket, egy ilyen boudoir fotózás maximálisan jó választás erre. 
Először is váratlan lesz a párod számára hogy ilyen képeken lát, hiszen ez valami új, valami bevállalós, valami szikrázó dolog a részerdől, ugyanakkor ez neki szól, számára készült, az ő férfi lelkét simogatod ezekkel a végtelenül exkluzív fotókkal. Olyan érzések fognak felszínre törni, amik elmaradtak, eltompultak, ellaposodtak az utóbi időben. 
A hajtás, a rohanás, a felszínen maradás ezekben a nehéz időkben szürkíti az emberi kapcsolatokat. Egy fehérneműs fotózás olyan intenzív színeket csempész vissza a mindennapokba, amik impulzusokat gerjesztenek és ez nem hagy hidegen egyetlen érző embert sem egy kapcsolaton belül. 

Fehérneműs fotózás árak és a diszkréció


A fehérneműs fotózások ára általában magasabb a hagyományos portréfotózáshoz képest. Ennek több oka van. Az egyik, hogy a fotósnak nagyobb utat kell veled megtennie, hiszen lényegesen több energia kell ahhoz, hogy feloldódj, mintha ruhában állnál a fotós előtt. A másik oka pedig az utómunka mennyisége. Azt nem nagyon kell magyarázni, hogy fehérneműs képen mennyivel több a bőrfelület, mint egy olyan képen, ahol fel van öltözve a modell. Több bőrfelület az több retusálás. 

Jó tanács, hogy mindig nézd meg a fehérneműs fotózás részleteit, mit tartalmaz a csomag, mi van az árban. Fontos megtekintened a referenciákat, hiszen anélkül bárki mondhat bármit. Minden fotós csak engedéllyel tesz ki képeket a honlapjára. És tapasztalatom az, hogy időnként kapunk engedélyeket a vendégektől, hogy tehessünk egy vagy két képet - nyilván nem egy teljes sorozatot. Csak olyan képeket szabad kitenni publikus felületre, amihez hozzájárul a modell. Aki arra hivatkozik, hogy ő nem tesz ki képeket a honlapjára, az számomra mindig fura, hiszen ha nem látod a fehérneműs fotózásainak a stílusát, hogyan tudsz arról dönteni, hogy egybeesik-e a te elképzeléseiddel? 

Ha pedig a fotós azt mondja, hogy nem tesz a honlapjára ilyen képeket, de bent a stúdióban majd mutogat neked képeket korábbi fehérneműs fotózásokról, az pedig egyenesen gyomorforgató. Hol marad a diszkréció? Ugyanis ez azt jelenti, hogy hozzájárulás nélkül mutogat teljes sorozatokat bárkiről - később akár rólad is? Csak mert nem teszi ki a honlapjára, mutogatni sem mutogathatja. Debrecen egyik szórakozóhelyén történt, hogy egy fotós a telefonján mutogatott hasonló sorozatokat a barátai szórakoztatására és hencegésre. A kérdés ami joggal felvetődik: mit keresnek a telefonján a megbízás alapú fényképek, és hol a diszkréció a vendég iránt. 
Ha van hozzájárulásom, akkor kitehetem a honlapra és mutogathatom a stúdióban is, ha nincs, akkor egyikhez sincs jogom. Komoly fotóst válassz, akiben meg tudsz bízni. 


Mellébeszélések helyett a képek beszéljenek! 

Szexi modell fotózás


Ha gyakorlott modell vagy és szeretnéd frissíteni a portfóliódat egy ütős, szexi fotózással, akkor számodra nem kérdéses, hogy melyik fotózás fajta mellett kell letenned a voksot. A boudoir fotózás mindig ütős, mindig változatos és mindig meghozza a kellő élményt.
Ebben a fotózásban azok is ki tudnak teljesedni, akiknek semmilyen tapasztalatuk nincs még a fotózások, főleg nem a fehérneműs fotózás terén. Modell tapasztalattal - vagyis ha már voltál pár fotózáson - sokkal nagyobb lendülettel tudsz neki futni egy ilyen fotózásnak. A hozott érzéked, tehetséged fogjuk beépíteni a boudoir fotózás stílusvilágába, mindenben segítek, irányítalak, hogy a végén egy olyan szexi modell fotózás legyen mögötted, aminek a végeredménye túlszárnyalja azokat az elvárásokat, amiket a fotózással szemben támasztottál. 

Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása