Páros fotózás, jegyesfotózás

Van-e bármid a világon, ami fontosabb nála?
Ez a kérdés minden nap, amikor mellette ébredsz megválaszolásra kerül - méghozzá kimondatlanul. Emiatt ilyen fontos érték ez a kapcsolat. És ami érték, ami fontos, azt meg kell örökíteni.
Néha megbántjuk akaratlanul, vagy szeretnénk valami nagy dologgal előrukkolni az évforduló alkalmára. A páros fotózás egy exkluzív, figyelmes ajándék. 

Ajándékozz közös élményt


Ajándékozz figyelmet és közös élményt! A páros fotózás tökéletes ajándék hölgyek és urak számára. Évfordulóra, engesztelésként vagy ... csak úgy. Az ajándékutalványt Debrecen területén belül ingyenesen kiszállítjuk. 

páros fotózás debrecen - boldog pár fekete-fehér fotó, összebujós, nevetős cuki
Jegyes fotózás

Páros fotózás, jegyes fotózás árak és csomagok


Páros fotózás, jegyes fotózások
35.000 Ft
 • 2 szett
 • 100 kép
 • 10 db retusált fotó
 • fehér vagy fekete papírháttér
 • helyszín: Debrecen
Szenvedélyes páros fotózás
35.000 Ft
 • 2 szett
 • 100 kép
 • 10 db retusált
 • fehér papírháttér
 • helyszín: Debrecen
Prémium páros és jegyes fotózás
75.000 Ft
 • 4 szett
 • 250 kép
 • 15 db retusált
 • smink készítés a helyszínen
 • fehér papírháttér
 • fekete papírháttér
 • barokk háttér
 • retusált képek előhívása 10x15 méretben
 • 1 db nagyítás 20x30 méretben, keretezve
 • helyszín: Debrecen


Időpontfoglalás

páros és jegyes fotózásra

Időpontot kérekAjándékozz

közös élményt

Ajándékutalványt kérek


összebújós páros fotó, földön összeölelkeződ pózban - páros fotózás debrecen
Jegyes fotózás

jegyes fotózás debrecen - fiatal pár a földön kefve a kamera felé fordulva
Jegyes fotózás

gitárszóló közben összebújós párt látunk, jegyes fotózás debrecen
Jegyes fotózás

ölelkezős páros fotó, szürke háttérrel, kis szivecske effekttel, páros fotózás debrecen
Valentin napi páros fotózás

kis szívecske effektek szállnak az ölelkezős pár felett, valentin napi páros fotózás debrecen
Valentin napi páros fotózás

Valentin napi páros fotózás szürke háttér előtt
Valentin napi páros fotózás

modellpózos páros fotózás debrecen
Páros fotózás modelles pózokkal

a fiú az ölében tartja a lányt, aki átkulcsolja a lábát a derekánál- páros fotózás póz
Páros fotózás modelles pózokkal

Kék farmeres, fekete felsős modell páros fotózás
Páros fotózás modelles pózokkal

szenvedélyes páros fotózás - intim pillanat
Szenvedélyes páros fotózás

szenvedélyes páros fotózás a férfi és a nő egymás karjában fekete fehér kép, szenvedélyes páros fotózás
Szenvedélyes páros fotózás

földön könyöklő egymás karjában szorosan helyezkedő pár, egymásra néz, fehérneműben felül, alul farmerben - szenvedélyes páros fotózás
Szenvedélyes páros fotózás

Jegyesfotózás tematikus ötletek


Jegyes fotózás ötlet - gengszter romantika
Jegyes fotózás ötlet - James Bond tematika

Jegyes fotózás ötlet: James Bond tematika
Jegyes fotózás ötlet - James Bond tematika

James Bond jegyes fotózás téma, bond ül és néz előre, a lány mögötte áll
Jegyes fotózás ötlet - James Bond tematika

Jegyes fotózás ötlet - gengszter romantika
Jegyes fotózás ötlet - gengszter romantika

Közeli kép, a fiú arcán női rúzsfolt, miközben a lány csókolja - jegyes fotózás ötlet
Jegyes fotózás ötlet - gengszter romantika

Kisfiús sármos srác gengszter ruhában, korabeli díva öltözetű leányzó összebújva - jegyes fotózás ötlet
Jegyes fotózás ötlet - gengszter romantika

Jegyes fotózás ötlet - fekete romantika
Jegyes fotózás ötlet - bad boys tematika

Fiú háttal, lány velunk szemben öleli a fiút - jegyes fotózás ötletek
Jegyes fotózás ötlet - bad boys tematika

Jegyes fotózás ötletek - tematikus ötletek
Jegyes fotózás ötlet - bad boys tematika

Romantikus páros fotózás csomag


Tartozni valakihez - az egy csodás dolog és egy ilyen csodás dolgot meg kell örökíteni.
Ehhez a fotózáshoz nem kell alkalom, de ha mégis, akkor olyan dátumot érdemes ünnepelni vele, ami emlékezetes volt a közös életetekben. Első randevú, első csók, eljegyzés napja, házassági évforduló, vagy bármi, ami számotokra fontos. De hangsúlyozom, nem szükséges egy páros fotózáshoz semmilyen alkalom. Egy kapcsolat az egy csodálatos dolog. Nagyon sokan vágynak rá, álmodoznak róla, mégsem sikerül nekik belépni egy kapcsolatba. ma már annyira online a világ, hogy nincs igazán ismerkedési felület - úgy értem a való világban. 
Ti egymásra találtatok, így ez egy kincs, egy biztonság, egy csodás dolog - tartozni valakihez. 

A romantikus páros fotózás csomagunk az egy műtermi fotózást tartalmaz. Ezt kérhetitek fehér vagy fekete háttérrel, ami közelebb áll hozzátok. Ha javasolhatok, az első fotózáshoz fehér hátteret javaslok, egy későbbi, második párfotózás alkalmával lehet a fekete hátteret választani. De ha valamiért hozzátok a fekete áll közelebb, akkor azt érdemes választani. 

Két szettben fotózlak benneteket.

Első szett: A szetteket érdemes úgy összeválogatni, hogy az egyik szett összeöltözős legyen. Ehhez unixes darabokat javaslok. Ilyen lehet a farmernadrág és a póló. Fehér háttér esetén jól mutat a kék farmer és a fehér póló, fekete háttér esetén a fekete nadrág és fekete póló (vagy valami sötétebb színű, de a fehér színt fekete háttér esetén érdemes kerülni.

A második szett már lehet változatosabb, mindenki a saját stílusában, de azért érdemes a tematikát összehangolni, pl mindketten elegáns szettben lesztek, vagy mindketten sportos vonalat képviseltek. Csinálunk mosolygós cuki beállításokat, közös érzéki pillanatokat és természetesen modellesebb beállításokat is alkalmazunk majd. Egy páros fotózás legyen emlékezetes. Én azt szeretném, ha ez a fotózás az lenne nektek. A stúdióban van több szék, amiket alkalmazni fogunk, ezek segítenek majd a pózokban is, illetve millió beállítás ötletem van, szóval nem kell emiatt aggódni egy percig sem. :)

Jegyesfotózás csomag: az összetartozás pillanatai


A jegyesfotózás a párfotózások gyöngyszeme. Elsősorban azért, mert egy közös élet kezdetének előszobáját jelenti. Az alkalomban illetve néhány speciális képen kívül technikailag teljesen megegyezik a romantikus páros fotózással. A különbség az, hogy itt néhány kép erejéig behozzuk a játékba a gyűrűt is, hiszen a jegyesfotózás egyik jelképe a gyűrű. A cél nem más, mint felejthetetlen képeket készíteni életetek ezen szakaszáról. 
A jegyesfotózáson készült fotók kiváló anyagot biztosítanak majd az esküvői slideshowhoz, ami az esküvői vacsora alatt futhat egy kivetítőn. 

Ketten vagytok egy egész - a jegyesek

Az a kötelék, ami köztetek van, megköveteli a közös élmények átélését. Élmények, amik erősítik a kapcsolatot egy férfi és egy nő között. Akik jegyben járnak önálló világot alkotnak, saját világot, saját élményekkel. Amikre visszaemlékezni később csodálatos pillanatokat okoz. Van, hogy az ember szomorú vagy csalódott az élet más területein. Ezek a képek ilyenkor erőt adnak. A munkában, az élet számos területén lehetnek gondjaink, amiken a választott társad segíthet át, melletted áll, bátorít, biztat, kitart melletted. A te ügyed az ő ügye. Ketten vagytok egy egész. És ha ez így van, akkor ketten együtt ragyogtok, a kisugárzásotokból egyértelműen körvonalazódik a magabiztosság, az erő, amit egymásnak adtok. Ezek mind ott vannak a közös fotókon, a rólatok készült képeken. 


Esküvőre szülő ajándék tipp: Ha lehet ilyet, adok egy tippet a szülők ajándékához. Az ital, édesség és a virág az már elcsépelt, ma megvan, holnap eltűnik. Adjatok eme kimagasló pilllanatban valamit, ami örök. Adjatok egy-egy fotókönyvet, ahol a gyerekkori képekkel kezdve a közös jegyesfotózás képeivel bezárva egy szép keretet alkot a ti történetetek. 

Szenvedélyes páros fotózás csomag - a páros (majdnem) fehérneműs fotózásAz emberek különbözőek, és a kapcsolatok jellege is emiatt más-más. Ezt, a szenvedélyes páros fotózást azoknak ajánlom, akik kicsit hevesebb vérmérsékleten üzemelnek. Az a kapcsolat, ahol dominál a szenvedély, ahol szikrázik a levegő pusztán attól, ha a másikra gondolsz. Ha eddig csak kacérkodtatok a gondolattal, hogy ehhez hasonló páros fotózáson részt vegyetek, akkor ez a megfelelő alkalom, hogy bebizonyítsuk: van spiritusz a kapcsolatotokban. 
Igen, ez egy bevállalósabb téma, majdnem egy páros fehérneműs fotózás, de ha megvan az igazi bizalom köztetek, akkor messze nem olyan, amit ne lehetne vállalni. Ezek a képek nyilván nem a családi fotóalbumba készülnek (bár ha belegondolok, miért ne), de pont ettől lesz izgalmas – azok a titkos fotók, amelyek az éjjeliszekrényen egy szép keretben, vagy esetleg annak egy fiókjában bújnak.

A párfotózás ezen fajtája, a szenvedélyes romantika, ahogy a neve is utal rá: szenvedélyes pillanatokat örökít meg. Ezeken a picit pikáns képeken a kettőtök között toboló vonzalom, vágy jelenik meg, ahol a testbeszéd, a szemkontaktus, a lágy érintések kapnak hangsúlyt. A férfi és a nő közti flört, ahol még egy elkapott félmosolynak, egy kacér pillantásnak is jelentése van. 

Első romantikus szett: hagyományos összeöltözős szett, egyenpóló és farmernadrág, mezitláb. de választhattok egy elegáns szettet is első etapnak. 

Második szenvedélyes szett: Szettek terén a fiúknak a farmert ajánljuk, póló nélkül, mezítláb, a hölgyeknek pedig a fekete melltartó és farmer együttesét. Azért látható, hogy ez mégsem egy páros fehérneműs fotózás. Ez egy amerikai stílusú modern páros fotózás.  Ezek a szettek megalapozzák a hangulatot köztetek, viszont teljességében biztonságot is adnak –hiszen csak annyit láttatnak, amennyi pont szükséges. Azt gondolom, a párfotózás koronázatlan királya (vagy királynője) a szenvedélyes fotózás. Ezekre a képekre biztosan életed végéig büszke leszel, mert valami olyat örökít meg, amit sokan mások mindig csak irigyelni fognak; azt a lángot, ami nem lobban fel mindenkinél. A képeken külön is érvényesültök – a lány magabiztossága, nőiessége pont úgy, ahogy a fiú erőt sugárzó pillantása, férfias megjelenése. A szenvedélyes páros fotózás olyan fokozott mértékben rólatok szól, amihez fogható nagyon kevés van az életben. Azt fogjátok viszontlátni, amit egymás felé sugároztok, ennél erősebb önbizalom növelő dopping pedig kevés van. Ez a párfotózás az, amit vétek lenne kihagynotok.

Kreatív jegyesfotózás ötletek


A kreatív jegyesfotózás igazán attól kreatív, hogy egy keretbe helyezitek a történetet. Ez a keret lehet egy helyszín, lehet egy stílus vagy akár egy tematika is. 
Fontos azonban, hogy a fotózás az passzoljon hozzátok. Mire gondolok itt? 
Lehet a jegyesfotózás klasszikus, ilyen a mi jegyesfotózás csomagunk is. Mit jelent a klasszikus? Egy stúdióban készítünk közös képeket, utcai szettben, ahogy mások is. Maximum attól lesz jobb a többieknél, hogy egy kicsit kreatívabb, “pózoltatósabb” fotóst választotok, de maga a fotózás konzervatív lesz. Ezt kéri a párok 90%-a. Mivel erre van igény a legtöbb fotós erre ad megoldást. Ez rendben is van. 

De!

Ha a maradék 10%-ba tartozol, akkor itt van néhány tipp, azaz további jegyesfotózás ötletek. Mint mondtam, például a téma az, ami keretbe helyezheti a fotózást. 

 • Gengszter romantika: ez egy korszakidéző fotózás, vicces, mókás, komoly és modelles beállításokkal vegyítve. Ehhez annyi kell, hogy kikölcsönöztök egy férfi és egy női jelmez szettet. 
 • Szenvedélyes romantika: ez egy letisztult amerikai stílusú fotózás, erre van külön csomagunk is. Fiatalos, dinamikus, ha alapból magasabb hőfokon működtök, akkor ez a fotózás nektek való. 
 • Fitness romantika: ez egy páros fitness fotózás, ahol nem csak a köztetek lévő kötelék, de egy életstílus megjelenik a képeken. Erős képek, kitartó és elszánt embereknek, akik mind a magánéletben, mind az edzőteremben sikeresek. 
 • Dark romantika: ha szeretitek a sötétebb témákat, akkor esetleg szóba jöhet a dark romantika, mint témakör. Hát ez minden, de nem hagyományos jegyesfotózás, így aki a korlátait feszegeti, ilyet is választhat. 
 • És a témák kifogyhatatlanok. isnpiráálódjatok a Pinteresten, de ne csak jegyesfotózást, hanem páros fotózásokat keressetek. 

Valentin napi páros fotózás


Néha menny, néha pokol: ez a szerelem


A mindennapi életben hullámvölgyeket élünk meg - együtt. Hol a csúcsokban szállunk, hol a pokol bugyrai súrolják a talpainkat. Természetes, hogy egy kapcsolatban vannak intenzív hullámok, hiszen erről szól a kötelék, ami köztetek van. 

A valentin nap egy pillanat, amikor megálltok és csak egymásra figyeltek. Valami igazán személyes és eredeti valentin napi ajándékot keresel? Mit szólnál valamihez, ami csak rólatok szól, ami a közös pillanataitokat örökíti meg? Ez nem más, mint egy páros fotózás. 

A boldogságotok tanúi: a közös fotók

A képek megmutatják a világnak: te boldog vagy vele! Boldog vagy, és soha senki nem állhat ezen erős kötelék közé. Harcoltok egymásért az élet minden pillanatában, az időt legyőzve, győztesen álltok az élet dobogóján, ahova együtt, egymást segítve léptek fel. Ez a valódi kapcsolat lényege, és ez mindig ott van a képeken. Ezért hát a kérdés az: van-e méltóbb ajándék valentin napra, mint egy műtermi páros fotózás? 

Lánykérés helyszín Debrecen városában - kérd meg a kezét egy páros fotózáson


Egy vacsora, vagy a karácsonyi ajándék unalmas és sablonos megoldás  A lánykérés akkor igazán ütős, ha váratlanul éri a hölgyet. Azaz éppen másra koncentrál. Egy páros fotózás ilyen, hiszen lefoglalja a készülődés, a fotózás izgalma. A szettekkel, a sminkjével lesz elfoglalva, és inni fogja a közös élmény minden pillanatát a kedvesed. Biztosan gondolni sem gondol arra, hogy épp ott akarod megkérni a kezét, a fotózáson. 

A másik fontos érv amellett, hogy a fotózáson kérd meg a kezét az, hogy biztosan kéznél lesz egy fotós, aki lefotózza a pillanatot és megörökítse nektek a reakciót, a meghatottságot, a végtelen boldogságot a kedvesed szemében. Előfordult már nálunk, hogy fotózáson kérte meg a lány kezét a fiatalember és bármennyire is jók a hölgyek érzékei ebben a témában, hát nem sejtette, hogy itt és most történik meg. ha ezt tervezed, előtte avass be engem, hogy úgy tudjam alakítani a körülményeket a párfotózás során. :) 

Miért érdemes páros fotózásra jönnötök?


A fotózás során megörökítünk egy romantikus csókot, pár meghitt műtermi beállítást, esetleg pár vicces jelenetet – a lényeg, hogy ez abszolút rólatok szól.  Ezek a képek befagyasztják azokat az elkapott pillanatokat az örökkévalóságnak – na meg a fotóalbumnak – amikor épp szerelmes pillantással néztek egymásra, mások számára is egyértelművé válik, hogy ott van a szikra köztetek, az összhang, a szeretet és a bizalom.

 A párok fotózása közül a klasszikus romantika egy olyan stílus, ami visszafogott, de mégis ebben rejlik az a plusz, amit fent említettünk. A párok fotózása bizalom a fotós irányába, és megtiszteltetés, hogy megörökítheti ezt a csodás kis világot, amit ti építettetek fel. A mai világban, amikor az emberek egyre kevésbé figyelnek egymásra és környezetünkre, akkor a párok még inkább magukra vannak utalva. 

A szülők már gyakran nem tudnak, a barátok - saját problémáik miatt - pedig nem akarnak segíteni. A közös életvitel során a fiú és a lány között még szorosabb kötelék alakul ki. Ez lehet az egyik oka - a lángoló szerelmen kívül persze - hogy felmerül a közös fotózás igénye, így alakult ki a párok fotózása, mint műfaj. Kézzelfogható, maguk és a jövő számára fennmaradó bizonyítéka ez a kapcsolatuknak és annak az időszaknak, amit együtt éltek meg. Ez egyfajta visszacsatolás mindkét fél részéről. Igazából nem kell különleges alkalom ahhoz, hogy megmutassuk a világnak, milyen erős kötelék van köztetek. A világ egyszer és mindenkorra tudomásul kell vegye: ti egyek vagytok, és ha bármi történik, együtt álltok elébe. 

Kettőtök zárt világába engedtek egy pici betekintést, ami ezt a világot még erősebbé teszi. Minden nőnek jól esik, ha a fotókon (is) a párja erőt és büszkeséget sugároz, és persze azt, hogy valóban mellette áll: együtt teljesek. Ezért is ilyen különlegesek ezek a fotózások, mert szemtanúi lehetünk egy kapcsolat kibontakozásának vagy épp megerősítésének. A párok fotózása emiatt az egyik kedvenc témám, hiszen közelről csodálhatom meg azt a ragyogást, amit együtt képviseltek. Egy ilyen fotózásnál felmerül a kérdés, hogy milyen szettet viseljetek – öltözzetek-e össze, vagy inkább mindkét fél a saját inviduálját mutassa meg, vagy tűzzetek ki egy közös stílust és abban legyetek megörökítve. A jó válasz: ez is és az is. Nálunk a párfotózás emiatt két szettes. A lényeg – érezzétek jól magatokat abban, amit viseltek. A pózok miatt sem kell aggódnotok – segítelek majd titeket, hogyan és miként lesz jó a póz. Ezek a fotók simogatják a lelket, segítenek a nehéz pillanatokban, hiszen csak elő kell vedd, és azonnal erőt tudsz meríteni belőlük. A fotók tanúbizonyság jeléül mutatják meg számodra: nem vagy egyedül! A párfotózás az élet lényegéről szól.
A fotózás helyszíne: Debrecen, DomiArt Photo Stúdió

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!