Önéletrajz fotózás, CV fotózás,

üzleti portréfotózás Debrecen


CV - önéletrajz fotózás: 20.000 Ft
1 szett, 50 kép, 3 retusált kép, fehér háttér

Weboldal és LinkedIn fotózás: 40.000 Ft
2 szett, 100 kép, 10 retusált kép, fehér vagy fekete háttér

Full Business fotózás: 70.000 Ft
4 szett, 200 kép, 15 retusált kép, fehér+fekete+épített stúdió hátterek

cv-fotozas-debrecen-fokep

Önéletrajz és üzleti portréfotózás árak


Önéletrajz, cv fotózás csomag
20.000 Ft
 • 1 szett
 • 50 kép
 • 3 db retusált fotó
 • fehér papírháttér
 • retusálás: 7 nap a kiválasztás után
 • helyszín: Debrecen
Weboldal és LinkedIn csomag
40.000 Ft
 • 2 szett
 • 100 kép
 • 10 db retusált
 • weboldalra, közösségi médiába, 
 • fehér vagy fekete papírháttér
 • retusálás: 7 nap a kiválasztás után
 • helyszín: Debrecen
Full business csomag
70.000 Ft
 • 4 szett
 • 200 kép
 • 15 db retusált
 • weboldalra, közösségi médiába, személyes márka építésre
 • fehér papírháttér
 • fekete papírháttér
 • berendezett stúdió háttér
 • retusálás: 7 nap a kiválasztás után
 • helyszín: Debrecen


fotozas-idopontkeres-kicsi

Időpontfoglalás

önéletrajz fotózás vagy üzleti portré fotózásra

Időpontot kérek


CV fotózás:
Ez a fotózás nem alkalmas arra, hogy feltárjuk a benned rejlő lehetőségeket, és arra sem, hogy több arcodat mutassuk meg. Ez a fotózás azért lett kitalálva, hogy ha csak néhány profi fotóra van szükséged, mert megjelenik egy írásod, vagy munkahelyet váltasz és önéletrajzi képekre van szükséged. Mivel profilkép készítés is olyan mint az önéletrajz fotózás, ezért ha kell pár kép a linkedin-edre is, hogy a szakmai hálózatodban egy profi fotóval képviseld magad, akkor azt is megcsináljuk, így ez esetben is jó választás a cv fotózás.

Üzleti portréfotózás:
Mind a weboldal és LinkedIn csomagunk, mind a full business csomag alkalmas arra, hogy teljes portfóliót készítsünk a digitális megjelenésekhez. A full business csomag tartalmaz berendezett hátteres képeket is, amivel prémium megjelenésekhez is alkalmas képekkel rendelkezhetsz. 

oneletrajz-cv-fotozas-debrecen
Önéletrajz, cv fotózás

oneletrajz-profilkep-fotozas-debrecen
Önéletrajz, cv fotózás

cv-oneletrajz-fotozas-ferfi
Önéletrajz, cv fotózás

uzleti-portrefotozas-studioban-debrecen
Üzleti portréfotózás

uzleti-portrefotozas-debrecen
Üzleti portréfotózás

uzleti portrefotozas-domiart
Üzleti portréfotózás

uzleti-portrefotozas-debrecen- szinmintakkal
Üzleti portréfotózás

uzleti-portrefotozas-debrecen-nevetos
Üzleti portréfotózás

uzleti-portrefotozas-debrecen-business
Üzleti portréfotózás

uzleti-portrefotozas-debrecen- szinmintakkal
Üzleti portréfotózás

uzleti-portrefotozas-debrecen-nevetos
Üzleti portréfotózás

uzleti-portrefotozas-debrecen-business
Üzleti portréfotózás

Miért kell önéletrajzhoz profi fotó? 


Az önéletrajzod a belépő kártyád az állásinterjúra. Fényképet azért kérnek bele, mert a fotó rengeteget elárul a jelentkezőről. Milyen körülmények között készült a fotó, a konyhában a fehér falnál, rossz fényviszonyok mellett, telefonnal vagy egy stúdióban, profi körülmények között. Milyen ruhát visel a jelentkező a képen, egy szakadt póló nyaka látszik, vagy egy ing/blúz van rajta. Mit sugároz a fotón a tekintete. Intellektuális vagy üres üveges tekintet ami a leendő munkaadóra mered? Rendezett-e a haja a képen a jelentkezőnek? Ha vigyorgós képet tesz be, fehér-e a foga, vagy elfelejtette kávézás és fotózás között megmosni? Két napos borostával került be a fotó a cv fejlécébe a kép vagy erre az alkalomra frissen megborotválkozott az úriember?  Ha adsz a részletekre, akkor ez egy jó üzenet, hiszen ugyanezt várják el a leendő munkahelyeden is tőled. Légy felkészült, adj a részletekre. Az önéletrajz fotózást azoknak találtuk ki, akik igényesen akarnak jelentkezni, sugározva magukból azt, hogy méltóak a figyelemre.

Milyen az ideális önéletrajz fotó?


A cv fotózás csomag keretein belül elkészítjük a megpályázott munkakörnek legmegfelelőbb önéletrajz fotót. Debrecen környékén rengeteg pozíció nyílt és nyílik a közeljövőben is, de a legjobbakra többen is jelentkeznek. Ezért olyan fotó kell az önéletrajzodba, amivel versenyelőnyre tehetsz szert. Az a célunk, hogy igenis legyenek rád kíváncsiak, a jelentkezők közül a te interjúdat várják a legjobban.  
Hogy milyen a tökéletes cv fénykép? Ez függ az általad megpályázni kívánt pozíciótól, illetve a foglalkozásodtól is. 
Van, ami minden önéletrajz fotózásnál kötelező követelmény, pozíciótól függetlenül:
Ami mindennél fontosabb, hogy az elkészült fényképen bizalmat kell sugározz. Nyitottságot, megbízhatóságot kell közvetítenie a fényképnek. Fontos, hogy ha a leendő munkáltatód ránéz a képre azt lássa, hogy számíthat rád, te oylan megbízható ember vagy, aki képes felelősséget viselni és a cég érdekeit szem előtt tartani. Szintén fontos, hogy nyitottságot lásson a tekintetedben. A nyitottságból fakad az, hogy jó csapatjátékos vagy. Ő ezt keresi, aki illik a csapatába, aki képes beilleszkedni, és nem kilógni akar. 

Vannak ugyanakkor pozíció-specifikus elemek. Egy ügyvéd, vagy orvos jelölt nem vigyoroghat a képen, mert az nem illik össze a pálya komolyságával. Nem jó, ha egy vihorászó alaknak tűnsz. Ez nem azt jelenti, hogy komoly pályára a cv fotón komornak és barátságtalannak kell lenni. Fontos, hogy őszinte képeket kell készíteni, de ezt a hirdetett pozícióra kell hangolni. 

Én ebben tudok neked segíteni, hiszen megvannak az eszköztáraim ahhoz, hogy elérjük közösen a megfelelő hatást. Jelentkezz be cv fotózásra és az önéletrajzod versenyelőnyhöz fog juttatni a legfontosabb pillanatban, amikor megkapod az esélyt az állásinterjúra. 

Profilkép készítés


Az ember önmagának nagyon sok jó képet tud már készíteni a telefonjával, csak idő kérdése és a több száz vagy ezer próbálkozásból simán elsz egy, ami alkalmas profilképnek. Azonban vannak azok, akik ennél tudatosabbak. Nekik nem mindegy a háttér, a fények, a kontraszt, vagyis csak a tökéletes felel meg. 

Miért? Azért mert:

 • olyan pozícióban dolgoznak, ahol egy gyors közösségi média csekkolás bármikor benne van a főnökség vagy az üzletfelek részéről, és hát nem mindegy ott milyen fotóval jelensz meg
 • nem az instára vagy a Facebookra kell neki a kép, hanem a LinkedIn profiljához. Az meg ugye egy üzleti felület, ahol illik megfelelő nívóval megjelenni
 • egyszemélyes vállalkozásban dolgozik, és emiatt személyes márkát épít. Ott a márka része a megjelenés, ami ugye a profilképnél kezdődik. 

Tehát vannak, nem kevesen, akiknek igensis számít, hogy a profilképük milyen minőségben készül. Így nekik a profilkép készítés vagy mondjuk úgy profilkép fotózás egy olyan opció, ami nélkülözhetetlen. 

Önéletrajz fotó tippek


Három fontos tipp az önéletrajz fotózáshoz. 

 • Világos háttér előtt kell fotózni, a sötét háttér komor hangulatot teremt, és az első benyomás ne legyen nyomasztó hatású. 
 • Legyél sportosan elegáns a képen, de ne túl elegáns, fontos, hogy ne tűnjön tablófotónak vagy ballagási képnek. (Ballagási vagy tabló képpen inkább ne is próbálkozz, ezért van a cv fotózás)
 • Világos színű felsőt ajánlok, nyugodtan lehet fehér háttér előtt fehérben lenni, tévhit az, hoy beleolvadsz a környezetbe. 

Üzleti portré fotózás - weboldalhoz, közösségi médiába, kiadványokba


Üzleti portréfotózás soha nem magáncélra készül, mindig meghúzódik mögötte egy üzleti cél is. Ennek a kistestvére a porfilkép készítés, a cv fotózás azaz önéletrajz fotózás. Azonban, ha nem munkavállalóként lépsz a piacra, hanem saját vállalkozásba kezdesz, akkor érdemes a branded építése és bevezetése miatt minőségi megjelenést választani. Jelenj meg a saját weboldaladon, tedd személyessé, vegyél igénybe üzleti portréfotózást. 

Személyes márka - profi üzleti portré fotókkal


A személyes brand szerves része a kisugárzás, a közvetlenség és a megjelenés. Bizalmat ébreszt, ha saját fotóval jelensz meg, és nem csak írsz magadról. A látogató nézzen bele a szemedbe, és döntse el, hogy hisz-e neked vagy sem. Egy stúdióban készült, ideális világítással megkomponált portréfotó rengeteget dob az összhatáson, és a bizalmi index repülni fog felfelé. Ha áldozol a weboldaladra, akkor ne hagyd ki az üzleti portré fotózást sem. Helyezd a személyes branded megfelelő üzleti környezetbe a honlapodon. Hiszen az rólad szól, és méghozzá veled! 

A weboldaladon csak profi fotókkal győzhetsz


Nézz körül. Hány olyan személyes honlapot találsz, amin a vállalkozó zajos, sötét, sárgás telefonos képpel jelenik meg méghozzá jól eldugva a láblécben. Ez egyrészt értelmetlen butaság, hiszen a munkád, a szaktudásod és a személyiséged kombinációja a személyes márkád. Bármelyiket kivesszük a képletből, csorbul az összhatás. Használd ki a többiek gyengeségét, és te jelenj meg profi fotókkal a saját weboldaladon. Juss versenyelőnyhöz ezzel az egyszerű dologgal, az üzleti portréfotózással - aminek egyébként magától értetődőnek kellene lennie. 

Építs brandet a közösségi médiában


Üzleti fotózás készülhet egy konkrét céllal, pl a weboldaladon legyen néhány profi fotó, de készülhet ennél tágabb felhasználásra is. Ilyen felhasználás lehet a közösségi média, a weboldalad mellett. Célzottan készíthetünk egy facebook sorozatot, egy linkedin sorozatot és a weboldaladra egy sorozatot. Érdemes a három sorozatot külön kezelni, például 1-1 ruhaszettel felületenként. Az üzleti fotózás előtt gondold át hol szeretnél megjelenni, milyen kommunikációt szeretnél azon a felületen végezni, és ennek megfelelő üzleti fotózást kell csinálni. A saját portréval mindig nagyobb sikert érhetsz el, legyen az hirdetés vagy közösségi kommunikáció, szórólap vagy weboldal. 

Üzleti portréfotózás árak


Az üzleti portréfotózás árak nagyon széles skálán mozognak. Láttam egyszerű önéletrajz fotózást 50-60 ezer forintért. Üzleti portré fotózást 150 ezer forintért. Én úgy gondolom egy ilyen fotózás mögött nincs akkora munka, ahogy azt sokan beállítják (képenként 2-3 óra retust olvasok itt-ott). Ha ez valóban így van, akkor felesleges annyi időt beleölni, de inkább arra tippelek, hogy ez kicsit túl van árazva, csupán azért, mert “üzleti”. Természetesen mindenki maga dönti el, hogy miért mennyit fizet, deha már többet fizetsz egy szolgáltatásért, akkor kapj is többet. Több képet, több szettet. 

Nálunk a nyers retusálatlan képeket is megkapod. Ennek azaz oka, hogy a weboldaladat készítő grafikus is tud rajtuk annyit retusálni, ami számodra megfelelhet ezért dönthetsz, hogy vele retusáltatod ki a maradékot, vagy némi felár fejében velem végezteted el a munkát. De az nem opció, hogy a képeket nem kapod meg, hiszen te fizetsz az üzleti fotózásért, így mind személyiségi, mind adatvédelmi és a fizetős megbízás miatt mind szerzői jogi oldala is aggályos, ha az elkészült, de ki nem retusált képeket a fotós nem adja át. 

Az árak mögött tehát nem mindig található olyan tényező, ami alátámasztja őket. Ezért ne is ebből a megközelítésből vizsgáljuk a kérdést. Azok a fotósok, akik vállalnak üzleti portréfotózást, rendelkeznek referenciákkal. Azaz találkozhatsz fényképekkel a weboldalakon. Nézegesd meg ezeket a képeket, és azok a fotósok, akik fent maradnak a rostán, azaz akiknek a munkája tetszik, azoknak hasonlítsd össze az árát. Az üzleti portréfotózás árak ebben a pillanatban vállnak érdekessé. Így már tiszta a kép, és úgy dönthetsz, hogy azt a döntést megalapoztad. Lehet a drágább mellett döntesz, de az egy olyan döntés, aminek során több dolgot is figyelembe vettél, így valószínűleg nem fogsz mellényúlni. 

Önéletrajz fotó gyakori kérdések


 • Érdemes-e fotóssal csináltatni önéletrajz fotót?
  Igen érdemes részt venni egy cv fotózáson, mert látszik a képen, ha azt szakember csinálta és ezt értékelni fogja a leendő munkaadód. 
 • Fehér háttér előtt nem béna a fehér felső?
  Nem, ellenkezőleg. Még jobban kiemeli a lényeget, az arcod és a tekinteted. És ez a fontos egy önéletrajz fotón, nem a pólód színe. 
 • Rólam nem lehet jó képet készíteni, mi a garancia arra, hogy neked sikerülni fog?
  Igazából nincs erre garancia. De meg fogjuk csinálni. Azért nem készült még rólad eddig jó kép, mert nem voltál szakembernél. Ha mégis voltál, akkor nem a megfelelőnél. Nálunk ez úgy működik, hogy addig nem engedlek el, amíg nem lesz legalább 1 olyan kép, amire te is azt fogod mondani: Nah ez jó lett! Ez tetszik. 

Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása