Női portréfotózás


Alapozó fotózás: 30.000 Ft
1 szett, 50 kép, 5 retusált kép, fehér háttér

Önbizalomnövelő fotózás: 40.000 Ft
2 szett, 100 kép, 10 retusált kép, fehér vagy fekete háttér

Kiteljesítő fotózás: 70.000 Ft
4 szett, 200 kép, 15 retusált kép, fehér+fekete hátterek, szélgép használat

A fotózáson csak 16. éven felüliek vehetnek részt! 


Ez a fotózás ajándékba is adható! :)
Ajándékozz önbizalmat, stílust és élményt! A portréfotózás tökéletes ajándék hölgyek számára. Az ajándékutalványt Debrecen területén belül ingyenesen kiszállítjuk. 

fotozas-ajandekutalvany-debrecen-kicsi

fekete hátteres női portréfotózás

Női portréfotózás árak


Alapozó fotózás
30.000 Ft
 • 1 szett
 • 50 kép
 • 5 db retusált fotó
 • fehér papírháttér
 • retusálás: 7 nap a kiválasztás után
 • helyszín: Debrecen
Önbizalomnövelő fotózás
40.000 Ft
 • 2 szett
 • 100 kép
 • 10 db retusált
 • fehér vagy fekete papírháttér
 • hatásos önbizalomerősítés
 • retusálás: 7 nap a kiválasztás után
 • helyszín: Debrecen
Kiteljesítő fotózás
70.000 Ft
 • 4 szett
 • 200 kép
 • 15 db retusált
 • fehér papírháttér
 • fekete papírháttér
 • szélgép
 • önismeret fejlesztés és önbizalom bomba
 • retusálás: 7 nap a kiválasztás után
 • helyszín: Debrecen


fotozas-idopontkeres-kicsi

Időpontfoglalás

női portréfotózásra

Időpontot kérekfotozas-ajandekutalvany-debrecen-kicsi

Ajándékozz

önbizalmat, élményt és stílust

Ajándékutalványt kérek


Ha nem voltál még fotózáson, és nem vagy gyakorlott “pózer”, nem kell aggódnod. A pózokat a fotózáson én biztosítom.

Az önbizalom növelő fotózás a portréfotózásunk egyik csomagja. Ez egy kisebb fotózás, de a hatása nagyon nagy. Az önbizalom olyan kincs, ami megszerezhető. Egy kincs, amit nem másoktól kell elvenni azért, hogy a miénk legyen, hanem csak meg kell találnunk saját magunkban. Mert ott rejlik mindenkiben, csak fel kell ébreszteni.

női portréfotózás debrecen
Női portréfotózás

fehér bundában pózoló hölgy műtermi fotózás fehér háttérrel
Női portréfotózás

önbizalom növelő fotózás Debrecen
Női portréfotózás

szélgépes női portréfotózás fekete pólóban mosolgyós modell arckép
Női portréfotózás

női portréfotózás debrecen, fehér sapkában pózoló atlétát viselő fiatal nő
Női portréfotózás

farmernadrágban földön ülő modell mezítláb, műtermi fotózás
Női portréfotózás

közeli női portré barnás haj, világító zöld szemek - műtermi fotózás debrecen
Női portréfotózás

rövid szőke hajú női arc, szemhangsúlyos sminkkel, női műtermi portréfotózás
Női portréfotózás

fekete hátteres portréfotózás női modell kalapban
Női portréfotózás

hosszú barna hajú modell, közeli portréfotózás, fekete ruhában arany szegéllyel
Női portréfotózás

szélgépes félalakos női portré, műtermi fotózás fekete háttérrel debrecenben
Női portréfotózás

Visszaforduló női modell, rövid fazonú hajjal, szélgéppel, fekete háttér előtt fekete ruhában. Műtermi fotózás
Női portréfotózás

fekete és fehér hajú modell ül a széken velünk szemben, vörös rúzzsal, fekete háttér előtt, szélgépes műtermi fotózás
Női portréfotózás

hosszú fekete hajú modell hajol előre és szélgéppel a hajába fújjuk a levegőt, így a hosszú haja szállni kezd. Műtermi fekete hátteres fotózás.
Női portréfotózás

fekete hátteres fotózáson a modell a fekete szoknyáját fogja a jobb kezében, miközben a kamerába figyel. Műtermi fotózás Debrecen.
Női portréfotózás

Fuvolát a kezében tartó fiatal hölgy fekete ruhában áll a kamera előtt, fekete háttér előtt. Műtermi fotózás hangszerrel.
Női portréfotózás

női portréfotózás debrecen 2023 02
Önbizalomnövelő fotózás

női portréfotózás debrecen 2023 05
Önbizalomnövelő fotózás

önbizalomnövelő fotózás 03
Önbizalomnövelő fotózás

noi-portrefotozas-onbizalomnovelo-debrecen-100
Önbizalomnövelő fotózás

női portréfotózás debrecen 2023 04
Önbizalomnövelő fotózás

női portréfotózás debrecen 2023 01
Önbizalomnövelő fotózás

önbizalomnövelő fotózás 02
Önbizalomnövelő fotózás

önbizalomnövelő fotózás 04
Önbizalomnövelő fotózás

önbizalomnövelő fotózás 01
Önbizalomnövelő fotózás

noi-portrefotozas-onbizalomnovelo-debrecen-108
Önbizalomnövelő fotózás

noi-portrefotozas-onbizalomnovelo-debrecen-91
Önbizalomnövelő fotózás

noi-portrefotozas-onbizalomnovelo-debrecen-06
Önbizalomnövelő fotózás

Mi az önbizalom növelő fotózás menete?


Önbizalom növelő fotózás csomaghoz ajánlott ruhaszettek: Két ruha szettben fotózlak, fehér háttér előtt. 

Az első szett: díva fotózás
az első egy elegánsabb “dívás” koktélruha. Itt megmutatjuk a ragyogást, az eleganciát és a méltóságot. A portréfotózás az egy történetmesélés. Egy lányról fogunk mesélni, aki egy partin vett részt, és sokan megfordultak utána. Szűk szabású koktélruhában és magassarkúban lépdelt végig a nagytermen, és merészen vagy csak titkon, de rengeteg szem kísérte lépteit. Őt fogom fotózni, és ez a lány TE leszel. 

A második szett: barátságos, mosolygós portréfotózás
a második szett egy rugalmasabb, lazább öltözet lesz. Szűk világos kék (esetleg fehér) hosszú vagy rövid farmernadrág, világos laza póló (ez lehetne crop top), és egy tornacipő, egyszerű tornacipő, lehet márkás pl converse, de kiváló egy kínai olcsó erre az alkalomra vett tornacipő is. Ez is portréfotózás, ennek is története van. Egy lányt fogok fotózni, aki befogadó, barátságos, mosolygós és őszinte. Ezért embereket vonz maga köré, ugyanis ragyog a szeme, pozitív a kisugárzása és sok-sok energiát ad a világnak. Az energiáját pedig az önbizalmából nyeri. Ez a lány is Te leszel. 

Kiteljesítő fotózás szettek és menete


Első és második szett: az önbizalomnövelő női portréfotózás csomag szettjei
Az első két szett megegyezik az önbizalomnövelő portréfotózás csomag ruháival. Azonban nem ér véget a fotózás a fehér hátteres rész után. Ugyanis következik a sejtelmes, fenséges fekete hátteres rész. Fekete háttér előtt két szettben foglak fotózni. Fotózáshoz szélgépet is fogunk használni, amitől dinamikusabb, mozisabb vagy magazinosabb lesz a fénykép. 

Harmadik szett: vagány csajszi portréfotózás
A vagány csajszi attól vagány, hogy tele van önbizalommal, lazasággal és picit rugalmasan kezeli a szabályokat. Ő nem egy csajos csajszi, inkább kicsit fiúsan öltözik, srácokkal lóg, de megköveteli a tiszteletet tőlük, nem könnyű rajta átlátni, vagy kiismerni őt. Szeret motoron utazni a pasik mögött, simán megiszik üvegből egy üdítőt az utcán, és ha úgy van, lelép a villogó zöld jelzésénél a zebrán, de átér a piros jelzés előtt. És ez az egész baromi jól áll neki. Ez a lány most te leszel.

Ehhez a szetthez kicsit fiúsabb szettet ajánlok, egy hosszú fekete farmert vagy bőrnadrágot. Esetleg kiváló lehet egy fekete rövidnadrág is harisnyával. Lábadra bakancsot érdemes húzni. Felső lehet egy laza fekete póló esetleg egy body, és hozzá fekete farmerdzseki vagy bőrdzseki. A hangsúly azon van, hogy minden darab fekete legyen, és lehetőleg legyen kicsit szabályszegő, kicsit pasis, kicsit vagány. 

Negyedik szett: csajos, szexi csajszi fotózás
Jöhet a sztori? Olyan lányt formálunk meg, aki egy mosolyával öl, aki egy pillantással megsemmisít, vagy bátor hőssé emel. Ezt a lányt a fiúk messziről csodálják, a lányok pedig irigylik. Ez a lány alakban nem tökéletes, inkább a kisugárzása nőies, megjelenésében van valami méltóság. De mindenki az utóbbi miatt csodálja. A szett, amit visel egy szűk rövid szoknya, magas, térdig érő csizma, és szűk crop top felső, amiből kint van a hasa, és a válla is, mivel a felső ujjatlan. Finoman, visszafogottan szexi, mozdulatai pedig tele vannak eleganciával. Nem pózoljuk túl ezt a szettet, itt az arcok, a hangulat a váll mozdulatok alkotják a kompozíciót. Ezt a fotózást berendezett stúdióban készítjük el. 

Önbizalom növelő fotózás


Az önbizalom növelő fotózás a portréfotózásunk egyik csomagja. Ez egy kisebb fotózás, de a hatása nagyon nagy. Az önbizalom olyan kincs, ami megszerezhető. Egy kincs, amit nem másoktól kell elvenni azért, hogy a miénk legyen, hanem csak meg kell találnunk saját magunkban. Mert ott rejlik mindenkiben, csak fel kell ébreszteni. Erre az útra lépve, az első és legfontosabb lépés az elhatározás.
Egy elhatározás csupán, hogy megmutatod saját magadnak, milyen is vagy valójában. Majd ezt a képet megosztod a világgal, vállalva azt, akit ábrázol.  Hidd el, azok akik körülvesznek, ezt pozitívan fogják értékelni. A pozitív visszajelzések pedig a bátorságot, ami ahhoz kellett hogy belevágj, önbizalommá formálják, szépen lassan. A női portréfotózás a női önbizalomhiány ellen a legerősebb ellenszer.  

Gyere el, csináljunk egy olyan portréfotózást, ahol megmutatjuk, mi illetve ki is szunnyad benned. Mindenkiben van valami szépség, és az én dolgom, hogy ezt megmutassam. Ez azonban nélküled nem fog sikerülni. Szedd össze a bátorságod és kérj egy időpontot. Ahogy megnyomod az elküld gombot, a nehezén túl is leszel. 

Jelentkezz be, oszd meg velem, mi az, ami miatt szorongsz, mi miatt van önbizalomhiányod. Igen, velem, egy idegennel. Én nem ismerlek téged, nem vagyok elfogult, így objektív tudok maradni. Ha ezt megteszed, akkor megígérem, hogy olyan képeket csinálunk, hogy nem csak a külvilágnak, de neked is bebizonyítom, hogy érsz annyit, mint mások ... sőt! 
Meg fogsz lepődni a fotózás végeredményén. Feltöltődve távozol a műteremből, sok-sok olyan képpel, amikre 10 év múlva annyit mondasz: ""... megváltoztattak valamit bennem, a képek megmutatták, hogy magabiztos, szép és izgalmas vagyok. Mintha nem is én lennék. 
Hidd el nem vagy egyedül. Az önbizalomhiány az népbetegség. A női portréfotózás segít, a képek terápiás hatásúak. Töltik a lelket, büszkévé teszik az egót, növelik az önbizalmat. 

Műtermi fotózás árak


A műtermi fotózás árak a szettek számától, a hátterek számától és a képek számától függ. Mi két csomaggal készültünk. Az egyik egy standard portréfotózás csomag, az alapokkal, és egy prémium csomag, azoknak, akik esetleg ajándékba szánják, és valami igazán különleges exkluzív ajándékot szeretnének adni. A prémium műtermi fotózás árak nálunk tartalmaznak egy helyszínen készített sminket és frizurát is. A szakemberek felkészítik a modellt külsőleg, én pedig majd belsőleg hozom ki belőle azt, ami ott szunnyad a lelke mélyén.

Pózok a női portréfotózásokon


Ha nem voltál még fotózáson, és nem vagy gyakorlott “pózer”, nem kell aggódnod. A pózokat a fotózáson én biztosítom. Természetes beállításokkal fogunk dolgozni, amik passzolnak a személyiségedhez és a fotózás témájához, de nem készítünk unalmas középszerű képeket, ezt megígérem. Szóval nyugalom, a pózokat bízd rám. Ha szeretnél, nézz ki egy-két képet az internetről, és azt a beállítást megpróbáljuk megcsinálni. 

A portréfotózás helyszíne: Debrecen


A női portréfotózás Debrecen egy diszkrét és könnyen megközelíthető területén zajlik, a DomiArt Photo stúdióban. A stúdió udvarán tágas parkoló várja a vendégeket, ami ingyenes, tehát nem kell utcán parkolni és parkolási díjat fizetni. 

Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása