Menü

Karácsonyi családi fotózás

Fotózás infók
háttér:épített karácsonyi háttér, fehér papír háttér
ruházat:2 ruhaszett
fotók:100 db fotó, amiből 10 db retusált
Kérhető extrák
35 000 Ft
Nem csak a retusált fotókat, hanem a nyers képeket is megkapod.
Karácsonyi családi fotózás Debrecenben
  • farmer nadrágos karácsonyi fotózás
  • műtermi karácsonyi családi fotózás
  • testvérek karácsonyi fotózása
Részletek
smink:
Az alapárban nincs benne a frizura készítés. Igény szerint kérhető fodrász a fotózásra. Választhatsz a laza hullámos vagy kivasalt egyenes frizura között. Amelyiket választod, azt készítjük el neked.
frizura:
Az alapárban nincs benne a frizura készítés. Igény szerint kérhető fodrász a fotózásra. Választhatsz a laza hullámos vagy kivasalt egyenes frizura között. Amelyiket választod, azt készítjük el neked.
ruházat:
1. szett: karácsonyi hátterünkhöz érdemes ünnepi színekbe öltözni, ilyen a piros, fekete, fehér, de nagyon jól tud mutatni egy bézses kötöttpulcsis összeöltözés is. 2. szett: fehér háttér előtt is készítünk képeket, amik kevésbbé szezonálisak. Itt ajánlott összeöltözni, pl. fehér poló, kék farmer, tornacipő (unisex színekben és darabokban érdemes gondolkodni). De lehet egyébként bármilyen a szett, ez a pillanat rólatok szól, adjátok önmagatokat. :)
pózok:
A karácsonyi fotózások nem annyira pózokról szólnak, hanem inkább a családtagok közötti kapcsolatról. A család szent kötelékéről. Szóval ne agyaljátok túl a pózokat, megoldjuk néhány igazán ütős kompozícióból, de a jelszó: a természetesség. Bízzátok rám magatokat nyugodtan. :)

Karácsonyi családi fotózás - ünnepi hangulatú őszinte, természetes fotók, ahol a főszerep a legszentebb kötelékről szól: a családról.

A karácsony miről szólt régen? 

Fát állítottunk, szakadt kint a hó, szánkóztunk az utcán és a dombokon, csúszkáltunk a fagyott utakon, majd átfagyva léptünk be a lakásba, és a szaloncukrot majszolva engedtünk ki a meleg lakásban. Ezek a képek maradtak meg bennünk a gyerekkorunk karácsonyaiból. 

Ehhez képest mi van manapság? 16 fokos napsütéses idő, december 20-ig hajtás, majd az utolsó pillanatban elintézni mindent (ajándékok vásárlása, főznivalók, műfenyő) és néhány pillanat múlva az egészen túl is vagyunk, és már a szilveszterre koncentrálunk. A karácsony úgy múlik el, hogy meg sem érkezik igazán. Sokak panaszkodnak arra, hogy nincs igazi karácsonyi hangulatuk már, csak túlesnek az ünnepeken, és emiatt mindenkiben hiányérzet születik. 

Nos, hát akkor itt hozom a megoldást. Ha már gyermekkorunk karácsonya csak az emlékképeinkben él csupán, a jelen karácsonyokat örökítsük meg valóságos képeken. Mi minden évben készítünk egy karácsonyi hangulatú épített díszletet, ahol a családok valódi karácsonyi hangulatot élhetnek meg. Ezek a pillanatok megmaradnak örökre, hiszen felkerülnek a fotókra, amik megoszthatóak másokkal, sok-sok példányban előhívhatóak, és elajándékozhatóak papírképek vagy akár bögrék, puzzle, esetleg párnadísz formájában is. 

 

Hozzuk vissza együtt a karácsony hangulatát, örökítsük meg és éljük meg az ünnepet karácsonyi hangulatban. Gyertek el hozzánk, és egy évben egyszer álljon össze a család egy karácsonyi fotózásra. 

Pontosan ez az, ami kell nekem.
Akarom ezt a fotózást!
Akció
Értesítsünk ha ez a fotózás akciós lesz?
A stáb
Tóth László - fotós
Tóth László
fotós
Skurla Dóra - sminkes
Skurla Dóra
sminkes
Keczán Renáta - fodrász
Keczán Renáta
fodrász
Kövess minket a közösségi médiában is