Fitness fotózás


Alapozó fotózás: 30.000 Ft
1 szett, 50 kép, 5 retusált kép, fehér háttér

Formaörökítő fotózás: 40.000 Ft
2 szett, 100 kép, 10 retusált kép, fehér vagy fekete háttér

Csúcsforma fotózás: 70.000 Ft
4 szett, 200 kép, 15 retusált kép, fehér+fekete+épített stúdió hátterek, acélláncok

A fotózás 16 év felettiek számára érhető el!

Ez a fotózás ajándékba is adható! :)


Ajándékozz élményt, emléket és exkluzív szolgáltatást! A fitness fotózás a sportoló csúcsformáját örökíti meg, azt, amiért olyan sokat tette, amiért olyan sokat áldozott. Hogyan tudod a legjobban támogatni ebben? Ha általad megörökítheti a célt, amit elért. Ez fogja őt motiválni a jövőben, amit neked köszönhet. Hozzád társul, hozzád kötődik hiszen tőled kapta a fotózást. 
Az ajándékutalványt Debrecen területén belül ingyenesen kiszállítjuk. 

fotozas-ajandekutalvany-debrecen-kicsi

férfi fitness fotózás Debrecen

Fitness fotózás árak és csomagok


Alapozó fotózás
30.000 Ft
 • 1 szett
 • 50 kép
 • 5 db retusált fotó
 • fehér papírháttér
 • retusálás: 7 nap a kiválasztás után
 • helyszín: Debrecen
Formaörökítő fotózás
40.000 Ft
 • 2 szett
 • 100 kép
 • 10 db retusált
 • fehér vagy fekete papírháttér
 • méltón megörökítjük a formádat
 • retusálás: 7 nap a kiválasztás után
 • helyszín: Debrecen
Csúcsforma fotózás
70.000 Ft
 • 4 szett
 • 200 kép
 • 15 db retusált
 • fehér papírháttér
 • fekete papírháttér
 • berendezett stúdió épített háttér
 • acélláncok
 • retusálás: 7 nap a kiválasztás után
 • helyszín: Debrecen

Személyi edzők figyelem!

Személyi edzők jelentkezését várjuk affilite programunk keretében. Ez azt jelenti, hogy ha küldtök hozzánk vendéget, akkor jutalékban/kedvezményben részesültök. Részleteket személyesen tudjuk egyeztetni. 


fotozas-idopontkeres-kicsi

Időpontfoglalás

fitness fotózásra

Időpontot kérekfotozas-ajandekutalvany-debrecen-kicsi

Ajándékozz

élményt, értéket és exkluzív szolgáltatást

Ajándékutalványt kérek


Fitness fotózás csomagjaink Debrecen kínálatában egyedülállóak. Még a fotózás előtt lesz időd arra, hogy picit bemelegíts és néhány gyakorlattal bedurrantsd magad a jobb képek érdekében. Ha gondolod hozhatsz test olajat is, a fényesség segíti a kontrasztot, így definiáltabbak lesznek az izomcsoportok a képeken. 

férfi sportoló egykezes súlyzóval csinál gyakorlatot a képen - fitness fotózás debrecen
férfi fitness fotózás

két darab kétkezes súlyzóval áll a férfi modell, rövid farmernadrágban - fitness fotózás debrecen
férfi fitness fotózás

férfi izmos modell atlétát tart a kezében, fekete háttér előtt pózol - fitness fotózás debrecen
férfi fitness fotózás

fekete-fehér képen férfi modell pózol, karjait a tarkóján tartja, így az izmok jobban látszanak. Férfi fitness fotózás
férfi fitness fotózás

női fitness modell háttal áll és láncok előtt pózol bikiniben - női fitness fotózás debrecen
női fitness fotózás

sport felszerelésben két egykezes súlyzóval áll egy női modell, laza és könnyed pózban - fitness fotózás debrecen
női fitness fotózás

egykezes súlyzóval végez ygakorlatot a női modell, összefogott barna hajjal .- fitness fotózás debrecen
női fitness fotózás

fekete-fehér női fitness modell sejtelmes fényekben - fitness fotózás debrecen
női fitness fotózás

fitness-fotozas-debrecen-87
Férfi fitness fotózás

fitness-fotozas-debrecen-76
Férfi fitness fotózás

fitness-fotozas-debrecen-91
Férfi fitness fotózás

fitness-fotozas-debrecen-38
Férfi fitness fotózás

A férfi és a női fitness modell oldalt állnak egymás mellett és a kezükkel szivecskét formáznak - fitness fotózás debrecen
páros fitness fotózás

a férfi háttal áll, a nő felugrott az ölébe, átkulcsolta a nyakát - fitness fotózás debrecen
páros fitness fotózás

fitness-fotozas-debrecen-62
Női fitness fotózás

fitness-fotozas-debrecen-19
Női fitness fotózás

fitness-fotozas-debrecen-noi
Női fitness fotózás

fitness-fotozas-debrecen-96
Női fitness fotózás

fitness-fotozas-debrecen-56
Női fitness fotózás

fitness-fotozas-debrecen-107
Női fitness fotózás

Férfi fitness fotózás


A férfi fitness fotózás első részében egykezes súlyzókkal csinálsz gyakorlatokat. Ez lehet bicepsz, tricepsz, fűrész gyakorlat, minden, ami mutatós, és amit szeretnél is viszont látni. Te csinálod a gyakorlatokat és én erről készítek majd képeket. Ezzel edzőtermi hangulatot próbálunk majd teremteni a stúdióban. Ehhez a szetthez érdemes egy edzős szettet hoznod, jól mutat a képeken, ha felveszel egy fitness kesztyűt vagy ha fáslival betekerjük a csoklód és a kezed. A fotóstúdió felszerelése fitness fotózáshoz Debrecen egyik legjobbja. 

A következő részben pózoltatni foglak, “feszítős” képeket készítünk, ezt már a tükör előtt úgyis gyakoroltad. De ha mégsem, akkor én segítek neked pózokban. A pózoláshoz fürdőruhát javaslok, mint egy versenyen, vagy passzos rövidnadrágot. Az is járható út, ha egy hosszú farmert hozol, és akkor a felsőtestre koncentrálunk inkább. Ezt teljesen rád bízom, az biztos, hogy feszítős képeket fogunk készíteni. 

A csúcsforma csomagban:
Extra: nehéz acél láncokat adok, és azokkal a nyakadban készítünk képeket, egyfajta herculeses nehézfiú stílusban. Első hallásra lehet azt mondod az sok, vagy túlzás. De ha megnézed a képeket, akkor rájössz, hogy jól van, kell az. Igazából ez is egy feszítős rész, de a láncokkal azért beleviszünk egy kis őrületet a képekbe, egy kis extremitást. Természetesen a láncokkal is lehet több pózt és beállítást csinálni a teljesen vad iránytól az egészen laza, könnyű stílusig. Az biztos, egyetlen izomköteged sem marad ki a fotózásból.
Az acél láncos szett a csúcsforma csomagban található. 

Női fitness fotózás


A kemény popsi nem más, mint a kitartó munka eredménye. Az acél merev szerkezete, makacs tömege (súlyok) küzd meg hónapokon át az emberi izomszövetek (izmok) rugalmas és alkalmazkodó jellegével. Emiatt tettem be a csúcsforma fitness fotózás csomag egyik szettjének a nehéz és rideg acél láncokat. 
Az acél és az emberi izmok, immár egymást segítve dolgoznak össze a tökéletes fotók megszületéséért. Ideális, drámai hangulatot kelt, amikor a modell az acél láncokkal pózol. Ez a fitness fotózás egyik esszenciája. A fitness fotózás extrém kategória, készítsünk hát extrém képkete veled. A láncokkal szexi, lazán és csajosan pózolós képeket készítünk. Javasolt ruhaszett egészen mini szakadt rövidnadrág, haspóló és baseball sapka, tornacipő. A sportos könnyedséget, a kidolgozott test szexiességét és a fitness életforma üdítő jellegét hozzuk össze és varázsoljuk rá néhány kiváló fotóra. 

A láncok után következik két másik szett. Az első ami valóban fitness fotózás egyik alappillére: súlyzós gyakorlatok végzése közben készítek rólad képeket. Ez a két szett megtalálható a formaörökítő csomagban is. A stúdiónkban (Debrecen, Déli sor 29.) egykezes súlyzóink vannak. Koncentrált bicepsz gyakorlat, felváltott karral végzett bicepsz gyakorlat, fűrészelés, tárogatás stb. közben örökítem meg az izmaid munkáját. Erre a célra szolgál a műteremben két darab egykezes tárcsás súlyzó. A fények úgy lesznek beállítva, hogy a lehető legjobban kirajzolódjanak az izomvonalak. Ez a rész lesz az, ami leginkább visszaadja azt a munkát (hiszen annak végzése közben fotózlak) amit kitartóan végeztél az elmúlt hónapokban, években. 

Végül utolsó szettként bikiniben feszítős, pózolós képeket készítek. A fitness fotózás ezen részében igyekszünk valamennyi izomcsoportot megörökíteni. A képeknek nem csak az izomzat bemutatása a célja, hanem az is, hogy az ellentétes nemben kicsit felkorbácsoljuk az érdeklődést! Azaz sportos jellegen kívül szexi vonalat is meg kell pendíteni ezeken a képeken. A szexi vonalat azonban nem csak a másik férfiak számára kell megmutatnunk, hanem neked is, hiszen a te munkád gyümölcse látható viszont a képeken, így örökítsük meg milyen kiválóan nőies formában érkeztél hozzánk. 
A fitness fotózáshoz ezt a három szettet javasolunk, de természetesen minden ötletre vevők vagyunk. A bikini az, ahol leginkább megmutatható az általad elért eredmény a testeden, amit büszkén mutathatsz meg a nagyvilágnak, az edzőszettel pedig jól mutatnak a súlyzók, hangsúlyossá válik a ruha alatt feszülő izom. A harmadik szett egy szaggatott farmer, sportmelltartóval pedig tökéletesen passzol a mi acélláncainkhoz, mert ezzel fejezzük ki, milyen erős nő vagy és hogy nem csak erős, hanem sportosan könnyed, laza és magabiztos. A pózokat bízd ránk, de ha a fitnessben járatos vagy, biztosra vesszük, hogy van néhány póz a tarsolyodban, ahol megmutathatod a szálkás izmaidat, a remek alakodat.
A lényeg az, hogy jól érezd magad a fotózáson, mosolyogj és légy büszke arra, amit kitartó munkával elértél – a fotókon pedig csak ez fog látszani. Ez lesz az a fotózás, amit bátran megmutathatsz majd másoknak is, devalójában elsősorban neked készül. Továbbá, ezzel a fotósorozattal nyomon követheted az előtte - utána eredményeket is. Ennél jobb motivációt pedig keveset találsz! Az acél láncos szett a prémium csomagban található.

Páros fitness fotózás


Páros fotózásnál egyrészt a köztetek lévő kapcsolat, másrészt a fitness életérzés kerül a középpontba. Közös pózolós illetve romantikus páros képek is készülnek, természetesen mindenhol kiemelve a formát és az izomzatot. Összeöltözős szett, kevés bőrfelület, sok izom, magazinos fotók jellemzik ezt a fotózást. Ez az egyetlen olyan fitness fotózásunk, ahol fekete és fehér hátteret is használunk a fotózás alatt. 

Hogyan készülj fitness fotózásra?


FONTOS! Ha nem voltál még fotózáson, és nem vagy gyakorlott “pózer”, nem kell aggódnod. A pózokat a fotózáson én biztosítom. Természetes beállításokkal fogunk dolgozni, amik passzolnak a személyiségedhez, illetve azon túl a fitness témához is. Ugyanakkor a te elképzeléseidet is megvalósítjuk, ha készülsz néhánnyal. Szóval nyugalom, a pózokat bízd rám. Sok éve csinálok már Debrecen városában fitness fotózásokat, bikini modelltől kezdve fitness versenyzőkön át egészen személyi edzőkig sokan megfordultak nálam. 
Ruházat fitness fotózásra:
Három ruha szettet használhatunk. Mutatom, hogy én mit javaslok. Hozhatsz kiegészítőket is, pl fitness kesztyűt, fáslit, esetleg body olajat a fényesség miatt (jobb kontrasztot eredményezhet). 


Női fitness fotózásra az alábbi szetteket ajánlom: 
Egyiknek javaslok bikinit, hiszen ebben mutathatod meg leginkább az eredményeid. Itt elsősorban pózolós illetve szexi feszítős képeket fogunk készíteni. Ehhez lehet magassarkú cipőt is viselni. A másik javasolt szett a női fitness fotózásra lehet egy laza edző szett, ezzel a súlyzós képeket készítjük, olyan mozdulatokat, mintha edzés közben kapnánk el egy-két pillanatot. A harmadik pedig akár egy szűk szakadt rövid farmernaci, laza esetleg szaggatott haspólóval vagy sportmelltartóval, itt használhatunk még baseball sapkát is, ha van olyanod. Ez egy civilebb szett, a sportosságot emeljük a középpontba. A fitness fotózás nem mindig a feszítésről szól, van amikor a civil előnyeit emeljük ki, ilyen az, amikor szexi vagy egy szűk, mini szettben, hiszen a sport alakítja a testet és önbizalmat ad a léleknek.Ehhez a szetthez passzol az acél láncos blokk. Smink ügyben szemhangsúlyos, de egyébként minimál sminket ajánlok. Frizura a fotózáson lehet összefogott, vagy amit még személy szerint ajánlok az a fonás, hiszen a kiengedd haj az edzés közben is zavarna, nem illik annyira a súlyzókhoz. A bikinis szettnél egyébként kiengedhetjük, vagy azzal kezdünk és utána fogjuk össze a hajad a következő két szetthez. 

Férfi fitness fotózáshoz szett javaslatom a következő:
Feszítős szett: versenyfelszerelés, fürdőruha. ha ilyen nincs vagy nem szeretnél ilyen ruhában pózolni, akkor alternatíva a passzos rövidnadrág vagy a hosszú farmernadrág. 
Edzős súlyzós szetthez alkalmas az egyik edzős szetted. Póló helyett atléta vagy akár félmeztelen is tolhatjuk. 
Láncos szetthez is kiváló lehet egy atléta, és egy rövid farmernadrág, vagy térdnadrág, tornacipő. A szettekben teljes szabadságot élvezel, csupán javaslatot tettem, hogy szerintem mi áll a legjobban az adott stílushoz. 

Ajánlatunk személyi edzőknek


Debrecen környéki vagy akár az ország bármely pontján dolgozó személyi edzők számára affiliate programunk keretében van egy speciális ajánlatunk. Minden olyan személyi edző, akit regisztrálunk (vedd fel velem a kapcsolatot) és az ő ajánlásával érkezik valaki hozzánk standard fitness fotózásra, a személyi edző jóváírást kap (ennek összege személyes találkozó alkalmával egyeztethető). Az összeget egy fotózásra válthatja be, (ha összegyűlik a fotózás ára), vagy kérheti kifizetésre is számla ellenében. 

Mi kell a jóváíráshoz? A személyi edzőt regisztráljuk a stúdiónknál az affilite programban. Egyrészt a regisztrált személyi edző jelezze nekem, hogy XY fog jelentkezni időpontért, akit ő küldött, illetve maga az illető is erősítse ezt meg, amikor megérkezik (mindenképpen rá fogok én is kérdezni).

Fitness modell fotózás


Fitness modell fotózás vagy fitness portfólió fotózás kicsit magasabb szintű jelenlétet igényel, mint egy klasszikus fitness fotózás. Az utóbbinál ugyanis az a feladat, hogy az aktuális formát megmutasd. Egy fitness modell esetében a modell feladatok párosulnak a fitness életstílus és a kiváló forma eggyé válik. Vagyis több mimika, több pózkultúra kell, ami nem csupán a fitness területre koncentrálódik. Egy kéztartás, egy tekintet, egy mimika, egy fejtartás több, mint az izmok és a forma bemutatása. 

Amennyiben fitness portfólióra van szükséged, mert kipróbálnád magad fitness modellként, én azt javaslom, hogy kérj időpontot tőlem modell portfólió fotózásra. Ez egy mély és erős fotózás, igazi modell kiképzés. Vagyis egy olyan portfóliót készítünk, aminek a meghatározó eleme a sport, a test, a formák és az izmok. 
Izgalmas feladat minden portfólió fotózás, de ha azt még tematizáljuk is egy kicsit, akkor kivételesen megtisztelőnek érzem, ha én készíthetem el. Úgy tudom ilyen csomag Debrecen egyetlen stúdiójának sincs a kínálatában - rajtunk kívül.  

Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása