Menü

Karácsonyi fotózás

Fotózás infók
háttér:épített karácsonyi háttér (többféle stílusban)
ruházat:2 ruhaszett
fotók:100 db fotó, amiből 10 db retusált
Kérhető extrák
35 000 Ft
Nem csak a retusált fotókat, hanem a nyers képeket is megkapod.
Karácsonyi családi fotózás Debrecenben
 • farmer nadrágos karácsonyi fotózás
 • Családi karácsonyi fotózás Debrecen belvárosában pároknak is
 • Fotózás berendezett karácsonyi háttérrel fotóstúdióban Debrecenben
 • Karácsonyi babafotózás Debrecen
 • Karácsonyi családi fotózás debreceni fotóstúdióban karácsonyi háttérrel
 • Karácsonyi családi stúdió fotózás mikulás sapkában vidám móka
 • Karácsonyi fotózás Debrecenben családoknak
 • Karácsonyi fotózás karácsonyi díszletekkel pároknak és családoknak Debrecenben
 • Karácsonyi fotózás stúdióban Debrecenben testvérek számára
 • Karácsonyi kislány és gyerek fotózás stúdióban Debrecenben
 • Karácsonyi páros stúdió fotózás Debrecenben kandallóval
 • Kisfiú karácsonyi stúdió fotózás debreceni fotóstúdióban
 • Kreatív családi karácsonyi fotózás Debrecenben
 • Ünnepi hangulat Karácsonyi családi stúdió fotózás Debrecenben
Részletek
smink:
Az alapárban nincs benne a frizura készítés. Igény szerint kérhető fodrász a fotózásra. Finom natur sminket vagy füstösebb ünnepi sminket is tudunk készíteni. El lehet gondolkodni a vörös rúzson is erre az alkalomra. Karácsonyi fotózás alkalmára szép ünnepi sminket készítünk.
frizura:
Az alapárban nincs benne a frizura készítés. Igény szerint kérhető fodrász a fotózásra. Választhatsz a laza hullámos vagy kivasalt egyenes frizura között. Amelyiket választod, azt készítjük el neked. Karácsonyi fotózás alkalmára mindkettőt ajánljuk.
ruházat:
1. szett: karácsonyi fotózás a családról szól, karácsonyi hátterünkhöz érdemes ünnepi színekbe összeöltözni, ilyen a piros, fekete, fehér, de nagyon jól tud mutatni egy bézses kötöttpulcsis összeöltözés is. Fontos, hogy öltözzetek össze. 2. szett: Karácsonyi fotózáson nem csak ünnepi színekben érdemes pózolni, kicsit semlegesebb,szettben is érdemes néhány képet készíteni. De lehet egyébként bármilyen a szett, ez a pillanat rólatok szól, adjátok önmagatokat. :)
pózok:
A karácsonyi fotózások nem annyira pózokról szólnak, hanem inkább a családtagok közötti kapcsolatról. A család szent kötelékéről. Szóval ne agyaljátok túl a pózokat, megoldjuk néhány igazán ütős kompozícióból, de a jelszó: a természetesség. Bízzátok rám magatokat nyugodtan ezen a karácsonyi családi fotózáson. :)

Karácsonyi családi fotózás - ünnepi hangulatú őszinte, természetes fotók, ahol a főszerep a legszentebb kötelékről szól: a családról.

 

Karácsonyi fotózás - Debrecenben


A Karácsony miről szólt régen? 

Fát állítottunk, szakadt kint a hó, szánkóztunk az utcán és a dombokon, csúszkáltunk a fagyott utakon, majd átfagyva léptünk be a lakásba, és a szaloncukrot majszolva engedtünk ki a meleg lakásban. Ezek a képek maradtak meg bennünk a gyerekkorunk karácsonyaiból. 

Ehhez képest mi van manapság? 16 fokos napsütéses idő, december 20-ig hajtás, majd az utolsó pillanatban elintézni mindent (ajándékok vásárlása, főznivalók, műfenyő) és néhány pillanat múlva az egészen túl is vagyunk, és már a szilveszterre koncentrálunk. A karácsony úgy múlik el, hogy meg sem érkezik igazán. Sokak panaszkodnak arra, hogy nincs igazi karácsonyi hangulatuk már, csak túlesnek az ünnepeken, és emiatt mindenkiben hiányérzet születik. 

Nos, hát akkor itt hozom a megoldást. Ha már gyermekkorunk karácsonya csak az emlékképeinkben él csupán, a jelen karácsonyokat örökítsük meg valóságos képeken. Mi minden évben készítünk egy karácsonyi hangulatú épített díszletet, ahol a családok valódi karácsonyi hangulatot élhetnek meg. Ezek a pillanatok megmaradnak örökre, hiszen felkerülnek a fotókra, amik megoszthatóak másokkal, sok-sok példányban előhívhatóak, és elajándékozhatóak papírképek vagy akár bögrék, puzzle, esetleg párnadísz formájában is. 

Hozzuk vissza együtt a karácsony hangulatát, örökítsük meg és éljük meg az ünnepet karácsonyi hangulatban. Gyertek el hozzánk, és egy évben egyszer álljon össze a család egy karácsonyi fotózásra. 

 

Karácsonyi családi fotózás - mikulássapkás kisgyerekDebrecenben

 

Karácsonyi fotózás csomagunk mindenki számára elérhető: 


 • Karácsonyi fotózás stúdióban anya - lánya összeállításban
 • Karácsonyi gyerek vagy baba fotózás a DomiArt Photo stúdióban
 • Szűk családi karácsonyi fotózás
 • Nagycsaládok számára karácsonyi fotózás
 • Karácsonyi fotózás párok számára
 • Karácsonyi fotózás testvérek számára (AJÁNDÉKTIPP!)KARÁCSONYI VILLÁMFOTÓZÁS - 7.500 Ft
FIX dátumokon


Van egy kedvező lehetőségünk is a családi karácsonyi fotózásra. Ez a villámfotózás. Az egy 15 perces fotózás egy ruhaszettben. Néhány szép karácsonyi fotó készül (kb 20 darab), amiből 2 db képet retusálok, de mind a 20 képet odaadom. 
Ez a fotózás fix napokon elérhető, ezen a napon sorban érkeznek a scaládok, így valóban mindennel együtt összesen 15 perc áll a rendelkezésre ezen a karácsonyi fotózáson. Karácsonyi hátteret használunk, csodás képek születnek, de csak valóban néhányat. 
Azonban ha belegondolunk, sokszor elegendő ennyi is. :) Gyerekek a karácsonyi fotózáson a családdal - cuki karácsonyi kép
Pontosan ez az, ami kell nekem.
Akarom ezt a fotózást!
Akció
Értesítsünk ha ez a fotózás akciós lesz?
A stáb
Tóth László - fotós
Tóth László
fotós
Skurla Dóra - sminkes
Skurla Dóra
sminkes
Keczán Renáta - fodrász
Keczán Renáta
fodrász
Kövess minket a közösségi médiában is