Táncos fotózás

A tánc nem más, mint a zene lefordítása a lélek nyelvén. Aki szereti a táncot, az érti a zenét. Aki érti a zenét, az egy olyan világot ismer, ami keveseknek adatott meg. Ezt a világot nem csak a színpadon, de a fotókon is el tudod juttatni mindenkihez. Ez a fotózás arról szól, hogy azok is megismerjék a művészeted, akik nem jutnak el egy előadásra, vagy egy fellépésre, és hidd el, ők vannak többen. Hozd el a zenédet cd-n vagy pendriveon, és a fotózás alatt az fog a háttérben szólni, és összehozzuk azt a fotó sorozatot, amire életed végéig büszke leszel. Nem csak te, hanem az egész családod, barátaid és titokban az irigyeid is.

Ajándékozz emléket


Ajándékozz emléket és élményt! A táncos fotózás feladata egy korszak megörökítése. Senki nem táncol örökké, van aki tovább, van aki kevesebb ideig űzi ezt a csodás művészetet. De a tánc életed azon korszakának egyik legmeghatározóbb eleme. majdnem olyan fontos a táncos fotózás, mint a terhesség alatt a kismama fotózás vagy az esküvő napján a kreatív fotózás. Örökítsük meg ezt a korszakod profi, felejthetetlen képekkel - és élménnyel. 
Az ajándékutalványt Debrecen területén belül ingyenesen kiszállítjuk. 

Bőrdzsekis táncos fotózás műteremben Debrecen

Táncos fotózás árak és csomagok


Táncos fotózás standard csomag
35.000 Ft
 • 2 ruhaszett
 • fekete és fehér papírháttér
 • 100 fotó, 10 retusált kép
 • 1 óra fotózás
 • helyszín: Debrecen
Prémium táncos fotózás csomag
60.000 Ft
 • 4 szett
 • fekete háttér
 • fehér háttér
 • füstgépes fotózás
 • 200 fotó, 15 retusált kép
 • retusált képek előhívása 10x15 méretben
 • 1 db nagyítás 20x30 méretben, keretezve
 • helyszín: Debrecen

Időpontfoglalás

táncos fotózásra

Időpontot kérekAjándékozz

támogatást és emléket

Ajándékutalványt kérek


műtermi táncos fotózás, piros ruhában csodaszép mozdulatsor - debrecen
táncos fotózás

a sorozat következő része lágy mozdulatok, szálló ruha megörökíti a mozgást egy álló képen - táncos fotózás debrecen
táncos fotózás

egy lábon álló pörgős táncos fotózás pillanat, amikor a mozdulat befagy a képen - debrecen
táncos fotózás

Táncos fotózás debrecen - másik irányba lépő modell, piros ruhában, ami libbel a mozgás és a szélgép hatására
táncos fotózás

Sia fotózás - kétszínű paróka és testszínű body a kis fiatal modellen, táncos mozdulat közben
táncos fotózás

közeli kép a sia együttes klipje által ihletett táncos fotózásról- Debrecen
táncos fotózás

Balett fotózás Debrecen - a férfi táncos a magasba ugrik majd a levegőben készül a kép balett pörgés közben
balett fotózás

a balett táncos éppen eldől, de az egyensúlyát nem evszíti el, ezt az állapotot mutatja be a kép - debrecen
balett fotózás

földön fekvő modell táncos mozdulattal és testtartással - táncos fotózás debrecen
táncos fotózás

kislány mazsorettes a földön egy szép pózban ül és táncos kéztartással teszi kecsessé a pózt - táncos fotózás debrecen
táncos fotózás

csodaszép spanyolos ruhában pózol a kis 6 éves kislány táncos pózban, a kezét magasba emelve, maga felé tekintve - táncos fotózás debrecen
táncos fotózás

kis 4 éves kislány csodaszép táncos ruhában ül és a lábaival ülő pózt alkot - hosszú göndör haja a derekáig ér - táncos fotózás debrecen
táncos fotózás

Hogyan készülj a táncos fotózásra?


Táncos fotózás az nem csak a konkrét táncodról szólhat. Több szettel dolgozunk, leírom a javaslataimat és majd eldöntöd, hogy miket és hogyan szeretnél ebből megvalósítani. 


Első szett: ez legyen egy komfortos szett, hiszen ezzel kezdünk. Hozd el a kedvenc táncod (vagy a legutolsó koreográfia) szettjét, és a táncból vagy a tánchoz köthető mozdulatokat örökítsük meg. Ez egy dokumentációs jellegű fotózás lesz, ahol a jelenlegi korszakodat és a tánctudásod örökítjük meg. 

Második szett: hozz el egy tüllszoknyát, és egy fekete bodyt. Ezzel a szettel készítjük a táncos fotózás művészibb, üzenet értékű képeit. Itt a belső éned örökítjük meg, a vagányt, a művészit, a büszkét, a lelkest, a borongósat, a lenyűgözőt. Egyszerű fekete háttérrel dolgozunk, éles fényekkel és árnyékokkal, és művészi irányba fordulunk. 

Balett fotózás


A balett egy nagyon magas művészeti forma, egy olyan világ, aminek a kettőssége csak kevesek számára ismert. Fájdalom és kitartás az egyik serpenyőben, lenyűgöző és lélegzetelállító könnyedség a másikban. Az elsőt átéled a másodikat látják. Hát a balett fotózás arról szól, hogy akkor ezt a másodikat mutassuk meg oylan magasságokban, amivel kárpótolod magad az elsőért, az odavezető út nehézségeiért. 
Balett fotózást nem csak papír háttér előtt, hanem épített háttér előtt is érdemes csinálni, sőt, akár füstgépet is alkalmazhatunk. 

Füstgépes táncos fotózás


Szintén a prémium táncos fotózás csomag része egy füstgépes fotózás. A füstöt kéken meg is világítjuk, hogy a hatást erősítse. A nagy mozdulatoknál a füst kicsit a mozdulat után megy, így izgalmas és dinamikus képeket lehet készíteni. 

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!